Arama sonuçlarınız

1. gurkang

Alınık Discovery veya 5 Kapı Pajero

Ynt: Alınık Discovery veya 5 Kapı Pajero Araçla bol bol oynayabilmek lazım :) parçasını kolay bulabilmek lazım benim fikrime göre :D Sorduğunuz he iki araç da çok güzeller.

2. gurkang

Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni

Ynt: Satılık Kutusunda CB Telsiz (Midland ALAN 78 Plus Multi Standard) + Araç Anteni Özcan Bey, elinizde off road sırasında sorun çıkartmayacak şekilde yaylı olan cb araç telsizi olarak ne var acaba? Ve fiyatını ne kadar? Bende mıknatıslı var fakat sabit kullanmaya karar verdim artık. Teşekkürler
  3. gurkang

Discovery II TD5

Ynt: Discovery II TD5 Abi Disco 1 için daha iyisi var bence :) arka viraj çubuğunu devre dışı bırakıyor. Ben onu Disco I'ye uyarlatmayı deneyeceğim... Benim aldığım bu :

4. gurkang

Discovery II TD5

Ynt: Discovery II TD5 Tamam abi zaten sadece extreme'leri 33" alacağım. Şu an üzerinde 255/70/16 bfgoodrich var. Ama 32lik bir takım daha alabilirim. Açılı kol taktın mı peki ? Sanırım gerek yok 2+get için. Disco 1 gibi değilmiş bizimkiler. Bu arada bana bir aparat geliyor. Ön viraç...
  5. gurkang

Discovery II TD5

Ynt: Discovery II TD5 Çok teşekkür ederim. Az önce yükseltme kitinin siparişini geçtim humaya. Hatta orjinal 2inçlik getler de gelecek 20 güne. Chip var ve siyah duman yok. Param kalırsa intercooler da getirteceğim. o zaman yine seni bulurum :) hangi firmadan getirteceğiz diye :)

6. gurkang

Discovery II TD5

Ynt: Discovery II TD5 Hehehe ortalık karıştı :) Kampa kesin hazır ama şimdilik 2inç yükselmiş ve 33inçlik lastikler takılmış olacak. Açılı kollar ve 4-5inçlik yükseltme yetişemeyecek kesin.. Yahu benim soru kaynadı arada :) Cem hocam bir daha sorayım. Senin araç get kullanmadan 3-4 inç...

7. gurkang

Discovery II TD5

Ynt: Discovery II TD5 Hahahah Çağrıcım inşallah satmadan alırız bir tane ;)
  8. gurkang

Discovery II TD5

Ynt: Discovery II TD5 Çok teşekkür ederim Burakcım. Sattığıma pişman oldum zaten. :D Ama bu seferki chipli ;)
  9. gurkang

Discovery II TD5

Ynt: Discovery II TD5 Burakcım temix VX100 bulamadım V8 Disco almaya gittim Td5 aldım geldim :D:D Şimdi Cem hocamızınki kadar olmasa da offRoad'a uygun hale getiriyorum. 33inçlik lastik takacağım bakalım :) Disco'dan vazgeçemedik yine ;) Tolga Bey Huma'dan Koray beyle çözüm bulmaya...

10. gurkang

Discovery II TD5

Ynt: Discovery II TD5 Cem bey Disco II'yi minimum 3inç yükseltmek için illa get mi kullamak gerekiyor? Sizinkisi ilk aldıığınızda 3inç idi sanırım sonra siz nasıl 5inç yaptınız? Yani hangi parçaları kullandığınızı söyleyebilir misiniz? :)

11. gurkang

Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var.

Ynt: Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var. Biz burada tartışırken Amerika'da hatta Avrupa'da arazi taşıtlarını yaklaşık 3.000$ civarında alıp bol modifiye edip hatta bol bol kesip biçip deli gibi kaya off road'u yapıyorlar.
  12. gurkang

Ynt: Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var. Serhat hocam merhaba :) Evet Disco'yu VX100 almak için sattım ama piyasada şu an temiz bulamadım. O nedenle başka marka ve modellere yöneldim ama nafile. Yine Disco göründü bana :) Ama bu sefer eğer temiz VX100 çıkmaz ise Disco II V8 alacağım büyük...

13. gurkang

Ynt: Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var. Sırf şu hız limitleri yüzünden alamıyorum :) Benim de güzel temiz bir disco bulmam lazım :D:D:D:D Biraz wj çeken kamyonet çekmek istiyorum :P
  14. gurkang

Ynt: Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var. L200 ve benzeri kamyonet sınıfındaki araçların Şehir içi, şehirler arası ve otoban hız limitlerini öğrenebilir miyim? Ben çok isterdim almayı ama sırf bu limitler yüzünden vazgeçtim.
  15. gurkang

Vinc Garanti Aciklama Talebi

Ynt: VINC GARANTI ACIKLAMA TALEBI Bu konuya bir de farklı bir açıdan bakalım. Bir vinç alacak isek nelere dikkat etmeliyiz? Firma önemli değil nereden alınırsa alınsın. 1) Vincin montesi sürecinde bizzat bulunmalıyız. 2) Montenin ardından kullanma kitapçığını iyice okumalı ve vincin...

16. gurkang

Vinç Tavsiyesi

Ynt: Vinç Tavsiyesi takip etmekte fayda var. Çok yakın bir zamanda vinç alacağım. Buraya yazılması çok iyi olmuş. Geçmiş olsun diliyorum.
  17. gurkang

yeni l200 sport

Ynt: yeni l200 sport ismi Pajero Sport olduğuna göre fiyatı pek l200 civarında olur gibi gelmiyor bana :)
  18. gurkang

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel Sağolasın Burakcım. Ama ben LR'den asla vazgeçemem :) şimdilik Toyota'yı bir deneyeyim diyorum hehe Disco'nun yeri her zaman başkadır ;)

19. gurkang

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel Hazırı arabamı satmışım yenisini arıyorum hemen takipe alayım :)) inşallah bir vx100 siparişi de ben veririm :D
  20. gurkang

Geçit Vermeyen Lopez Gezisi ( 06 Şubat 2011)

Ynt: Geçit Vermeyen Lopez Gezisi ( 06 Şubat 2011) Mert hocam selamlar. Tanıdım seni :D gezünüz çok güzel olmuş. Bugün aracımı sattım. Şimdi VX100 düşünüyorum. Ama eşimle kesin geleceğiz ve sizlerle etapa katılacağız. İkimiz de çok istiyoruz. Takip ediyorum şimdilik :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri