Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Off road beni aşıyor bence zengin hobisi gerçi bende kia sorento 2.5lt 4x4 araç var ama ağır arazi şartları aracın masraf çıkarmasına sebep oluyor bununda benim bütcem karşılamaz
Yine de lada niva vaya suzuki samurai olabilir
Bütçenizi arttırıp hidrolik direksiyon klima olan ayrılabilir 4x4 ve ağır takviyesi olan modeli yüksek bir araç alın ve en önemlisi off road yapıcaksanız diferansiyel kilidi şart
Ecebat beylikdüzü 310km boşta 10.5lt yakıyor aracım (kia sorento 2.5 otomatik 4x4) 31.5 gidiş 12.5lt karavan ile 37.5lt+31.5=69lt sadece yakıt 448.5 TL yapar.
Böyle bir hizmetin bedeli ne olmalı acaba
Doblo maxi araç düşünebilirsiniz emeksan çorlu orion karavan günlerinde böyle bir araç sergilemişti sahibi yaşar bey ve oğlu ozan beyden bilgi alabilirsiniz int. Sitesinde fordtan yapılmış var beach camper olarak
Hollanda malı yanılmıyorsam 84 model (18 yıl kapalı garajda yatmış yeni gibi) international marka 750kg o1 fakat plakalı ruhsatlı idi şu an amerikan palomino yearling 97 model 7+1 kişilik tent treyler var 640kg
Bende çok bakındım araştırdım grand cheroke 4.7 ve emsallerini sürekli 4x4 olunca çabuk yıprandığı km çoğalınca şanzıman la ilgili sıkıntı olabildiği okudum dar gelirli olunca risk alamadım
Şu an 2.5 yıldır kia sorento 2.5 kullanıyorum memnunum düğmeyi çevirerek 4x4 oluyor ağır takviye var...
Üretim yılı ve seri no okunuyor ağırlık görünmüyor bende daha önce Hollanda malı 3.3mt karavan vardı boşu 750kg idi yerli 4mt 750kg geçer gibime geliyor
Tip onay belgesi 2008de çıktı daha öncekilerden yok fakat ağıza sakız etti bazı arkadaşlar tip onay olmazsa trafiğe çıkamaz diye birşey yok bendede karavan var tip onay yok polis kaçkere çevirdi etikette 97 model 640kg görünce birşey demedi
Kantar çıkartıp tart 750kg geçmezse sıkıntı olmaz...
Arazi aracı Binek araca göre biraz fazla yakıt harcar (benzinde) 1.6 grand vitara, captiva, sorento hemen hemen aynıdır bende 2005 sorento var bakımlı olanı ekstra masraf cıkarmaz böyle birşey düşünürseniz merak ettiğiniz bilgileri paylaşırım
Pathfinder değil ama yazayım 2.5 crdi 140hp 2100kg boş ağırlık 2005 sorento kullanıyorum.
Genelde kullanıcılar yakıtı düşük yazıyor buda yanıltıyor
Aracım bakımlı motor açılmamış orjinal ve bakımlı 200 Bin km de
100km yolda
Uzun yol 90km sabit hız ile 8.7lt
". ". 120km sabit hız...
başka minibüs olur dediğin iyi oldu ben t1 döküğüne 85 bin tl verdim sahibi bakmadı bile t2 40 binden başlıyor sen bana 35 bin tl ver ben sana amerikan malı 8 kişilik buzdolabı webastosuyla kamp aracı vereyim
küçük birşey alıp arka dingili kaportacıda orta kısma alıp kaplin ile tek dingil...