Arama sonuçlarınız

1. nuraypcl

Tek Başina :( Karavan Ile Kamp Hayatı

Bunlar fazla lüks çok çok fazla hemde. Doğada böyle bi yaşam şekli benim hayata sisteme ve doğaya bakış açıma uymuyo hiç. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. nuraypcl

Güzel fikirmiş. Ama çok uğraştırıcı fazla detay. Sanki kurulumu yorar bir zaman sonra : ( SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. nuraypcl

Hee anladım. :) SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. nuraypcl

Evet gerçekten sinir bozucu. Hayatımda ilk defa bu şekilde video çektim ve yayınladım. Ama bunu yapmaya mecbur hissettim kendimi çünkü dediğim gibi bana gerçekten yardımcı olmak isteyip o gerçekliğime dair şüpheli yorumların insanların aklını bulandırıp gerçekçe ve samimiyetle yorumlarını...
  5. nuraypcl

Elbette. Tek başıma olacağım için campingler konaklayacağım yerler olacak. Önerinizde noktlarım arasın da yerini aldı. Teşekkürler :) SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. nuraypcl

Gerçekten çok etkileyici. Bu kitabı okumalıyım. Hayata bakış açım Suzanne ile aynı. Evet bu yol gösterici olabilir. :) Teşekkür ederim. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. nuraypcl

Yo hayır. Neden? SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. nuraypcl

Saygısızlık yaptıysam özür dilerim. Ama gerçekten amacım bu kadar temiz iken bu şekilde gerçekdışı olduğumu adınız gibi emin bi şekilde yorum yapmanız üzdü beni gerçekten. Çünkü ben cümlemi her kelimemi tüm samimiyetimle paylaştığım da gerçek olmadığından adı gibi emin olmaya yönelik yorumlar...
  9. nuraypcl

Çok teşekkür ederimm... :)) Bu konuyu açtığımdan beri her soruma içtenlikle yanıt vermenizden de tabi inancınızı desteğinizi anlamamak ne mümkün.. Sonsuz teşekekkürler :) Hayallerimi gerçekleştirdiğime şahit olucaksınız eminim :) SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. nuraypcl

Teşekkür ederim.. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. nuraypcl

Çok teşekkür ederim... SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. nuraypcl

Bu arada inanmazsanız eğer güvensiz arkadaşlar ameliyatımla ilgili de video çekebilirim. Doktor raporları yada Mr sonucları falan :) Içinizde kurt varsa yaparım bunu yani :) SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. nuraypcl

[emoji1] Süper görünüyo. Bahsedilen bu araç üstü çadırların arabanın sürüş kontrolünü ve aracın gücünü etkilediği söyleniyor Bu konuda yaşadığınız bir aksilik veya hissettiğiniz bir olumsuzluk oldu mu? SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. nuraypcl

Teşekkür ediyorum gerçekten. Bakın algılarımda yanılmamışım. Gerçekten bu olumsuz şüpheci yaklaşımla yapılan yorumlar yüzünden gerçekten yardımcı olmak isteyen insanlara geri adım attırıyor. Teklifiniz için çok teşekkür ederim. Umarım gerçekten doğada karşılaşırız. Ama şu sıralar elbette ki...
  15. nuraypcl

Çok teşekkürler... SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. nuraypcl

GERÇEKTEN SİZ TECRÜBELİ OLDUĞUNU DÜŞÜNENLER TECRÜBELERİNİZDEN DOLAYI BAZI OLAYLARI ÇOK İYİ SÜZMÜŞSÜNÜZ. TEBRİK EDİYORUM. TECRÜBELERİNİZLE NE KADAR ÖVÜNSENİZ AZ! ÜZGÜNÜM AMA TECRÜBELERİNİZDE YANILDINIZ. BEN MUNZUR BİR DELİKANLI DEĞİLİM... SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. nuraypcl

Bakınız birkaç fotoğrafımı yükledim. Bu size yeterli gelmez ise Aşağıdaki videoyu izleyin lütfen. Bunu siz profilime inanmayan gerçekçi bulmayan arkadaşlara söylüyorum. Amacım sizi inandırmak değil. Bu videoyu da izledikten sonra inanıp inanmamanız beni ilgilendirmiyor. Ama lütfen açtığım konuyu...
  18. nuraypcl

Bakınız birkaç fotoğrafımı yükledim. Bu size yeterli gelmez ise Video: https://youtu.be/P0uuIxM2LB0 bu videoyu izleyin lütfen. Bunu siz profilime inanmayan gerçekçi bulmayan arkadaşlara söylüyorum. Amacım sizi inandırmak değil. Bu videoyu da izledikten sonra inanıp inanmamanız beni...

19. nuraypcl

Aslında bana kalsa sadece bir araç ve çadırla sonsuz yaşayabilirim. Full konfor çok aradığım bişey değil. Karavan aslında evet daha sempatik daha hayalperestliğe imza atacak bir araç ama karavanı seçmekte ki en büyük sebebim bir tık daha güvenilir olduğundan. SM-N920C cihazımdan Tapatalk...
  20. nuraypcl

tamamdır teşekkürler :) SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri