Arama sonuçlarınız

1. dopamin

Gezenbilir'mi , Gidenbilir'mi

Ynt: Gezenbilir'mi , Gidenbilir'mi Gezenbilir de bir şey dikkatimi çekti haspel kader birisi tökezlemeye görsün herkes birden yükleniyor kaybetmek kolaydır iş kazanmakta bu tür yasaklı üyeleri incelediğimde hiç de boş insanlar olmadığını görüyorum durum bu safhaya birazda oniki öfkeli adamlar...

2. dopamin

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Mehmet ustam aks kesip gaz kesmeyenler off road grubu artık muzla filan uğraşmaz daha heyecanlı bi uğraş bulmuşlar yakında alo rescue hattı kuracaklarmış he he ;D
  3. dopamin

Ynt: Gezenbilir'mi , Gidenbilir'mi Bülent bey iyi insandır arkadaşlar inanın böyle olmasa iyi idi ama söylemleri maksadını aştı artık yok cevap verecek durumda olmayan birinin arkasından konuşmakta bizlere yakışmaz değil mi Allah (cc) herkese kalbine göre versin sağlıcakla

4. dopamin

Bu Araçlar Gümrükte Kalan Araçlar Mı ?

Ynt: Bu Araçlar Gümrükte Kalan Araçlar Mı ? Kesinlikle %30
  5. dopamin

Bu Araçlar Gümrükte Kalan Araçlar Mı ?

Ynt: Bu Araçlar Gümrükte Kalan Araçlar Mı ? Benzinli araçlarda motorunu değiştireceğiniz aracın beygir gücünün %30 fazlasını yani daha önce 100 hp olan bir araca 130 hp motor koymak gibi dıesel araçlarda bu oran %50 diye biliyorum Motor Değişikliği Tadilatı Projesi 1. Tip Onayı...

6. dopamin

100" Trayback Projesi Kırat

Ynt: 100" Trayback Projesi Kırat Tarık bu arada yavuz ç abin konuyu görmemiş anlaşılan bi yorum getirmemiş ;D ;D

7. dopamin

Ynt: 100" Trayback Projesi Kırat Tabii ki yaklaşma uzaklaşma açıları çok fark edecek daha kıvrak bir kırat çıkacak hadi hayırlısı puma motorla birleşince kim tutar kıratı
  8. dopamin

Ynt: 100" Trayback Projesi Kırat Tarık kardeş millet uzatmaya çalışıyor sende uzun diye kesiyorsun nasıl kıydın kırata sonra uzataman ha ona göre kolay gelsin
  9. dopamin

Pazar-evci Yaylası-karagöl Çubuk Geçişi 27.10.2013

Ynt: Pazar-evci Yaylası-karagöl Çubuk Geçişi 27.10.2013 Güzel gezi olmuş muhabbetiniz daim ola

10. dopamin

2 Çeker Aracı 4 Çekere Çevirme Hakkında

Ynt: 2 Çeker Aracı 4 Çekere Çevirme Hakkında Astarı yüzünü geçer yerine sorunsuz uyacak mı uysa bile mevzuat ile adamı canından bezdirirler tse mak müh odası san tic bakanlığı maliye derken en iyisi hazır bul

11. dopamin

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Kurban bayramınızı kutlar herkese sağlık huzur para dilerim
  12. dopamin

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Dedim ya anlatmak istediğimin önemi yok sizin ne anladığınız önemli öyle diyorsanız öyle

13. dopamin

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yavuz hocam şimdi bu sözüne bir cevabım var da biraz argo yine yanlış anlarsın
  14. dopamin

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Zaten ben ne desem boş söylediklerimi hep farklı formatta algılıyorsun
  15. dopamin

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Yavuz hocam tenzih ederim şeyh edebali,nin osman bey,e nasihatinde der ki söylenen her sözü üstüne alma daha öncede yazdım saçma sapan konular açıp zırvalayan şahsiyetler varken siz niye üstünüze alındınız aşkolsun

16. dopamin

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Boş insanların zırvalamalarını dinlemektense bülent abinin diyalogları kıssadan hisse niteliğinde idi bence ali bey
  17. dopamin

Ynt: Gezenbilir'mi , Gidenbilir'mi Herkesin bir arka bahçesi vardır forumda ne söyleyeceğimiz değil ne işiteceğimiz önemli
  18. dopamin

Ynt: Gezenbilir'mi , Gidenbilir'mi Sedat hocam yapmayın be yahu şu üye yasaklamak hiç hoş değil bu millet yassah lardan çekiyor ne çekiyorsa

19. dopamin

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Ortaya yazdım varsay yavuz hocam eşeğini dövemeyen semerini dövermiş kusura bakma
  20. dopamin

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Bülent abimi isterem ben sanal alemde alıyoruz satıyoruz herkes sütten çıkmış ak kaşık kime sorsan adam gibi adam şurada ipe sapa gelmez bir sürü topik açıp zırvalayan şahsiyetler varken dokunmayın bülent abime

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,088
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri