Arama sonuçlarınız

1. gurkang

Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon Orta kilit bu afta içi bitecek bakalım. Onu biraz farklı yapıyor benim usta. Havalı suspansiyonun kompresörü ile orta kiliti aktif hale getiriyor. Kampa kadar kesin biter. Arka denge çubuğunu çıkartmam abi yok :) ACE sistemi hata veirnce yangına bile...

2. gurkang

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon hmmm bir araştırayım o zaman abi :) bana da arka lazım naapcaz şimdi? hehehe
  3. gurkang

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon Eyvallah Kürşat baba :D seni yakından takip ediyorum zaten :) yükseltme konusunda yardımın için teşekkür ederim. Bu arada senin Capon'un rengi içime girmedi değil hani :) çok güzel olmuş!

4. gurkang

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon Abi senin için arka viraj denge çubuklarının iptal sistemi var. Bak bilgisayarı getireyim kampa göstereyim sana inceleriz beraber :D:D:D
  5. gurkang

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon Altunsu teşekkür ederim, Çağrıcım sağolasın umarım kampa kadar her istediğim bitmiş olur. Ama yetişmese bile Disco ile geleceğiz ;)) Bu arada difransiyel kiliti gibi karar veremediğim konularda seni aramaya devam edebilirim ;) Yarın şnorkel takılacaktı...

6. gurkang

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon Tamponu taktım. Vincin solenoidini ve sisleri bağlamak için tampon üzerine boru koyacağız.

7. gurkang

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon Teşekkür ederim Ömer bey. Aslında benim vaktim yok keşke olsa her aşamayı bol bol fotoğraflarım. Ama arabayı bıraktım Biz-ser'e orada yapılıyor yavaş yavaş. Sağolsun İsmail bey para konusunda canımı acıtmayacak :) Dün Warn XD9000 vinç aldım. Sentetik...
  8. gurkang

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon Ali, Sezgin ve Mesut abi teşekkürler. Bugün arka kilitte bir değişikliğe gittik. Havalı kiliti iptal ettik. Detroit diff lock takmaya karar verdik. Aslında detroit elocker olsa daha iyi olurdu ama %100 ellerinde var. Bu nedenle %100 kilit olacak arka...
  9. gurkang

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon Teşekkürler Umut hocam, Umut bey ben pek inanmamıştı ama internette inceleyince yabancı forumlarda değiştirilmesini öneriyorlardı. Ben de internetten satın aldım gelir 1 haftaya. Son değişimler de bunlardı sanırım :

10. gurkang

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon Teşekkür ederim Umut ve Cenk hocam. Şunlar bir bitse estetik değişimlere de girişeceğim.... Yapmayı düşünenlere yol gösterebilirsek ne mutlu bize :)

11. gurkang

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon Disco II'lerde ACE sistemi var. Burç kiti aldığınızda ACE olmayanlar için geliyor sadece. Bunun için ön kısımdki denge kolunun burçları ayrı alınması gerekiyor. Burçları değiştirmek isteyen arkadaşlar buna dikkat etsin :) MAvi olan ACE olmayanlar için...
  12. gurkang

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon Viraj denge çubuğunu iptal eden sistem takıldı ve ön kısımdan çıkan kolu arkaya taktık. Yükseltildiği için gerilmeye neden oluyordu. Eski hali

13. gurkang

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon Arka havalı amörtisörler çıkıp yükseltme kiti takılınca araç askıda iken ABS ve fren kabloları gerildi. Daha 2inç eklenecek ve toplamda 4inçlik yükseltme olacak. Bu düşünülerek uzatılmış ABS ve fren kabloları aldım.
  14. gurkang

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon İl halinden bir kaç foto :
  15. gurkang

1998 Model Disco I 300 Tdi aracımı sattıktan sonra pişman oldum ve 2000 Model Discovery II Td5 aldım. Sezonu kaçırmış olduğum için hiç acele etmeden yavaş yavaş motor, alt aksam bakımı yapılıyor ve biraz daha sert off road için gerekli modifikasyonlar yapılıyor. Yaklaşık 2 haftadır serviste...

16. gurkang

Alınık Discovery veya 5 Kapı Pajero

Ynt: Alınık Discovery veya 5 Kapı Pajero Orası kesin Çağrıcım Disco ile çok rahat fazla harcamadan oynayabilirsin. En son 5inçlik komple kit vardı ağzımın suyu aktı keşke Disco I'im olsaydı dedim :) haa arka viraj çubuklarını tek hamle ile devre dışı bırakan sistemden bahsetmiyorum bile :D
  17. gurkang

Bursa'da Grand Cherokee ZJ Modifiye

Çağrı gel gel Bursaya götüreyim seni ÖZcan'ın yanına :) Gerçekte hiç boş durmuyor Özcan her gün yeni birşeyler bulup onu uguluyor :) aracı gerçekten çok güzel oldu ;)
  18. gurkang

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution Torsiyonu nasıl ayarlayacağınızı ben de merak ettim :) yine çok güzel oldu aracınız tebrik ederim sizi :D

19. gurkang

Araç Üstü Çadır için Ön Hazırlık Çalışmalarına Başlıyorum

Ynt: Araç Üstü Çadır için Ön Hazırlık Çalışmalarına Başlıyorum Güzel çalışma kolay gelsinz :)
  20. gurkang

Silverstone Kampanya Fiyatları !

Ynt: Silverstone Kampanya Fiyatları ! silverstone extreme 33 10.5 16 fiyatı alabilir miyim özelden? teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri