Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gezenbilirin en bomba paylaşımlı sayfası, aslında bu bir sevda idi ve seviyoruz bu araçları, inşallah bir daha alırız tadı azımızda kaldı
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mazda e 2200 kia besta aynı araç herşeyi ile, kia hibesta 2700 cc motorlu, pregio farklı kasa bir araç mazda e 2200 ü ya da kia bestayı tavsiye etmem motorları kötü bendeki besta 4x4 üzerindeki motoru atıp bd 30 motoru koydum bu bakımdan 4x4 aramıyorsanız hibesta ya ya da pregio ya bakmanızı...
kia besta 4x4 konularını okursanız size daha faydalı olacak, kia hi besta almanızı tavsiye ederim 2700 cc kayışşız zincirli çok sağlam bir motor var üstünde ya da pregio alın ama 2200 cc r2 motorlu hiçbirşey almayın
21 yaşında bilmiyorum tabi ki mali durumunuzu ama genç olduğunuzdan dolayı insafsız sanayicilere düşerseniz habire yolmaya çalışır, eksik yapar, yapılacak yer vardır görür yapmaz, gereksiz parça aldırtır aslında yapabilecektir, ben sizin yerinizde olsam kore japon grubu daha genç araçlara...
alan arkadaşlar demiş zaten yaptır ettir bitmez problemleri, sanayi de askerlik yaparsın demek istiyorum
abi küçük araba o bu diyoruz da, kia da ki m3 hacmi debi derya, araçta arkada lsd çift klima şimdi de 3000 cc nissan bak neler olacak bir de bu araçta ayna mahruti 4.77, ilk vites oranı 4.6 defender da 3.6 ikinci vites orano 2 küsur ilk 2 vites ağır arazide iyi iş görecek 66 hp ile bile...
Alma sakın ama illa alacağım dersen test et, başka bir arazi aracı daha test et zaten kesin almazsın.