Arama sonuçlarınız

1. nuraypcl

Tek Başina :( Karavan Ile Kamp Hayatı

ne kadar onların fiyatları acaba? SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. nuraypcl

Ben mesajı silemiyorum. Sadece yapabildiğim sayfa yöneticisine rapor etmek. Ettim. ama bala kaldırılmadı mesaj. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. nuraypcl

Çok sevinirim gerçekten. Biliyorum ki bi yerlerde tek başına hayalimi yaşayan kadınlar var. Ama onlardan biriyle diyaloga geçmek çok iyi olur benim için. Çok teşekkür ederim. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. nuraypcl

:( nefret ediyorum bu cümlelerden "türkiye burası, herşey gelebilir başına, kadın dünyayı gezdi türkiye de öldürüldü, adam dünyayı bisikletle gezdi türkiyede öldürüldü, türkiye ya burası, kızım saçmalama bu ülkede olcak iş mi? vs vs vs" yani gerçekten utanıyorum... Memleketime bak ya :(...
  5. nuraypcl

Evet bunu yapmazsam huysuz emekliler gibi surekli soylenip hayattan bezmis dolanicam ortalikta. Ve evet savunma sanatlari ile ilgili arastirma yapiyorum suan. Tesekkur ederiiim :) SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. nuraypcl

Evet [emoji20] Kolay değil biliyorum. Ama geliştiririm kendimi o konuda. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. nuraypcl

Aslında bir karavan var ki aşık olduğum. Tam bir tasarım harikası. Ölüyorum ya resimlerine bakarken. Iç dekoru değil ama ici daha sade daha salaş yapılabilir. Ben sadece dışını istiyoruuuum :D :D ♡♡♡♡ Ama sadece Amerika da üretiliyor. Ve ÇOK PAHALI. Malesef ki gereksiz pahalı. En küçüğü bile...
  8. nuraypcl

Benim henüz karavanım yok. Aracımda yok. Bir Satış işlemi var onu bekliyorum. Satıldığında alıcam karavanıda aracıda. Satılana kadar araştırıyorum işte. Araç 4x4 jeep in off road arabaları yada kare kasa olan modellerini düşünüyorum. Ama karavan bilemiyorum. Zaten Türkiye de karavan kültürü çok...
  9. nuraypcl

Hımm.. Doğru bir tercih değil ozaman. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. nuraypcl

Gercekten merak ettim neden? Hele ki ben keske erkek olsaydim da korkularim olmasaydi diye isyan ederken? SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. nuraypcl

Aslinda pickup araçları okadar güzel karavana ceviriyorlar ki. Bununla ilgili araştırmanızı genişletebilirsiniz bence. Karar vermenizi kolaylastirabilir. Mesela tent box marka arac ustu cadirlar var. Yani arac ustu cadir seklinde de aratabilirsiniz tabi. Karavana asik olmama ragmen çok hosuma...
  12. nuraypcl

[emoji20] SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. nuraypcl

:D sanırım öyle. Ama gerçekten çok ironik değil mi :D SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. nuraypcl

tamam ozaman sizin problem çözüldü bence :))) SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. nuraypcl

Evet tabiki ilk olarak bu kamp hayatinda kendimi keşfedene kadar, ileriki seyahatlerimde her konuda öngörülü olana kadar kamp alanları ve yakınımda insanlar olabilecek şekilde konaklayacagim. Ne enteresan değil mi insandan korkuyoruz ama yine insanların yanında olmanın güvenli olduğunu...

16. nuraypcl

Kesinlikle. En son kullanılacak şeylerden biri. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. nuraypcl

Yani aslinda yaptiginiz yemege gore degisir. Et yemegi havalandirmayla cozulebilir kokusu sinmez zannetmiyorum. Ama bi balik kizarma vs bu tarz kokular zor cikar. kokusu da siner evet. Ama dogada olup ates yakmak varken neden ocak yakilsin ki :) Ben mesela zaruri durumlar diainda dusunmuyorum...
  18. nuraypcl

Kesinlikle! Organik ürünler miss kokulu sebzeler... Harika♡ Kamp alanlarında farkettim ki yani araştırmalarımda; karavanlarin günlük konaklama ücretleri yüksek yani günlük 30-50 civarı. Yani aylık olarak düşününce üzücü. Şu bakımdan üzücü, Sahipsiz doğanin bedeli olmamali. Ne bileyim yahu...

19. nuraypcl

:) Siz ne pamuk kalpli bir insansınız böyle. Kelimelerinizde teker teker göz gezdirirken, Sallanan sandalyesinde oturmuş elinde kahvesi ufukta buğulu gözleri, bembeyaz kar saçlarıyla bana öğüt veren pamuk kalbi hissettim. Dizlerinin dibinde oturmuşum masal gibi hayat hikayeleri. Şuan çok...
  20. nuraypcl

Kahkaham yerinde oldu :D :D :D Gerçekten yazdığınız gibi olur eminim :D SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri