Arama sonuçlarınız

1. gurkang

Dişli Oranları, Lastik Çapı, Son Hız Hesaplamak İçin Yazılım

Ynt: Dişli Oranları, Lastik Çapı, Son Hız Hesaplamak İçin Yazılım Yavuz abi ellerine sağlık. Geçenlerde bahsediyorladı bana. Bulduğuma sevindim :D Ben Disco II'ye 33lük 255/85/16 lastik taktım ve şimdi şanzıman oranımı değiştiriyorum :D 1.211'den 1.410'a getireceğiz. Umarım pişman olmam :D...

2. gurkang

En iyi arazi aracı?

Ynt: En iyi arazi aracı? Hehehhe ne yalan söyleyim arkadaş dalga geçiyor bizlerle :D
  3. gurkang

En iyi arazi aracı?

Ynt: En iyi arazi aracı? VErgisi düşük ekonomik ve en iyi arazi aracı diyorsun ... O zaman cevabın Hummer H2 :D

4. gurkang

Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları...

Ynt: Bursa Çevresindeki Hafta Sonu Kaçış Noktaları... Eşim Bursa'ya yeni geldi. Gezdirebileceğim, kamp kurabileceğimiz yerlerin bol olduğunu söylüyordum. Ama isim bilmiyordum. Çok iyi bir paylaşım olmuş çok teşekkür ederim. İlk olarak bu verdiğiniz yerlerden başlayacağız :D
  5. gurkang

Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon Abi biraz kullanayım yahu :) sürekli birşeyler yeniliyorum. Haftaya performans intercooler takmayı planlıyorum bakalım. Ondan sonra bi ara gelicem ama hemen değil hehehe Çağrıcım niye satayım lem :D Hanımın eczanesi açılmak üzere. Artık ben de buna...

6. gurkang

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon Hehehehe abi kampa herzaman varım :) Turbo sıfır aldım taktırdım, aks keçelerinin tamamını değiştirdim, şanzıman yağı ve filtresi, keçesi, hava filtresi, yağ filtresi vb şeyler yeniden değişti. Yarın arabamı alıyorum servisten bakalım...

7. gurkang

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon ŞŞŞş beyler performans arttırıcı intercooler gelmiş takak mı? :) ciddi ciddi takacaktım da bu turbo fena patladı :))
  8. gurkang

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon Elleşmeyin lem ben de bi garip oluyorum sonra :D:D:D:D:D
  9. gurkang

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon Daha çok parça alırım ben bu gidişle :D

10. gurkang

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon Bunu öğrendiğim çok iyi oldu çok sağol ;)

11. gurkang

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon Teşekkür ederim , Bu arada bildiğim kadarı ile Cem ayna mahruti değiştirmişti. Ya da şanzıman oranını tam hatırlayamadım şimdi. Ben bu oranlarla ilgili rpm/hız tabloları çıkarttım. Lastik ebatına göre hangi rpm'de hangi hıza geliyor diye. Ama umarım...
  12. gurkang

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon Tolga bey, öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim. Aracı ilk aldığımdaki bakımlar sırasında bütün radyatörler elden geçirildi. Temizlikleri yapıldı, normal radyatörde minik bir delik vardı tamir edildi, intercooler dahil hepsinin tıkanıklıkları da...

13. gurkang

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon Cam yıkamanın deposu aklımda ama bakalım biraz daha bekleyeek gibi abi :) Bu arada şanzıman altına ekleyeceğim parçanın fotosunu yanlış koymuşum :D
  14. gurkang

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon Burakcım kayınpederim Antalya'da diz kapağıameliyatı olacakmış. Gelmeden önce konuşalım seninle olmadı arabanın anahtarını bırakırım ;)
  15. gurkang

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon Teşekkürler arkadaşlar :D beğenmenize çok sevindim. Açılı Burçları Huma'dan alıp taktık ilk iş olarak, dün İngiltere'den orta kilit için kablo ve kol aldım, yarın elimde olacakmış bakallım. Benim sadece bir sorunum var o da bir 30km falan yokuş çıkınca...

16. gurkang

Volkswagen Amarok Türkiye'de

Ynt: Volkswagen Amarok Türkiye'de Hız limitine ve köprüye gelince kamyonetsin diyorlar, vergiye gelince otomobil vergisi alıyorlar :D bu arada değelere baktım da motor iyi gibi ya :))
  17. gurkang

Volkswagen Amarok Türkiye'de

Ynt: Volkswagen Amarok Türkiye'de Bu yazdığınız 4x4 için olan vergileri. 4x2 olanların vergileri motor hacmine göre hesaplanmıyor. KAmyonet olduğu için. Bence 2.000cc motor az gibi geliyor kulağa ama belli olmaz sürmek denemek lazım. Sonuçta Tsi motor ile iyi iş çıkardılar. Her ne kadar bu...
  18. gurkang

Discovery II V8 Artık Beraberiz

Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz İbrahim bey tavan döşemelerinizin fotolarını bekliyorum :) Ve size birşey sormak istiyorum. LAstik ebatlarınız 265/75/16 aracınızı hiç yormuyor değil mi? Ve hiç uzun süre yokuş çıktığınız zaman (30km civarı) şanzıman yağı sıcaklık göstergesi yanıyor mu?

19. gurkang

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon :) ben hiç vakit bulamıyorum yazaya ve foto çekmeye. Ahmet usta sağolsun aracıma istediğim eklemeleri yaptı. Tepe port bagaj, Yan tente, Rock Slider, Ön tampon yanına koruma borusu, Stepne taşıyıcıyı yükseltme, Arka tampon lamba koruması, Çeki demirinin...
  20. gurkang

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Ağzını öpiiim kardeşim benim :D Diyorum ne eksik diye :D:D:D Arkadaşlar lütfen eksik foto eklemeyelim :P

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri