Arama sonuçlarınız

1. gurkang

Boncuk Kamping; Marmaris

Ynt: Boncuk Kamping; Marmaris Hmmm sanırım biz de bu kampa uğrayacağız :)

2. gurkang

Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon Yok abi iptal oldu, onun yerine kargo ile gelecek şanzımanı ben de benimkini kargo ile göndericem değiş tokuş olacak :) Sol ön aksı kestim haftasonu :D şimdi o değişecek :D:D:D
  3. gurkang

Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon

Ynt: Disco II Td5 Bakım ve Modifikasyon 34 inç lastik kullandığım için Şanzıman oranını 1.411 yaptık, ve yeni şanzıman takıyoruz bu hafta içi. Performans intercooler da takacağız. Bu şekilde (chip + perf. intercooler) beygiri sanırım 195 civarı oluyormuş. Artık low vitsedte düşük devirde bu...

4. gurkang

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME Yok canım Land duracak :D Landime kıymayıp toyotaya kıyarım diyorum ilerid ehehehe
  5. gurkang

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Yeni proje hayırlı olsun :) Bu sefer hard off road oraya girmem demeyeceğim heryere gireceğim dedidiğine göre biraz abartacak mısın? :))

6. gurkang

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME Takip etmem lazım.... ileride benzer bir işe kalkışabilirim :D şu arabaya binerken merdiveni şine nasıl çözüm bulacaksınız bakalım :D

7. gurkang

ORFA'S LAND ROVER DISCO1 V8/1998

Ynt: ORFA'S LAND ROVER DISCO1 V8/1998 Tebrikler artık görbileceksiniz :D Herhangi bir not bırakmanız halinde yazılan cevaplar size elektronik posta ile haber verilecek :) Siz sorarken zaten bunu yaptınız ;) (Tebi sorunuzu doğru anlamış isem)
  8. gurkang

4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011) Bir'i olmuş ama kaç'ı nerede? :D :D:D
  9. gurkang

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Td5 bu kesin :D

10. gurkang

ORFA'S LAND ROVER DISCO1 V8/1998

Ynt: ORFA'S LAND ROVER DISCO1 V8/1998 Hayırlı olsun, size bol sabır diliyorum :) modifikasyonlar bitene kadar :D

11. gurkang

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Birde bu Disconun önünde poz vermiş 4 şebek vardı o foto yok mu? :P
  12. gurkang

LR Discovery 1 için orjinal halı paspas

Ynt: LR Discovery 1 için orjinal halı paspas Selamlar, Disco II'ye uyar mı bir bilginiz var mı acaba?

13. gurkang

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Teşekkür ederim Mesut abi :D artık içenlere şaşırarak bakıyorum :D
  14. gurkang

4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011)

Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (02-03 Temmuz 2011) Arkadaşları görmek, yeni kişilerle tanışmak, göl, yağmur ve bol bol tembellik çok keyif verdi... çok teşekkürler. Fotoğrafları 1-2 güne bir iki güne paylaşırız :D
  15. gurkang

Erdek (Kapıdağ Yarımadası) Kamp Yerlerimiz

Ynt: Erdek (Kapıdağ Yarımadası) Kamp Yerlerimiz Eşimle geçen yaz Bursa'dan başladığımız Ege turundaki ilk durağımız idi. Araç üst çadırımız olduğu için karavan olarak kabul etmişlerdi bizi :) 1 gün kalmıştık ama geçen seneki en iyi kamp alanları arasında ilk ikidedir burası. Fotolar çok...

16. gurkang

Sigarayı Bırakanlar Listesi

Ynt: Sigarayı Bırakanlar Listesi Mayıs ayında 1 seneyi tamamladım :D artık tamamen temizim :) Geçen sene astım krizi geçirdiğim an bırakma kararı vermiştim ve o günden beri bir tane bile içmedim :)
  17. gurkang

Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) Aslında süper olur Burakcım :) satabileceğim eşyalar var aslında heheheh
  18. gurkang

Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) Sabah erken kalkabilirsek eşimle oy kullanıp Bursa'dan gelebiliriz :D

19. gurkang

Bursa'da Grand Cherokee ZJ Modifiye

Yakıtı şöyle 35 kuruşlara inse ne güzel olurdu :D tadından yinmezdi :) Aracın gerçekten çok güzel oldu güle güle kullanman dileği ile
  20. gurkang

En iyi arazi aracı?

Ynt: En iyi arazi aracı? Yaa sürekli 4x4 olup hiç yakmayan safkan bir ingiliz atı öneririm :D arada bir tepme riski var ama olsun :D:D:D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri