Arama sonuçlarınız

1. orgasmatron

Kumho At51

karda çok iyi çalılır, ıslağı dediğiniz gibi biraz zayıftır, çamur başarılıdır. SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. orgasmatron

Forester 2.0 Gx Ile Başlangıç :)

mutlu muyuz Ahmedim? SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. orgasmatron

Ssangyoung Actyon Sport 4x4 Otomatik Alınır Mı?

actyonlar da mercedes şanzıman olmaz, kyron 5 ileriler mercedestir 6 ileriler değildir, ben yapılmayacak şanzıman bilmem btr şanzıman sorunlu değildir ama zorlanmayı sevmez, 2008 actyonum var manuel bugüne kadar hiçbir sıkıntı olmadan bindim SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. orgasmatron

Kia Besta 4x4'e Nissan Bd 30 Motor

şanzıman kulağı sorunu vardı Tüm Türkiye'yi taradım Mazda Avrupa'ya sordum yok yok varsa da Japonya'da 1 kulak 750 tl olunca iş başa düştü... SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. orgasmatron

Hangi Suv Aracı Almalıyım ? 60-70 Bi̇n Tl Bütçe

bayağı eskilerde kalmışın hocam teknoloji ilerledi, sorento 13 14 litre yakıyor, kyron 10 litre yakıyor, tucson sportage 8 litre yakıyor 8 litre nere 14 litre nere. 8 litre yakan araç 100.000 km de sorentoya 30.06.2019 tarihi ile 32.500 tl yakıt farkı atar SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk...

6. orgasmatron

Hangi Suv Aracı Almalıyım ? 60-70 Bi̇n Tl Bütçe

sorento çok yakar kötü diyemem, terrano ebedi gitmez, freelander sakın ha, cheroke bol ariza benzin dizeli sadece 1 motoru iyi, x5 parça kalındır ben o bütçeye offroad yapmayacaksanız 4wd ix 35 ya da sportage, ya da kyron rexton bakmanızı tavsiye ederim az km de bulabilirseniz saydıklarınızın...

7. orgasmatron

2005-2006 Freelander Alacagım.yardıma Ihtiyacım Var

bence alma mağdur olma SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. orgasmatron

bu kin işi ne bilen var mı? SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. orgasmatron

zor birşeyi başardık, Türklerden hariç hiçbir millet böyle birşey yapamadı bu araçlar 1990 ların mamülü, japon bile bu motoru bu araca atamamıştır SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. orgasmatron

radyatör termik iptaline gidip elektrikli fana dönme mecburiyeti doğdu, ama genel olarak kesmeden biçmeden oturttum, araçı önceden 5 cm yükselttiğim için karter dingile oturmadı SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. orgasmatron

Bir Aceminin Çekme Karavan Tecrübeleri

çekme karavan, motorsiklet gibidir hep kullanmak istersin ama bir gün kullanılmanın öçünü alır, şiddetle tavsiye etmiyorum SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. orgasmatron

santim santimine sankı bu araba için yapılmış bir motor SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. orgasmatron

Deffender Ihale

çok güzel... herkes duster alsın tabi SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. orgasmatron

Deffender Ihale

neden çıkmıyor? devlette defender tükenmiş mi? SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. orgasmatron

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

kare 4.0 ın şanzımanı japondur, tek iş yapan şanzıman da odur diğerleri çort SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. orgasmatron

tamam bağlatı vidaların oralardan yükselecek... SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. orgasmatron

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

beraber abi, hep bırabır... sen ben yok SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. orgasmatron

Freelander 2 Ilk Çalışmada Motor Titreme Sorunu

bence sat kurtul SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. orgasmatron

Korando 2.9 Td Ile Başlangıç

Sayın Volkan Abim, brabus unimog portallı bir musso yapma planım var burada 1 adet sorun var onu da beraberce Antalya da kromodi Ahmet ustada çözeceğiz, ama kıymeti ne kadar insanlarca bilinmese de, bu araçlar çok hakkı yenmiş gerçek bir offroad aracı ve ilerleyen günlerde el birliği ile taçsız...
  20. orgasmatron

abi bak bakalım ön dingilin takılı olduğu tabla gövdeye vidayla mı tutturulmuş öğle ise sana bir süprizim olacak... SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri