Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'
Evet kutular açılıyor :D :) :) Kusura bakmayın telefon ile anca bu kadar çekebildik :D
...
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'
Eyvallah abijim avatar olarak kullanacağım o fotoğrafı :D
Ben makinemi almayı unutmuşum cep telefonu ile çektim. O nedenle pek güzel değiller. Ben de sama eposta göndereceğim hepsini...
biraz da ben ekleyeyim diyorum ama ilker abiden sıra gelmedi yahu :)
Serhat abi için Bolu batı çıkışından çıktık. Tekel bayinin orya park ettik. 12 küsür araç iken 6'ya inmiştik. Ama bir baktık esas adam yok :) şaftı kaymış. Eee telsizimizin anteni olmayınca...
İlk defa gezenbilir etkinliğine katıldım. Katılmadan önce korkuyordum kimseyi tanımıyorum canım sıkılır mı acaba diye :) Hiç korkmaya gerek yokmuş. Hepinize içten teşekkürlerimi sunuyorum...
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'
Tamam Mesut bey o saate yetişecek olursak sizi ararım. Kusura bakmayın elektrikler kesildi anca cevap yazabildim. Görüşmek üzere
Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'
Artık zamanı geldi sanırım. Bolu'daki turların zorluk derecesi nasıl olacak? Lastik seçimi yapmamız gerekecek. Kar lastikleri ile mi gelelim yoksa MT çamur lastikleri ile mi? Hangisini önerirsiniz?
Son zamanlardaki hava durumuna bakılırsa Karlı olacak gibi. Çamur lastiği mi önerirsiniz? yoksa kar lastiği ile mi gelelim? İlk kışımı geçireceğim pek bilemiyorum... :)
Ad Soyad Konaklama Toplam Kişi Katıldığı Şehir Araç Marka Modeli
1. Ender KURUTLU Otel 2 İstanbul 1995...
Eşim ve ben buluşmaya çok sıcak bakıyoruz. En kısa zamanda işlerimizi ayarlayabilir isek kesin gelişimizi bildireceğiz. :)