Arama sonuçlarınız

1. gurkang

Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' Evet kutular açılıyor :D :) :) Kusura bakmayın telefon ile anca bu kadar çekebildik :D ...

2. gurkang

Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' hehehehe artk kutular yarın açılacak :) sürpriiiiiz kusura bakmayın beceremedim.... yarın hallederim hepinize iyi geceler
  3. gurkang

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' ...

4. gurkang

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' Eyvallah abijim avatar olarak kullanacağım o fotoğrafı :D Ben makinemi almayı unutmuşum cep telefonu ile çektim. O nedenle pek güzel değiller. Ben de sama eposta göndereceğim hepsini...
  5. gurkang

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' biraz da ben ekleyeyim diyorum ama ilker abiden sıra gelmedi yahu :)

6. gurkang

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' Serhat abi için Bolu batı çıkışından çıktık. Tekel bayinin orya park ettik. 12 küsür araç iken 6'ya inmiştik. Ama bir baktık esas adam yok :) şaftı kaymış. Eee telsizimizin anteni olmayınca...

7. gurkang

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık 2010) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' İlk defa gezenbilir etkinliğine katıldım. Katılmadan önce korkuyordum kimseyi tanımıyorum canım sıkılır mı acaba diye :) Hiç korkmaya gerek yokmuş. Hepinize içten teşekkürlerimi sunuyorum...
  8. gurkang

Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' Tamam Mesut bey o saate yetişecek olursak sizi ararım. Kusura bakmayın elektrikler kesildi anca cevap yazabildim. Görüşmek üzere
  9. gurkang

Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına'

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' Kocaeli ekibine Sakarya'da otobanda aracımızla katılabilir miyiz? Saat kaçta Sakarya'da olmayı planlıyorsunuz acaba?

10. gurkang

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' Bursa'dan sabah 7'de yola çıkarak konvoyu Sakarya otobanında yakalamayı planlıyorum. Aracımda 2 kişiyiz. Bursa-İznik-Sakarya-Bolu istikametinde isteyen kişileri aracımıza alabiliriz. CB 5...

11. gurkang

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' Artık zamanı geldi sanırım. Bolu'daki turların zorluk derecesi nasıl olacak? Lastik seçimi yapmamız gerekecek. Kar lastikleri ile mi gelelim yoksa MT çamur lastikleri ile mi? Hangisini önerirsiniz?
  12. gurkang

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' 120tl eft yaptım bugün :)

13. gurkang

Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni sürekli takip :)
  14. gurkang

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' Son zamanlardaki hava durumuna bakılırsa Karlı olacak gibi. Çamur lastiği mi önerirsiniz? yoksa kar lastiği ile mi gelelim? İlk kışımı geçireceğim pek bilemiyorum... :)
  15. gurkang

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' Ad Soyad Konaklama Toplam Kişi Katıldığı Şehir Araç Marka Modeli 1. Ender KURUTLU Otel 2 İstanbul 1995...

16. gurkang

Ynt: Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması - Bolu Sarıalan (25-26 Aralık) 'Ateş Tanrısı FARUK Anısına' Eşim ve ben buluşmaya çok sıcak bakıyoruz. En kısa zamanda işlerimizi ayarlayabilir isek kesin gelişimizi bildireceğiz. :)
  17. gurkang

Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye Hayırlı olsun, dönüp dolaşıp doğru yolu bulmuşsunuz :)
  18. gurkang

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşgeldin nevzat :)

19. gurkang

2001 Model TD5 Discovery (Manuel) - SATILDI

Ynt: 2001 Model TD5 Discovery (Manuel) - SATILDI offf td5 ve düz vites ve dahası :)))) yeni sahibine hayırlı uğurlu olsun
  20. gurkang

Land Rover 1999 - 2004 G4 Yapım Aşaması

Ynt: Land Rover 1999 - 2004 G4 Yapım Aşaması Mükemmel görünüyor gaza geliyorum :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri