Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu arada radyatör ışığı yanıp duruyor demiştim ya raca yeni yazlık termostat takmıştım açmayınca bu da tuz biber oldu conta sizlere ömür contayı değiştirdim çok şükür ki kapakta çatlama yoktu yoksa binlik olurduk
Merhabalar sayın Nuraypcl nereden bu kanıya kapıldığım noktasına gelince yukarıda ki cevabınızda gizli efendim o yüzden Eğlenceli olmam kısmına gelince sizin daha çok eğlenceli olduğunuz kanaatindeyim
Bir arkadaşımız mesajının sonunu ''Hatta'' diyerek bitirmiş ben o eksik kalan kısmını tamamlar isem sizin bir bayan olmadığınız kanaatindeyim açık sözlü olmak gerekir ise arkadaşların hislerine tercüman olmak adına saygılarım ile
Merhabalar unutmuşum ayrıca dif kilidi de takılabiliyor mekanik yapısı inanılmaz sağlam tek sorun iki çeker giderken biraz daha beygir gücü her iki aracında teknolojık yapısı çok farklı birbirinden üstün yanları tabii ki olacak
Merhabalar vw lerdeki sistem ile kia bestalarda ki çekiş sistemi çok farklıdır mukayese bile edilemez bestalarda manuel kontrollü arazi şanzımanı mevcut 4L 4H 2H kullanılabilen vw deki viskoz kavramalı şanzımana müdahale etmek mümkün değil araç nnormalde iki çeker halinde iken patinaj...
1.Murat Albayrak karadeniz Ereğli
2.Sedat Akkaya karadeniz ereğli
3.Fatih Akyüz karadeniz ereğli
4.Ahmet yaman karadeniz ereğli
5.Mert ekici karadeniz ereğli
6.Selahattin mukyen istanbul
7.Cengiz-Şebnem yıldırım istanbul
8.Erdinç çelik (+2 kişi) istanbul
9.Emir Aşkın Güvendi Gölcük
10.Alkım...
Herkese merhabalar Bu neyin kavgası pek anlamadım herkes tercihinde özgür ve sonuçlarını yaşar siz birbirinizin araçlarına çamur atmayıp arkadaşı forumda bu aracı yıllardır kullanan arkadaşlara yönlendirseniz daha iyi olmaz mı? Malum zevkler tartışılmaz
mesela (TEKNIKISLEM) Metin...
Merhaba bu jeep kamyonetten bir gezi dönüşü Ankara beypazarında sanayide jeep tamiri ve parçaları satan birinde görmüştüm kapının önünde harap vaziyette sorduğumuzda satarız demişti tamircinin adını hatırlayamadım bir araştırın derim
Sn Ersens uykum kaçtı birkaç yıl aradan sonra siteye bir göz atayım dedim bu konuyu gördüm bu güzel fikrin oluşmasına sebep olan her ne ise bende isterem hadi sana kolay gelsin