Arama sonuçlarınız

1. tr100a

Satılık Folding Caravan Full Restorasyon Görmüş Kusursuz

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-katlanabilen-karavan-831372572/detay

2. tr100a

Bu arkadaşıma ait çok düzgün ve restorasyon görmüş bir folding caravan tavsiye ederim...

Bu arkadaşıma ait çok düzgün ve restorasyon görmüş bir folding caravan tavsiye ederim https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-katlanabilen-karavan-831372572/detay
  3. tr100a

Kamp Ocağı Seçimi

Kötü bir olayda soğukkanlı olmalısınız bu ocak alev almış balkonda bırakıp kaçmışlar falan bunun amniyet mandalı var tehlike anında yukarı iterek gazı kesicen sıkıntı olmaz paniğe gerek yok

4. tr100a

Kamp Ocağı Seçimi

Onda gaz kaçağı olsa çoktan alev almıştı ve tüpü soğuk havada kullanınca gaz çıkışı olduğunda karlandığı olmuştur buda serin yerde ocağı yaktıysanız üzeri buğu yapmış olabilir
  5. tr100a

Zaten zor beceriyorum şu işi sitenin yüzünü değiştirince iyice çuvalladım kamp Karavan ailesinde var bir arkadaşım hobi amaçlı yeniledi 45 bin diyor 610kg

6. tr100a

Video: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=536808010534778&id=100026167521230
  7. tr100a

Karavanda Minimum Elektrik Ile Yaşam

Yazın webasto kullanmadığımdan o yok telefon 2 günde bir şarz benimki geçici ilk fırsatta panel alıp yapıcam sök tak çok meşakkatli bıkarsın
  8. tr100a

Karavanda Minimum Elektrik Ile Yaşam

Benim karavanda 80ah Akü 5gün gidiyor 3kişi ile el yüz ve bulaşık yıkama hidrafor ile 3 led içerde 1 led dışarıda ampül ve telefon şarz için kullanıyorum, 12volttan usb çıkış var 220 gereksiz aküyü dönünce evde şarza takıyorum uzun tatilde arabayı çalıştırarak takviye yaparak dolduruyorum Ama...

9. tr100a

Hotomobil

Fuarda troy modeli 2kişilik çekme Karavanı inceledim muhteşem olmuş neawidowu bozar güzellikte idi ithal çift cam sineklik, 3 sistem buzdolabı, wc içide çok ferah idi Roninde kaliteli imal edilmiştir eminim

10. tr100a

Kampa Uygun Araç

Sinpar! burda konusunu görünce bilgim oldu keşke olsa hemen alırdım mantık dahilinde tabi alt aksamı aro ile aynı imiş
  11. tr100a

Kampa Uygun Araç

Arazi aracı en uygunu ama duster nasıl Demişiniz o da arazi aracı fakat pahalı. Daha ucuz ve dayanıklı konforlu kia sorento ve ssanyog var bunun haricinde station vagon altı yüksek araçlarda olur kartal slx mesela gayet uygun fiyatlı tüplüsü yakıt düşük portatif 12v vinç taşıyarak dezavantajı...

12. tr100a

Kamp Ocağı Seçimi

Evdekinden hızlı oluyor çünkü kalorisi doğalgazdan yüksek ng501 küçük tüpten daha randımanlı yanıyor aracımı rüzgara siper ediyorum yanlara eşyamı koyuyorum kartuş biterse yakınlarda 2 çakmak gazı alıp elektrikçi den büyük boy çivili kroşe alıp çiviyi çıkarıp videodaki gibi doldurıyorum Video...
  13. tr100a

Karavan temizlik

Nekadar akım çeker bilmem ama çakmak soketi montajlayıp birde süpürge aldım çok iyi oldu köşelerdeki tozları müthiş alıyor
  14. tr100a

Kamp Ocağı Seçimi

Ufak tüpte çok kullandık ama nurgaz ng501 kodlu ocak kullanıyoruz ufak tüpten daha güzel yanıyor yanımızda 4 kartuş yedek var

15. tr100a

1966 model Gaz69, K.Maraş'tan

Takipteyim, kaç sene olmuştu unuttum
  16. tr100a

Hangi Jeepi Almalıyım?

Bende kia sorento 2.5 otamatik var ayrılabilir 4x4 çekiş sistemi var zorlu araziler için ağır devir modu var Bende çok baktım land cruiser ve land rover maddi olarak ulaşılmaz Grand cheroke km çok yüksek ve temiz yok gibi Bu araçların parçaları pahalı bakım masrafı beni aşıyor Geriye...
  17. tr100a

HİDROFOR VE GENLEŞME TANKI

Bende 4.7lt hidrafor tek batarya çok zayıf kalıyor şahsi fikrim hidrafor en az 10lt olmalı genleşme tankı yok kısık açtığımda problem var (sık dur kalk yapıyor hidrafor) genleşme tankı şart ben 5lt genleşme tankı kesin takıcam tek batarya için

18. tr100a

Karavan Alırken Sonradan Üzülmemek İçin Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Biraz haklısınız ama amerikan da olsa mükemmel değil mesela sıcak hava üfleyerek ısıtan termostatlı sistem yapmışlar fakat kapıya üflüyor termostat orayı koymuşlar karavan ısınmadan devre dışı kalıyordu hava kanalları ekledim oturma grubu ve yatağa doğru çakmak soketi ve usb çıkışı gibi Akü ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri