Arama sonuçlarınız

1. gurkang

2.5 wrangler satılık

Ynt: 2.5 wrangler satılık Güzel aracınız varmış. Lastik ebatınız nedir acaba?

2. gurkang

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı Duyurusu (28-29 Ocak 2012)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı Duyurusu (28-29 Ocak 2012) Araba senin olsun abi ne demek arabam yok :) bak bir Disco var burada senin için ;)
  3. gurkang

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı Duyurusu (28-29 Ocak 2012) Burakcım kesin değil, Şubat ayında kesin gideceğiz. Buna da gitmek istiyoruz eşimle. Bakalım iş durumuna bağlı :) Volkancım umarım biz de orada oluruz da görüşürüz :) Ben de Bolu'da olsam ben de kaçırmazdım bu güzel etkinliği :D

4. gurkang

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı Duyurusu (28-29 Ocak 2012) Tanercim sadece takip mi ediyorsun? Vaaay Volkan bakıyorum da hiç kaçırmıyorsun :)
  5. gurkang

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları BErk ben de çok beğendim, bu yuvacık kampı sabahı çekildi değil mi?

6. gurkang

Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8

Ynt: Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8 Çağrıcım hiç üzülme. Biz eşime eczane açarken her ikimizin aracını da satılığa çıkarttık. Çünkü işyeri yeni araba aldırır. Bir müddet arabaya binme veya ucuz binek arabaya bin. İleride işyeri para kazandırır. Satıyorum diye sakın üzülme, gör bak...

7. gurkang

Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8

Ynt: Off Road Donanımlı Land Rover Discovery V8 KArdeş satıyor olmana üzüldüm gerçekten. Aracı Ender'den beri biliyor ve takip ediyorum. Kürşat'ın Ender'den alıp yapmaya başladığından beri takip ediyordum. Aracı senin almana çok sevinmiştim. Umarım yine senin gibi aracına iyi bakabilen ve...
  8. gurkang

Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı

Ynt: Offroadcuyuz.com "Yiyen Gelsin" Kampı Kesinlikle çok güzel olacak :)
  9. gurkang

Midland 203 CB Araç Telsizi Kampanyası ! ** 179,90 TL **

Ynt: Midland 203 CB Araç Telsizi Kampanyası ! ** 179,90 TL ** Arama yapabiliyor mu acaba?

10. gurkang

Off-Road Araçlarında İç Dizayn

Ynt: Off-Road Araçlarında İç Dizayn Elinize sağlk Çok güzel çalışmalar... ben de yeni gördüm. Takip etmekte fayda var.

11. gurkang

Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri

Ynt: Geleneksel Toyota Arazi Araçları Buluşması 2011 Görselleri Çok güzel bir etkinlikti. Bol bol toyota araç gördük, inceledik. Recep abi ve Mustafa abiye sonsuz teşekkürler. Uzun süredir emek harcıyorlardı.
  12. gurkang

YENİNESİL LED SİSFARI saha aydınlatma

Ynt: YENİNESİL LED SİSFARI saha aydınlatma Güzelmiş. Takip

13. gurkang

Puma motor

Ynt: Puma motor Muhteşem bir konu ve bilgilendirme olmuş. Süpersiniz ! Takip...
  14. gurkang

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Sedat ve İbrahim bey araçlarınız çok güzel. Benim Disco da ilk aldığımda sizinki gibiydi :) Şu anki durumuna bir örnek koyayım ben :)
  15. gurkang

# Offroad Araçlarına Uygun Yükseklik Ayarlanabilir Süspansiyon

Ynt: # Offroad Araçlarına Uygun Yükseklik Ayarlanabilir Süspansiyon Önemli olan bence gelişmiş olması değil. Off road için ne kadar uygun ve dayanıklı olduğu. Toyota land cruiser vx serisinde de ver bu sistem.

16. gurkang

# Offroad Araçlarına Uygun Yükseklik Ayarlanabilir Süspansiyon

Ynt: # Offroad Araçlarına Uygun Yükseklik Ayarlanabilir Süspansiyon Tam olarak aynı sistem mi bilemiyorum. Fakat Land Rover Discovery II'lerde araka suspansiyonlar orjinal olarak havalı suspansiyonlu üretiliyor. Biz off road kullanıcıları ilk olarak ub sistemi iptal edip normal helezon...
  17. gurkang

80 kasa arayanlara

Ynt: 80 kasa arayanlara Satan amca bir de evveliyatı temizdir demiş :D
  18. gurkang

Boncuk Kamping; Marmaris

Ynt: Boncuk Kamping; Marmaris Başınız sağolsun, size ve sevdiklerine sabır diliyorum...

19. gurkang

Bursa Doğa ve Av fuarı 2011

Ynt: Bursa Doğa ve Av fuarı 2011 Seneye yarısı çamurlu olsun :) yarısı ter temiz olsun :)
  20. gurkang

Araçlarda gücü en çok ne etkiler?

Ynt: Araçlarda gücü en çok ne etkiler? Ağırlık, lastik ebatları, şanzıman ve vites oranı motorun gücü ne olursa olsun sizin alacağınız verimi değiştirir. Yakıtın cinsi ve kalitesi, motorun hacmi :) , turbosu, hatta hava filtresinin temizliği, motorun teknlojisi, bulunduğunuz yerin denizden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri