Arama sonuçlarınız

1. dopamin

Acil Tarafindan Puma Motor Ariyorum

puma yani fordun 120 hp lik zincir trigerli 2500 cc turbo dizel motoru ve nissan marka 3000 cc direct injection 100hp bmc nin levent araçlarında kullandığı motor uyuyor örnekleri çok

2. dopamin

Aynen öyle yavuz hocam gaz pedalına varıncaya kadar değişmesi gerek enjektörler elektronik komutla mazot püskürtüyor gaz teli falan yok
  3. dopamin

[ Defender mi murat 124 mu murat , defender mı lada niva mi lada niva defender mı motorsiklet mi 103 mobilet beeee o kadar binesim gelmez ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi ''Mobilet Al başına bela et '' derlerdi bizim zamanımızda cebecideki tahta köprünün oradan kiralar...

4. dopamin

Membran Uygulaması Olur Mu

Ben panelvana uyguladım açıkçası araç balık avı ve kamp amaçlı membran kokusundan çok balık kokuyor pek koktuğu söylenemez
  5. dopamin

Membran Uygulaması Olur Mu

Membran uygularken mümkün olduğu kadar yapıştıracağınız yüzü üzerindeki film tabakası köpürene kadar ısıtın küçük parçalar halinde uygulama yaparsanız daha kolay oluyor zemine nüfuz etmesi için soğumadan girinti ve köşelere sert bir sünger ile kompres yapın iyi yapışmaz altına su alırsa çürüme...

6. dopamin

Kamp Aydınlatmaları Hakkında

Gaz yağı bulunmuyorsa mazot da aşağı yukarı aynı işi görüyor biraz ışığı az birazda is çıkartır nasıl olsa kampta gergef işlemiyoruz loş olsa yeter illa fener ışığı olacaksa açık havada yanacak nasıl olsa biraz is biraz koku iyidir sivrileri kovar

7. dopamin

Gezenbilir; 2013 Kış Kampı (16 - 17 Şubat 2013)

.kuyuya attı bir deli taş çıkardı ses faş faş
  8. dopamin

Her Kampın Ihtiyaci; Bot+bagaj

Taze balık mis de bu işin sonunda imamın kayığına binmeyelim allah korusun
  9. dopamin

Buji Bobini 2004 Gv.5 Kapılı 2000 Motor.

Elektronik ateşleme kitleri mevcut piyasada birçok araca uyumlu daha verimli çalışıyor yakıttan tasarruf güç artışı sağlıyor bir araştırın derim

10. dopamin

Her Kampın Ihtiyaci; Bot+bagaj

Çok çabuk alabora oluyor bu tür fiber tekneler birkaç noktadan şişen iyi kalite bir bot çok daha emniyetli olur ceviz kabuğu gibi en ufak bir dalgada suyu boylamak kesin düştükten sonra şişme bota tutunma şansınız var bunda mümkün değil

11. dopamin

4 Low'da Iken Boşa Çıkması ?

Bunun motoru 2200 cc 73hp h100'ün motoru 2500 cc tci motor iyi olurda iyi motor olmaz ise atmaya değermi sence? sandık motor bundan iyi o fiyata varsa mesela kaç cc beygir gücü nedir faturalımı motoru ruhsata işletmeden olmaz sıkıntılı işler şimdilik beklemedeyiz bu arada konu sahibi...
  12. dopamin

Aks mili ve körüğü rotiller porya kilidi aynı salıncaklar aynı mı bilmiyorum

13. dopamin

orgasmatron kardeş rotilleri kia servisine getirtmiştim bulamaz isen konya da eskilerini ısıl işlemden geçiriyorlar körükleri yenileyip gönderiyorlar mazda b2500 lerinki uyar ufak bir işlem ile ford rangerinki uyar şanzımana gelince batak bir arazi geçişinde yoldan çıkp yüksek otların bulunduğu...
  14. dopamin

Defender Almayi Dusunuyorum Acil!!!!

Şu kesin ki radara da girmezsiniz yokuşlarda kamyonlar size sol çekerken ıslık çalıp yolun sağ tarafındaki manzarayı seyir ediyormuş gibi yaparsınız tabi bu dediğim düz dizel alırsanız
  15. dopamin

Aynı sorunu ben yaşadım arazi şanzımanı yağsız kalmış senkromeç dişliyi yemiş grubu komple değiştirmiştim işçiliği pahalı parçaya nazaran geçmiş olsun

16. dopamin

Gezenbilir; Geleneksel Kış Kampı Bolu (27-28 Şubat 2016)

Merhabalar geçen yıl -18 dereceyi gördük tüm yiyecek ve içeceklerinizi donmaması için strofor kap ayarlayıp içinde muhafaza etmeniz önemle tavsiye edilir

17. dopamin

2000 WJ Direksiyon Tam Turda Arkadan Gelen Garip Hareket ve Ses

Merhaba sağa veya sola Direksiyon tam tur da uzun süre beklenir ise hidrolik pompası arızalanır sorunun diferansiyel ile alakasını çözemedim limited slip diff de viskoz kavrama mevcuttur farklı yağ kullanıldığı zaman çalışmazlar
  18. dopamin

Kamp Aydınlatmaları Hakkında

Merhaba Sincan ayaş yolu üzerindeki benzinliklere sorun geçmiş zaman almıştım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,088
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri