Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizde baktık zamanında en kullanışlı 2 Melamin yemek tabağı 1 kayık meltemin tabak 2 çatal kaşık 1 keskin meyve bıcağı ucuzundan kapaklı teflon tencere 50 tlyi bulmuyor kağıt tabak öneren var ama çevre kirliliğine neden oluyor
Böyle O.. ... Ç....... Yüzünden evimi satıp başka yerden aldım malesef
Sonuçta o da araç kanuni yaptırım olamaz ama kendine yandaş bulup site içinde tatsızlık yaratabilir
Bahsettiğiniz Michelin latitude croos, kia sorento aracımda kullanıyorum asfaltta memnunum 180km gibi hız ile gittiğim çoktur ayrıca çekme karavanım var araziye giriyorum kumda yeşillikte çamurda kalmışlığıma hiç yok lastiğin hız endeksi 220km yük endeksi 1100 kg dır bu limit nadir lastikler de var
12v hidraforların bir kısmında basınç ayar vidası var sizede olabilir basınç tankı hidraforun sık çalışmasını önler örneğin 2lt olursa 5dk bir çalışacaksa 5lt tank ile 12dk bir devreye girer hidraforunuzda basınç ayar vidası yoksa genleşme tankı ile birlikte basınç şarteli kullanıp daha düşük...
İşi ticarete döken çakallarda var 20 tl minibüs bir çekyat beyaz eşya birazda mdf den dolap güneş paneli hadi 15 bin olsun 5bin masraf (plan proje) 40 bin 10 da benden 50 bin oldu istenen 300 bin bir aptal çıkarsa vericek
Bende sizin gibi hobi amaçlı araştırıyorum adana kandil remorkta var şasi diğer firmaları arayıp bilgi almak lazım bu bağlamda hesaplı olan caziptir 5 bin TL'lik şasiye 12 bin vermek mantıksız
Çıkma parça ve orjinal olarak parçası bol ağır devir şanzımanı bulunan konforunda dacia dusterden iyi kia sorento tavsiye ederim bende 3 senedir kullanıyorum 2005 mod. Bu sene vergisi düştü 750 TL 375x2 araştırırsan yanlış şeyler okuyabilirsin ben yazayım viraj demiri var bu şehir efsanesi...
Dayanıklı sağlam araçlardır şanzıman arızası çıkarmayan nadir otomatiklerdendir. Düzgün yapıldıysa alınabilir çok iyi bir sorento ustasına detaylı baktırman lazım yada kim yaptıysa konuşman lazım düzgün yapılmadıysa masrafı çok olur benimki 2005 mod. Yakıta yazayım 100km mesafeye uzun yolda...
Rena 3.60 arkadaşlarımızla inceledik genel olarak iyiydi çok mükemmel olsa 100bin tl ve üzeri olur bence, dolap kapakları, ahşap güzel dururdu ama bu kaliteli ağaç efekti kağıtlar var kaplanarak konsept oluşturulabilir
Fuarı bende cumartesi gezdim 2 kişilik çekme karavanda hotomobil troy mükemmel ve kusursuzdur ithal ve aynı boyutta olanlarda dahil, bence birinciydi
Tuvaletin ve mutfak tezgağın konumu oturma grubundan ayrı olması çok kullanışlı olmuş
4 mevsim kullanıp kamping harici konaklama olucaksa Çok büyük olmayacak, aracı zorlamıycak, manevrası pratik, hafif olmalı. Orjinal ısıtıcı, 3 sistem buzdolabı, wc, güneşpaneli olucak
Çalışma prensibi 3 sistem ile aynı korkacak birşey yok bende dometic 3 sistem var fişe ilk taktığında soğutmaya başlar fakat fişi çıkarıp bir müddet bekleyip takarsan 24 saat sonra randımanlı soğutur soldaki yukarıdan aşağı uzun tüpte rezistans var içine 12volt 115 wat rezistans takarsan 2...
Tecrübeme dayanarak yazayım şişme yatak soğuk tutuyor üzerine iki kat battaniye koyarak yatmışlığımız var altına mat zaten koyuyoruz ama mat üzerine yatarsanız daha sıcak oluyor biz, mat iki kat battaniye ve üstümüze iki kat battaniye ve yorgan ile husky bigless 5 te yattığımız var sadece...
Yok canım polemik yok yanlış anlamış arkadaş ona yazmış olsam derim sana dedim diye ilana bakmadım bile sizin mesajları takip ediyorum çok esprili yazıyorsunuz