Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Arazi Araçları için Dodik - Monvisaor - Şnorkel - Spoyler İmalatı
Güzel çalışmalar. Disco II için fiyat verebilir misiniz? (özelden de olur)
Yukarıdaki Suzuki gibi bir dodik mesela.
Teşekkürler
Düzeltme: Suzuki örneği
Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon
Teşekkür ederim rkadaşlar. Eşimle Antalya'ya geldik. Antoff'un pistini ziyaret ettim. Sonunda aracımı Ahmet ustaya bıraktım haftaya almak üzere. Port bagaj, sisler, yan basamaklar vbişlemler yapılacak.
Benim aldıklarımın linkini veriyorum. Humaoto'da var
http://www.britpart.com/Accessory.asp?PageRef=5&AccessoryRef=2769
http://www.britpart.com/Accessory.asp?PageRef=5&AccessoryRef=2768
Disco II için açılı kollar yok. Çok aradım. Yur dışında olsa bile...
Hehehe evet Yakup bey o ters oldu ama düzelecek. Ahmet ustaya gidiyorum artık orada düzeltiriz :D vincin markası "Marn" gibi oldu :D
İbrahim bey Humanın o ürüne ait olan linkini verebilir misiniz? Bu arada evet 2 inçlik bir parça ve açılı kol koymadık. Bugün servise tekrar götüreceğim kontroller için. 2-3 gündür kullanıyorum. Açılara da ayrıntılı bakalım bugün.
Şimdi şahsi fikrimi söyleyeyim,
40bine güzel olur, 45'e çok güzel olur. Biliyorsunuz bu işin sonu yok isteyen 60bin bile harcar üzerine :D ben ne kadar harcadığımı yazmayayım :)
Britpart Disco II'ler için özel bir parça üretmiş. Huma oto getirdi sağolsun. Yayların altına yerleştiriliyor. Bu şekilde aracım baya bi yükseldi. 33 inçlik (255/85/16) lastikler hiç sorunsuz takıldı.
Ynt: Land Rover Fotoğrafları
Amanın Hakan abi bu benim şansım mı senin şanssızlığın mı bilemedim. Aldığım adam yeni değişti demişti. Benim hiç aklıma gelmezdi trigeri göstermek. :) Abi walla bilmiyordum kusura bakma
Evet Burakcım Td5 oldu :D Önce Vx100 baktım bulamadım, Disco II V8 bakarken Td5 aldım döndüm :D
Bu arada Son foto gerçekten benim de çok hoşuma gitti :) Bunun da iphone versiyonunu görebilir miyiz?
OOooOO Hakan abi :) yaaaa avatarda biraz daha kalsın unutamadık hala eşimle :D Yeni araba gitti geldi yine Disco oldu... hatta baya pişman olduk sattığımıza :D buluşmaya siz de gelin :D
Çağrı çok güzel foto gerçekten. Eşimle beni oraya götürür müsün? Ciddi ciddi istiyoruz bak !!! :D Bolu'da değil mi? Geleceğiz ona göre bak! Biz de foto çektirelim orada :D
Benimki hazırlanıyor, cicilerini giymeye başladı :D