Arama sonuçlarınız

1. dopamin

Bizim 4x4 L300

Buradaki hurdacılar mezardan babası çıkıp gelse gene gerdiriyorlar takip etmeye edelimde sandık motor alsan daha ucuza gelir torsiyondan yükseltmek istedik fakat tavsiye etmiyorlar arkada sorun yok ön torsiyondan aracı kaldırmak bir yere kadar oda yetmiyor bir çok yere sorduk hepsinden olumsuz...

2. dopamin

Bizim 4x4 L300

Hocam gönül istiyor da paran ile iş yaptıramıyorsun ki bu memlekette adam alışmış hazır kit ile araç yükseltmeye bizim fukara kia ya anahtar vurmamak için kırk dereden su getiriyor yok ben amerikancıyım yok japoncuyum ipe un seriyorlar yıldım açıkçası
  3. dopamin

Bizim 4x4 L300

Merhabalar hayırlı olsun kolaylıklar dilerim bu araçlar yapmak istediğimiz modifikasyona pek uygun araçlar değil örneğin kia besta aracı olan arkadaşlar Turbo ilavesi bir çok altyapı istiyor biyel kolu piston krank mili güçlendirmesi yükseltmeye gelince arka makaslar kolay fakat ön torsiyon...

4. dopamin

1991 Model Kia Besta 4x4 Panelvan

Ynt: 1991 Model Kia Besta 4x4 Panelvan Mehmet bey merhaba sorunuzun cevabı cevabınızın içinde kaçırma o zaman ruhsatta yazan ile vergi dairesinde görüneni karşılaştırmanızı öneririm
  5. dopamin

Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?

Ynt: Düşünün Ki O Bu Konuyu Okuyacak? Midas,ın eşşek kulakları vaaaar

6. dopamin

1991 Model Kia Besta 4x4 Panelvan

Ynt: 1991 Model Kia Besta 4x4 Panelvan İsminizi bilsem isminiz ile hitap edeceğim ama göremedim kusura bakmayın lütfen paşa gönlünüz bilir al alma diyemem de ben satış ilanı vermiştim süresi dolsun satılmasın diye dua ettim ben seviyorum mtv 430 tl/yıl kamyonet yazıyor ruhsatta velhasıl dağ...

7. dopamin

KİA Ceres

Ynt: Kia Ceres Öyle olduğu daha iyi değil mi en ucuza binebileceğiniz sağlam mekaniğe sahip katır gibi araçlar çoğu 4x4 den kat kat üstün yanları var hiç üzmedi beni suyuna git yeter parça bol ve ucuz daha ne olsun
  8. dopamin

KİA Ceres

Ynt: Kia Ceres Çok güzel ön sabit aks istediğin gibi yükseltebilirsin
  9. dopamin

KİA Ceres

Ynt: Kia Ceres Merhaba hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileği ile mahsuru yok ise kaça aldınız birde önler sabit aks mı torsiyonlu salıncak akslı mı?

10. dopamin

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Fotoğrafları

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Fotoğrafları ..

11. dopamin

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Fotoğrafları ..
  12. dopamin

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Fotoğrafları .

13. dopamin

14. dopamin

15. dopamin

16. dopamin

Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015)

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Çok teşekkürler Adnan bey akü ışıldak varda elektriği araç içi ısıtmada kullanmak için sordum gerçi uyku tulumları polar battaniyeler fazlası ile var da elektrik varsa ısıtıcı getireyim diye sormuş idim cevap için teşekkürler orada görüşmek...
  17. dopamin

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Merhabalar bu gün kamp yerine erken varan arkadaşlarımızdan ricam kamp yerinin genel son durumunun fotolarını face de veya bu sayfada eğer imkanı var ise paylaşabilirler ise çok yararlı olacaktır teşekkürler
  18. dopamin

Ynt: Gezenbilir; Bolu Kış Kampı (21-22 Şubat 2015) Herkese günaydın bir sorum olacak abant çadır kamp yerinde olduğu gibi elektrik alacak panolar mevcut mu bilgisi olan cevap verebilir ise sevinirim kampa katılacak olan herkese kazasız belasız eğlenceli kamplar dilerim

19. dopamin

İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi.

Ynt: İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi. Bülent abi mi? olamaz ben usulca kirişi kırıyorum buradan abi selamlar :(
  20. dopamin

İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi.

Ynt: İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi. Bu turbo.nun üslubu bir zamanlar forumda ersan ayaz diye bir rahatsız var idi üslup aynı o caren fogg.un çocuğuna benziyor

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri