Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon
Yok abi iptal oldu, onun yerine kargo ile gelecek şanzımanı ben de benimkini kargo ile göndericem değiş tokuş olacak :) Sol ön aksı kestim haftasonu :D şimdi o değişecek :D:D:D
Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon
34 inç lastik kullandığım için Şanzıman oranını 1.411 yaptık, ve yeni şanzıman takıyoruz bu hafta içi.
Performans intercooler da takacağız. Bu şekilde (chip + perf. intercooler) beygiri sanırım 195 civarı oluyormuş. Artık low vitsedte düşük devirde bu...
Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye
Yeni proje hayırlı olsun :) Bu sefer hard off road oraya girmem demeyeceğim heryere gireceğim dedidiğine göre biraz abartacak mısın? :))
Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME
Takip etmem lazım.... ileride benzer bir işe kalkışabilirim :D şu arabaya binerken merdiveni şine nasıl çözüm bulacaksınız bakalım :D
Ynt: ORFA'S LAND ROVER DISCO1 V8/1998
Tebrikler artık görbileceksiniz :D Herhangi bir not bırakmanız halinde yazılan cevaplar size elektronik posta ile haber verilecek :)
Siz sorarken zaten bunu yaptınız ;) (Tebi sorunuzu doğru anlamış isem)
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)
Arkadaşları görmek, yeni kişilerle tanışmak, göl, yağmur ve bol bol tembellik çok keyif verdi... çok teşekkürler. Fotoğrafları 1-2 güne bir iki güne paylaşırız :D
Ynt: Erdek (Kapıdağ Yarımadası) Kamp Yerlerimiz
Eşimle geçen yaz Bursa'dan başladığımız Ege turundaki ilk durağımız idi. Araç üst çadırımız olduğu için karavan olarak kabul etmişlerdi bizi :) 1 gün kalmıştık ama geçen seneki en iyi kamp alanları arasında ilk ikidedir burası.
Fotolar çok...
Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi
Mayıs ayında 1 seneyi tamamladım :D artık tamamen temizim :) Geçen sene astım krizi geçirdiğim an bırakma kararı vermiştim ve o günden beri bir tane bile içmedim :)