Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karadenizinbir ilçesinde sahibinden de gördüm hemen anlaşıp ertesi gün aldım yoksa kendim yapmayı düşünüyordum ben 17 yıldır alman firmada polyester fiber eşimde 8 yıldır beraber çalışıyoruz yapmak çok basit ama hazırını bulunca kaçırmadım
Modernize etmeye bakım ve 110 volt tan 220v çevirme...
Bende çadır remork var su tankı 40 lt kendim gittiğim yerden 5-10 lt lik pet şişelerle taşıyıp dolduruyorum su bulamazsam marketten damacana su alıp dolduruyorum 3 kişinin 24 saat el ve bulaşık iğtiyacın karşılıyor yaklaşık olarak başka şansın yok kendin taşıyan ve dolduracan yol üzeri çeşmeler...
30lt lik musluklu deterjan bidonunu su doldur aracın üzerine koy bidon musluğuna hortum tak diğer ucunda tezgağtaki musluğa tak para harcamanıza gerek yok
Amerikan malı karavanımdan söktüm duruyor benzeri var bende şahsen kullanışlı değil bir elinle devamlı su çekicem tek elle nekadar temizlik yapıcan
Ama isteyen varsa özelden tel no atsın watsaptan resmini atayım çüzi bir ücret karşılığı vereyim
Benim 3 yıldır kullandığım 2005 sorentom var bu yıl vergi 750tl 375x2 2005 modeller diğer sorentolarda nazaran 5cm yüksektir süspansiyon farkı sebebiyle biraz araştırırsan viraj demiri yok gibi asılsız laflar okursun inanma 2003 ten sonra hepsinde var güzel konforlu zevkli araçlar fakat Binek...
Ben bu karavanı off road görmüyorum wc olanına baktım 2800kg bunu çamura yada kuma sok hangi araç çıkarabilir yada 30 derece taşlık zeminden yukarı çek mantıklı değil
Ben yapsam 3 sistem buzdolabı lpg ile kullanırım webasto yerine dometic lpg ısıtıcı kullanırım (elektrik kullanmıyor) dolayısıyla sessiz 180w güneş paneli 100ah Akü yeter ve kapalı havada güneş çıksın beklemem
Bütün ithal Karavanlar üç sistem bende üç sistem tavsiye ederim 3kişi kullanım lpg ile 12kg tüp 3ay gidiyor ocakta dahil, çok buz kullanmıyorsanız içeceklerin serin olması yeterliyse ikinci el üç sistem buzdolabı deneyerek alabilirsiniz bütceniz elveriyorsa yeni alırsanız buz da yapanı var
İmkansız diye bir şey yok 8mt uzaklar isimli tekneyle bir Türk çift dünya turu yaptı birde kızları oldu teknede
Navigasyon yardımıyla gidilebilir bence (denizden anlamam)
Çorludan navigasyon ile Türkiyenin öbür ucuna gidiliyor tuzla, İstanbul, Silivri, Tekirdağ, havşa imkansız değil
Haklısınız kanserojen ama hayat böyle Malesef her şeyde var fakat çizilince veya eskiyince risk artıyor dolayısıyla atıyoruz yenisini alıyoruz önlemimiz bu şekilde
Bende kia sorento var ama transporter syncro benimde ilgimi çekiyor parça fiyatları kronik sıkıntısı artı ve eksi yönleriyle güncel bilgiler... Takipteyim