Arama sonuçlarınız

1. orgasmatron

Kia Besta 4x4'e Nissan Bd 30 Motor

BD 30 motor atmak için çok uygun. (japon grupları çok iyi) defendarların bunu kullanması bmc nin önceden bu yana İngiliz menşeli şanzıman kullanması prizdirekten işlem yapılıyorsa bence defender için iyi bir tercih değil, şanzıman muhafazasının uyması değil prizdireğe işlem yapmadan takmak asıl...

2. orgasmatron

Yeni Proje Suzuki Samurai

Neye göre 1 aks kalınlığı, 2 motor gücü, 3 matematik sürtünme katsayısı, 4 rally dakar Dakar da koşan araçlara bakın hepsi pozitif offsetli rally jant ve yüksek Yanak ince taban lastik kullanır neden acaba ? Çünkü matematik bilim bunu gerektiriyor SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  3. orgasmatron

Tşk ederim sadece baştan sona yaşananları kısaca derledim. Bu şekilde paylaşım yaparken insanlar işi yaparken tercihlerin sebeplerini açıklamıyor, mesela şu lastiği aldık taktık, şu şekilde modifiye yaptık gibi paylaşımlar ama neden sebebi yok, Yabancılar özellikle Ruslar forumlarında deli...

4. orgasmatron

Yanlış lastik seçimi Doğru lastik seçimi SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. orgasmatron

Lastik ebatları yanlış olmuş çok kalın ve eksi offsetli, araç yüksek süratlere çıkabilirse virajlarda gezinme eğilimi gösterecek, aracın lastiklerini inceltip offseti pozitive çekmenizde lastikleri dodik dışına çıkarmamanızda sizin açınızda faydalar var Bu kadar kalın lastikle iyi off-road...

6. orgasmatron

Motorkaravan Dİzayn

Karavan ruhsatı başa bela ben karavan ruhsatından nasıl kapalı kasa panelvana dönücem onu düşünüyorum, bu özel amaçlı araç sigortaları el yakıyor SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. orgasmatron

Konya ya bir seyahat motoru pick upa atıp getirdik, kia dan çıkan klima ve direksiyon pompasını üstüne taktık, ilk gelen baskı balata muhafazası döküm idi, bizdeki şanzıman aliminyum, aliminyum muhafaza istedik oda geldi, BD muhafazasının arkasını bizim şanzımanın başını kestik kaynaklandık...
  8. orgasmatron

Kromodi Ahmet Abinin dükkanda uğradığım bir sıra, unimog portallarından buggy yapmakta olduğunu gördüm, buggye koyduğu motor ilk anda dikkati çekti mazda R2 motora tip olarak çok benziyordu, baktım motor kapağında nissan yazıyor, abi bu neyin motoru derken bu forumda önceden okuduğum BD 30...
  9. orgasmatron

Bu şekilde 1 yıldan fazla bir süre arabayı motorsuz şekilde yatırdım, sonra imdadıma gariban defendercıların, çilekeş motoru BD 30 yetişti SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. orgasmatron

Motorla beraber şanzımanı değiştirmek akıllara geldi fakat panelvanlarda vites kulesi geri de vites kolu da motorun önünde olduğu için panelvana uyacak bir şanzıman yoktu yani ne edip edip kendi şanzımanına motor uydurmamız lazımdı ayrıca motor bölümü de bu araçlarda dar olmasından mütevellit...

11. orgasmatron

Şanzımanın hiçbir motora uyumlu olmadığını anlamamla beraber çaresizlikten acaba motoru toplasam mı diye düşünmeye başladım, r2 nin turbolu versiyonu yok var diyene de inanmayın turbolu motor rf kodlu motor ve 2000 cc ve sadece 1. Jenerasyon kia sportage lerde bulunuyor oda ülkeye çok nadir...
  12. orgasmatron

Merhaba cümleten; kia besta 4x4 sahiplerinin mağdur oldukları bir konu vardır, üzerindeki 2200 cc dizel motorlarının güçsüzlüğü ve dayanıksızlığı, aslında bu konudan mağdur olanlar sadece besta sahipleri değil mazda e 2200, b 2200 sahipleri de sonuç itibariyle bu araçlar aynı platform olduğu...

13. orgasmatron

Unimog Restorsyonları

Ortam yakında yanacak takipte kalın ... ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. orgasmatron

Unimog Restorsyonları

Devamı bir sonra ki haftaya, işi bilen adam için bu paylaşımlar altın değerinde az gibi ama çok öz bilgiler, bu bilgiler benzworld forumunda yok ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. orgasmatron

Unimog Restorsyonları

Tabi ki bunla bitti mi bitmedi ..... volanti var baskısı var ... ) ama mercedes unimog yapmak güzel birşey sadece legolari bir araya getiriyorsunuz arastirma puzzle gibi ama illa ki cevabı var ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. orgasmatron

Unimog Restorsyonları

Bizde mercedes kitabina baktık bu yag filtresi nereye gidecek tabi ki mercedes herşeyi düşünür görüldüğü gibi kompresörün üstüne almiş ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. orgasmatron

Unimog Restorsyonları

Ayrıca enjektör boruları da uymuyor om 366 nin enjektör borularını aldık takmadık ama işlem ok ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. orgasmatron

Unimog Restorsyonları

Çünkü pompa uzun ve yağ filtresinin yer kalmıyor ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. orgasmatron

Unimog Restorsyonları

Pompanın çıktığı motor om 366 turbo Pompayı takmakla oluyor mu ? Tabi ki hayır ASUS_Z010D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. orgasmatron

Unimog Restorsyonları

Forumu biraz canlandıralım dedim, unimogu adam akıllı Turbolayan tek kullanıcı olarak işi biraz daha ilerleteyim dedim, umarım mog fanlarına faydalı olur Öncelikle mercedes 2521 mazot pompasını (kamyonda jargon neyse bu şekil) edindim om 366 uzerinden aldım. Şunu belirteyim mercedes 2521 10...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri