Arama sonuçlarınız

1. nuraypcl

Tek Başina :( Karavan Ile Kamp Hayatı

gerçekten yani ne şüphe ama[emoji3] SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. nuraypcl

Gerçekten erkek olduğumu mu? düşünüyosunuz? ? ? Ne gibi bi amacım olabilir yani Erkek olup kadın ağzından bu konuşmaları yapmakta fikir alışverişinde bulunmakta ne gibi bi amacım olabilir yani kim niye böyle bişey yapsın. 2. kez cevap metni yazıyorum çünkü bu siteye kayıt olmakla bu konuyu açma...
  3. nuraypcl

Gerçekten harika teşekkkür ederim. Bu arkadaştan ögreneceğim çok şey olacak..

4. nuraypcl

Çok isterdim hayata aynı pencereden bakacak hayallerime ortak olmaktan, yanımda olmaktan mutluluk duyacak bir adama aşık olmayı çok isterdim. Ama malesef ki karşıma çıkmadı böyle bir adam.
  5. nuraypcl

Bayan değil miyim :) Ne kadar eğlencelisiniz ya gerçekten. Çok merak ettim hangi noktada bu düşünceye kapıldınız acaba?

6. nuraypcl

panelvan araba kullandim. lastik evet babamla birlikte degistirmistik. sanayiye hayir goturmedim. akusu bitmis arabaya takviye hayir yapmadim ama vurdurma isleminde payim olmustu bir keresinde. evet uzun yolculuk yaptim tek basima. kamp atesi yaktim. cadir kurmadim hic. issiz bi yerde tek basima...

7. nuraypcl

Uzun süre gezecekseniz 4x4 olmalı aracınız standart bir 4x2 karavanla o iş olmaz zaten karavanda benim şahsi görüşüme göre 4x2 olmaz 5.25 lik çekme karavan a 4x4 araç düşünüyorum elbette. Peki bir soru sorsam .… Türkiye'de karavan Üreten firmalar sayılı. Bildiğim kadarıyla Saly güvenilir...
  8. nuraypcl

Evet kamping tamam guvenli olabilir ama dedigin gibi benim hayal ettigim sessizlik ve yalnizlik alarmli teller iyi fikir :) yalniz olacagim icin abartili olmaz sanirim ve aklima elektirik veren silah geldi çok iyi fikir silah degil ama elde tutulan bisey iste. cok tesekkurler :)

9. nuraypcl

haddinizi astiginizi kesinlikle dusunmedim. aksine bir onceki yanitimda da soyledigim gibi bana itina ile yardimci olmak istediginizi anladim ve minnettar oldugumu belirttim. yanlis anlasilmalar olmasin lutfen.

10. nuraypcl

Hemcinsimden bunlari duymak nasil mutluluk verdi anlatamam. Dedigin gibi evet kotulukten kat ve kat fazla iyi ve guzel seylerle karsilasacagimdan emin olmasan zaten boyle bi karar almam. ama bazi noktalarda iste korku agir basiyo. vazgecmeyi hic dusunmuyorum ama adim atmak kolay olmuyo. tek...
  11. nuraypcl

Detaylı sorularınız için çok teşekkür ederim :) Burdan bana Ne kadar itina ile yardımcı olmaya çalıştığınızı çıkarıyorum ve Minnettarım ilk önce Ne şekilde konaklayacağımı ve planımı paylaşayım. Çekme karavan ve aracım. Çadırmda olacak ama belirli yerlerde kullanmak istiyorum Çokca çoğunluk...

12. nuraypcl

Yol kenarı ve benzin istasyonlarının tehlikeli olduğunu duymuştum şimdi netleştim çok teşekkür ederim. Bir diğer kuralı da anladım ve doğru ve yerinde tekrar teşekkür ederim.
  13. nuraypcl

Şu konu hakkında bana fikir verirseniz çok mutlu olurum. Sonuçta bilinçli ve tedbirli olmam gerekiyor. Nelere dikkat etmeliyim ? "Bu soruma okuyan herkes cevap verirse" çok mutlu olurum... Hepinize teşekkür ederim
  14. nuraypcl

Evet yazarken bile hatta şu iki kelimeyi "insan-tehlike" bile yanyana görünce başıma gelebileceklerle ilgili türlü sahneler geliyo aklıma. Korkum tavan yapıyo. Ama güçlü olmak istiyorum. Ve evet vazgecmek istemiyorum. tesekkur ederim...

15. nuraypcl

Evet çok doğru. Belki de bunu başardığım zaman "ne kadar da abartmışım!" dicem.
  16. nuraypcl

Ne güzel bi cümle Ben o cesaretimi toplamaya çalışıyorum. Umuyorum ki bu korkumu yenicem...

17. nuraypcl

Bunu o kadar çok istiyorum ki. Yani kendi ırkımdan olan bu kötü yaratıklardan korksamda yoluma devam etmeyi. Umuyorum ki sizin gibi düşünen yürekler beni cesaretlendirecek. Çok teşekkür ederim
  18. nuraypcl

Çekme Karavan Öneri Ve Görüşleriniz

SALY KARAVAN firmasından çıkan karavanların gayet kaliteli ve kullanıma uygun olduğu fikrindeyim. Ama yine de bildiğim kadarıyla tamamıyla olmasada değişikliklere açık olduklarını duymuştum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri