Arama sonuçlarınız

1. nuraypcl

Tek Başina :( Karavan Ile Kamp Hayatı

Çok doğru. Annem hep oraya gitme böyle olur şuraya gitme şöyle olur vs bir sürü paranoya ile beni sıkar . Benimde hep cevabım eğer öleceksem orda da ölürüm burda da. Yolda karşıdan karşıya geçerken araba çarpmazda evde sandalyeden düşer ölürüm. Örneklekler alakasız ama ne demek istediğimi...

2. nuraypcl

Ben hayatımın hiç bir noktasında lüks e düşkün olmadım Salaş bir hayat minimal gider beni zorlamaz Buna eminim. Yani maddi noktada gider açısından olmazsa olmazım yoktur. Yetinmeyi Çok iyi bilirim. Asla kibirli değilimdir Ve hayatımdaki değer terazisinde paranın kıymeti yoktur. Özellikle...
  3. nuraypcl

tecrübeli degilim bilmiyorum aslinda ne kadar gider olur. Ama benim yaklasik sabit 2.500 tl kadar gelirim olucak. Bu yeter diye dusunuyorum. Özellikle herseyi "minimal" de yasamayida arzu ettigimi dusunursek. Dedigim gibi tecrubem olmadigi icin dusunce ve tahminlerimle bir yerlere varmaya...

4. nuraypcl

Evet kötü örnekler olduğu kadar çok güzel iyi ve umut veren örneklerde var. işte şans mi artık akıllı yok almak mi ne ise karşımıza çıkacak iyi yada kötü. umuyorum üzülmem [emoji19] SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. nuraypcl

Ahh insanlar... Kesinlikle benimde konuyu açarken yazdığım metinde hiç birşeyden değil kötü kalpli insanlardan korkuyorum diye. Gerçekten başıma gelebilecek hiç birşey beni korkutmuyor. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. nuraypcl

Gerçekten ne kadar da güzel dile getirdiniz herşeyi. Hayran kaldım :) Ve sorularınız kesinlikle çok gerçekçi ve tatmin edici. Çok teşekkür ederim. Sonsuz minnettarım. Hep Yoluma sizin gibi insanlar çıksa keşke. Herşey mükemmel olmazmıydı :) Sorularınızın hemen hemen hepsi düşündüğüm ve kendi...

7. nuraypcl

Paylaşırım tabi kocaman mutlulukla :) SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. nuraypcl

Ben kendi hayatımdan uzaklaşmak istiyorum. Öyle ki yola çıktığımda yalnız olucam. Çıktığım yolda ilerlerken yeni insanlar tanicam yeni hayatlar yeni kültürler öğrenicem. Çadır komşuluğuda olur :) Komşu çadırlarla arkadaş olunur sohbet edilir paylaşımda bulunulur. Ama sonra kendi özüme dönerim...
  9. nuraypcl

Ya aslinda evet motokaravan daha pratik daha kolay kullanimli. Dedigin gibi aracin giremeyecegi yerlerde ne yapicam bilemiyorum. Ama cekme karavan tam hayalim :( Yani kolaylik yuzunden hayalimden vazgecmek jstemiyorum. Ne kadar zor olursa olsun cekme karavan olsun diyorum kendi kendime...

10. nuraypcl

Neyse ki 35 e daha çok var. Şanslıyım[emoji1] SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. nuraypcl

Ne güzel motive edici bir yanıt. Çok teşekkür ederim. Dediğin gibi tedbiri elden bırakmıcam. Mantıklı ve doğru kararlar verdikten sonra eminim ufak tefek aksaklıklar dışında çok büyük sorunlar yaşamam. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. nuraypcl

Kesinlikle yalnizlik Forever! SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. nuraypcl

:) SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. nuraypcl

Evet kesinlikle bende ayni sekilde dusunuyorum. Ilk adimda 2-3 saatlik uzaklikta yakin yerlerde kendimi kesfetmek. Uzun sureli dusundugum icin sonraki duraklarda öngörülü olabilme adina. Çok tesekkur ederim :) SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. nuraypcl

Yoo trol değil :) Gerçekten planlıyorum. 1:1 görmedim belki görürsem 5.25 fazla gelebilir. ama fotoğraflarda gördüğum kadariyla cazip geldi yada icime sindi diyelim. Belki dedesigin gibi tek basima 5 m karavan fazladir. yakindan gormek lazim karavani. oda sira gelmedi henuz. :) SM-N920C...

16. nuraypcl

Insallah öyle bi durum yasamazsiniz SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. nuraypcl

Evet çok doğru bi noktaya değindiniz. karaca bey. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. nuraypcl

Anladım.. Siz bana göre yani benim kafamda aldığım tedbirli planlarıma göre fazla cesursunuz :) Ben o kadar ıssız insansız yerlere gidemem elbet. Ama evet tehlikeler çok. Sizde umarım o tüfeği kullanmak zorunda kalmazsınız...

19. nuraypcl

Doğru söylüyorsunuz. Muhtemelen benim de tercih edeceğim yerler kamp alanları ve yakınımda başka çadırlar olacak. En büyük tedbir bu herhalde. Bulunduğum konumda yalnız olmamak.
  20. nuraypcl

Bahsettiğiniz yani gittiğiniz yerlerde yalnız mıydınız? Yani kamp alanlarına mı gittiniz? Ne gibi tehlikelerle karşılaştınız? Paylaşırsanız çok memnun olurum. [emoji20] SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri