Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben karavan almak için anlaştığımda izin ister aracıma takar (eski yeni farketmez) stabilize veya çok bozuk yola sokar aracımın oğluma verip karavan içine girer araç 30 ila 50 km gibi hız ile giderken mobilyalara bakarım
Tavan duvar sallanıyor veya esniyorsa mobilyalar oynuyorsa veya çok ses...
Parçayı görürsem yardımcı olabilirim endüstriyel buzdolabı mutfak malz yedek parça ve imalatçılarında bazı malzemeleri temin etmişliğim var veya pirinç memeye karbüratör tamirci leri den temin edilebilir
Bizde ailece iyiyiz çevremizde problem yok
Cihan bey geçmiş olsun inşallah en kısa sürede iyileşirsiniz
Fakat milletçe çabuk atlatacağımızı sanmıyorum Allah yardımcımız olsun
Sıcak su ihtiyaç ise para azsa kendin kullanışlı sistem yapıcan
İkinci bir tank 20lt gibi (su bidonu) içine 12volt 200waat rezistans yaptırıp monte edicen(ben 115waat 120tlye yaptırmıştım) ikinci bir hidrafor 300tl sıcak su tesisatı hazır 40 dereceye ayarlayabileceğin termostattan koyarsan...
Fabrikasyon derken şahsi uğraş sonucu değilde büyük biryerde belli standartlarda yapılmıştır belki diye düşündüm ama bende en az 6 ay kullanmış birkaç kişiden teyit almayınca almam ilk önce ikna olmam lazım
Sağda solda yaptırıp randıman alamadığı için satan çok oluyor bu link fabrikasyon yapılıp satıyor galiba 6 yorum var satış sitesinde 100ah Akü ile 5gün çalışıyor diyor doğruysa negatif yorumda bulamadım burda alıp kullanan varmı acaba
Karavan firmaları anlaşıp veya birleşip ortak şirket kurup plastik cam, 3 sistem buzdolabı, hermetrik lpgli soba levabo ocak kombinasyonu kendileri üretip kullanmadığı sürece ucuz ve kaliteli karavan üretmeleri hayal hatta bir dernek kurup vergiyi düşürme ve trafikteki yerini devlet ile görüşmeliler
12 volt 12a kuru Akü 110tl
12c 220v 100wat inverter 100tl
10m kablo duy fiş led ampül
Telefonunuda şarz edersin arzu ederseniz küçük bir güneş paneli ekleyerek (ben kullanmıyorum) mükemmel hale getirebilirsiniz
Bu da (folding) katlanan karavan sami arkadaşıma ait aynı özellikleri taşıyor ithal bir araç onda iki adet var içinde mutfağı ve üç kişilik yatma yeri var
Emin değilim ama buda dolandırıcı olabilir adamla konuştum gerçek resim atamıyor eskiden beri bende diyor birsürü çelişki
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-coleman...tasarim-ve-detay-harikasi-808450190/detay
En ufak çabaları yok halbuki Türkiye şartlarına göre en uygun kamp aracı. Karavan sobası, 3 sistem buzdolabı, plastik karavan camı üreten imalatcımız yok yurt dışına bağımlıyız imalatcılar körü körüne üretim yapıyor
8 kişilik bir karavana nazaran hayli hafif ucuz küçük
8 kişilik karavan 8mt enaz bu 3.30
Karavanda 1800kg ila 2400kg ağırlık, tent treyler 670kg
İkinci el karavan ile bu 3 te 1 fiyatı
İlk ben yazayım amerikan malı palomino marka yearling modeli 7+1kişilik termostatlı LPG ile çalışan ortam ısıtıcısı, 3 sistem buzdolabı, aküsü ve otomatik şarz kontrol ünitesi ve tentesi orjinalinden var 670 kg kapalı seyahat edildiğinden yakıt ekonomisi oluyor manevra esnasında dikiz aynasından...
Meraklısı çok kamp yerinde açmaya başlayınca (6dk tamamen açılıyor) millet toplanıp seyrediyor içine bakıyor bence yapan ve tanıtan yok millet bilmiyor Demirköy tarafında biri yolda giderken gördü (sahile yakınız yer bakıyoruz) dönüp takip edip açılıncaya kadar seyredip satsana bana diye teklif etti
7 kişi 2 mt boyunda rahatça ve 2 ergen çocuk 9 kişi yatıp rahatça yemek yiyebilir webasto var ve 670kg dolu tattım 820 kg 60kg su dolu 12kg tüp ve bütün mutfak ve giyim yastık yorgan dağil