Arama sonuçlarınız

1. tr100a

Karavan Alırken Sonradan Üzülmemek İçin Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Ben eşimle beraber ticari araçların fiberden kaporta aksamını yapıyoruz ayrıca elimden her iş gelir biraz bilerek aldım ama bukadar uğraşacağım bilmiyordum 97 model karavanda orjinal fabrika çıkışı LPG li termostat kontrollü ortam ısıtıcısı 3 sistem buzdolabı 220v 12v düşerek karavan...

2. tr100a

Karavan Alırken Sonradan Üzülmemek İçin Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

10 yıldan eski karavan ne kadar güzel olsada ciddi tadilat istiyor genelde 1 yıl önce 1997 model ithal çekme Karavan aldım döşeme perde mobilyalar ve dış aksam mükemmel ama teknolojisi günümüz şartlarına uygun değil maalesef ciddi emek harcayarak kullanılır duruma getirdim burda biraz pişmanlık...
  3. tr100a

Erba 5.25 Artıları Ve Eksileri Nelerdir?

Kamera Ortada plakalıkta her yanaştığımda denk getiriyorum bazen 2cm hata olabiliyor karavan takılıyken düz şekilde geri gidebiliyorum

4. tr100a

Araç içi yatak mı Araç üstü Çadır mı?

Benzeri bende var yıllardır kullanıyorum polis çeki demirine ve remork üzerindeki etikete bakıyor 670kg. Ağırlık 750kg az olduğundan zaten o1 sınıfına giriyor üzerindeki etiket bunu ispatlıyor tip onayda 2007 de çıktı 1997 modelde istenmiyor
  5. tr100a

Şunun gibi mesela https://m.facebook.com/groups/1157909087650208?view=permalink&id=2771799819594452

6. tr100a

6000 tl ile başlayan fiyatlarla letgo'da ve marketplace de Polonya malı çadır remorklar düşüyor biraz masraf ve modernize ederek kullanılabilir Araç içinde 4 kişi havasız olur camı biraz aralayıp açık bıraktığınız yere tül ile kapatmanız lazım sinek girmesin

7. tr100a

Egea 1.3 Dizel + Adria Aviva 3.60 DD Çeker mi ?

Düz yolda çeker rampada çabuk bayılır düşük vites yüksek devir ile sorun halledilir kum ve çakılı engebeli araziye girmeyin sıkıntı olmaz
  8. tr100a

12V Musluk Yardım.

Çalışıp su çekmediği olabilir su emdiği yer tıkanmış olabilir motoru çıkarıp giriş ve çıkışları kontrol edin tıkalı ı çeşmeden hortumun ucunu çıkarıp çalıştırarak deneyin su geliyormu
  9. tr100a

12V Musluk Yardım.

Orayı göre swiç var elektronik yedek parça satan yerde oluyor 3 bacaklı. swiçi bırakınca devreyi taamlaması gerekiyor bacağın biri ortak ikisi basınca devre tamamlanıyor diğer iki bacak bırakınca devre tamamlanıyor çeşmeyi Kısık kullanamıyorsun hemen kapanıyor swiç değiştirince

10. tr100a

12V Musluk Yardım.

Ben söktüm içinde minik bir siviç var yapıştırıp yapmışlar dikkatlice çıkarıp başka bir mikro swiç uydurman lazım (arıza sebebi akım çektiği için platin bozuluyor) parçalar birbirine geçme çok nazik kanırtman lazım ve içinde bir vida sistemi var asetatlı kalemle açma yeriyle gövdeye işeret...

11. tr100a

Karavan Elektrik Sistemi

Elektronik mühendisi değilim ama radyo teyp ev araba elektriği herşeyi kendim yapıyorum İndiksiyon ocak, fırın, şofben deyince hiç güneş paneline girme öğlen güneş alırken elektrik üretebilirsin bu sabah ve akşam %70 kayıp olucak ciddi miktarda Akü taşıman lazım Yada herşeyi 220volt yap alta...
  12. tr100a

Karavan Yemekleri

13. tr100a

Karavan Yemekleri

Deniycem
  14. tr100a

Karavan Yemekleri

Sıkışınca en kolay, karavanda yapılan yemek ; tarifini veriyorum. Makarna.:tonguewink: Biz yaratıcı değiliz Malesef yapıcak birşey yok:confused:
  15. tr100a

Led Spot Yardim

Voltaş düşük kesin trafo çıkışını ölçün voltmetre ile 14 veya üzeridir

16. tr100a

Qashqai 1.5 Dci Dct Vs Golf 1.2 Tsi Manuel

Bende 2005 sorento var remork çekme fab. verisi 2800kg karavanım 820kg şanzımanında problem olursa bunu remorka bağlamam ömrü dolmuştur Sizin remork çekme kapasitesi 1500kg çivarı dır 750kg remork ile zarar göreceğini sanmam
  17. tr100a

Qashqai 1.5 Dci Dct Vs Golf 1.2 Tsi Manuel

1.2 araç kaşkaiden daha fazla yıpranır çünkü torku üst devirde verir yani 5 vites ise 3 vites 4000 devirde yürümesi gerekir ki rampa çıkabilsin kaşkai daha mantıklı
  18. tr100a

İçinde Sürekli Yaşamak İçin Karavan Arayışındayım

Kaliteli bir karavan yani 5mt gibi ve tam donanımlı 150 bin tl gibi, e o paralara evde var kenarda köşede biraz masraflı falan. 30 bine küçük yerli, güneş paneli çamaşır makinesi fırını olmayan orta sınıf alsanız daha zahmetli olur

19. tr100a

Çi̇ft Çam Tami̇ri̇

Araçların arka stop camlarını kusursuz tamir edenler var onlarla bir konuşun
  20. tr100a

Kasetli Tuvaleti Olmayan M.karavan/karavan/camper Kullanıcıları

Siz yazılanı anlayamıyorsunuz gri depo var sabunlu su burayı gidiyor bu sabunlu suyu klozete sifon suyu olarak kullanıyor arkadaş nben çizinden bunu anladım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri