Arama sonuçlarınız

1. tr100a

Avrupa Karavan Almak Istiyorum

Bende karavan değil çadır remork var amerikan malı 16 bin tl ye aldım 7 bin tl masraf ettim adamın biri sahibinden yazmış benimkinden kötü 55 bin tl birde evrak yok bu yüzden böyle birşey yazdım Ama sen üzerine alınmışın ne diyeyim

2. tr100a

Sizin ne karavanınızı gördüm nede sizi tanırım niye böyle bir fikre kapıldınız
  3. tr100a

750 Kg Altı Sıfır Çekme Karavan Önerileri

Mersedes, Man, daf ticari araçların kaporta aksamı, iş makinaları kaporta aksamı Avrupa amerikaya 12 fabrikada üretimini yapıyoruz. Kötü olsa büyük firmalar üretim ve yatırım yapmaz 10tl 1kg polyester 6tl 1kg elyaf ve fırçayı alıp kendin tamir yapabilirsin metal göre hafif sudan etkilenmeyen...

4. tr100a

Karavancılığa Tatil Süresi Engeli

750kg altı vergi ve muayene olmadığından uzun süre kullanılmayabilir muhafaza edicek yeriniz varsa maddi olarak sizi zorlamayacaksa alınabilir ben ucuz birşey aldım garajda duruyor bazı haftasonları geziyorum
  5. tr100a

Bende fiber polyester üzerine 17 yıldır çalışıyorum koku abartılacak birşey değil en kötü ihtimalle 1 hafta kokar sonra koku uçar gider tamiri çok basit

6. tr100a

Kia Sorento 140bg

Bende 2005 mod var 3 yıldır kullanıyorum problem yok memnunum 170 hp de yani 2007 üstü biraz daha güçlü ve esp var fakat bazen devre dışı kalabiliyor sorento kulüpte sık sık lamba yanıyor diye yakınıyorlar, yakıt farkı 1lt ve viraj demiri hepsinde var bazıları yok diye kulaktan dolma bilgilerle...

7. tr100a

Günde iki üç kere sahibinden kontrol etmen lazım bazen ucuz düşüyor hemen sahibini buluyor arkadaşım ithal aynı markadan ikinciyi aldı bende Birtane denk getirdim bıkmadan bak letgo ya bak
  8. tr100a

Çekme Karavan Için Kamping Dışı Kamp Alanları

Eneze gelmeden karaincir köyü var sahil 3km içeride yol biraz bozuk muhtarlık wc duş yapmış parasız hemen yandaki site içinde büfe var ufak tefek birşeyler satıyor. Çadır ve karavan için uygun (2019 da böyleydi)

9. tr100a

Erikli, Yayla, Danışment, Artık Herşey Paralı

Erikli, danışment, Yayla, Sahilleri 10 yıllığına muçev (muhla çevre vakfı) 1.8 milyon + KDV kiralamış parasız denize bile sokmazlar artık

10. tr100a

Gezenbilir'den Cnr Boat Show Ve Kamp Karavan Fuarı'na Ücretsiz Davetiye

Aynen hata veriyor, inşallah aldığım davetiye iptal olmaz

11. tr100a

Önemli Mobil Web Girişi

Burda ilgilenen yok paraya doymuşlar bu problem uzun zamandır sık aralıklarla oluyor ilgilenen yok traşki
  12. tr100a

O1 Belgesi Olmayan Çekme Karavan Sorunsalı

Çekme karavanı sigorta yapıyorlardı şimdi sıfırını bir iki firma belki yapıyordur bende 97 mod. 640kg kg var evrak yok aracımın plakası var sinyal sistemi kusursuz Çeki demiri işli sorun olmuyor. Kanunen tip onay belgesi olmayan trafiğe çıkamaz diye kanun yok yurt dışına çıkacaksan 1,2 yaşında...
  13. tr100a

Listeye umarsan rena 3.60 da ekleyin şu an 45 bin +,kdv

14. tr100a

Kafayı sıyırmışlar deli bunlar evraksız 50-60 bin vericeğime 80 bine sıfır var ithal
  15. tr100a

4l Modu Olan Suv Modeller

Kia sorento 2.5 otamatik 4l var. Bende 140hp 2005 mod. Var güzel araç viraj demiri yok arkası kayıyor laflarına inanmayın yakıta 170hp olan ile aynı satanlar yalan konuşuyor 7lt civarı yakıyor diye
  16. tr100a

Çok basit 750kg altını çeken aracın plakasını takarak kullanıldığı için sahipleri gümrük belgelerini saklamamışlar bende Birtane aldım 1997 model 640kg evrak yok aracımın plakasını taktım kullanıyorum tip onay 2007 öncesine sormazlar çünkü o yıl çıktı ancak sonrasından isteyebilirler

17. tr100a

Tip Onay Belgesi Hakkında Bilgi (o1 Ve O2 Belgesi)

Aynı marka fakat 4 model üretiliyorsa 4 adet tip onay belgesi olmalı
  18. tr100a

Az Yakan 4x4 Öneri

4x4 10lt altı beklentiniz olmasın kullanınca anlarsınız Bazı satıcılar yalan konuşuyor yok efendim 6.5lt yakıyor muş 2.0 1600 kg araçlar şehir içide olucak.......

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri