Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu arkadaşıma ait çok düzgün ve restorasyon görmüş bir folding caravan tavsiye ederim
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-katlanabilen-karavan-831372572/detay
Kötü bir olayda soğukkanlı olmalısınız bu ocak alev almış balkonda bırakıp kaçmışlar falan bunun amniyet mandalı var tehlike anında yukarı iterek gazı kesicen sıkıntı olmaz paniğe gerek yok
Onda gaz kaçağı olsa çoktan alev almıştı ve tüpü soğuk havada kullanınca gaz çıkışı olduğunda karlandığı olmuştur buda serin yerde ocağı yaktıysanız üzeri buğu yapmış olabilir
Zaten zor beceriyorum şu işi sitenin yüzünü değiştirince iyice çuvalladım kamp Karavan ailesinde var bir arkadaşım hobi amaçlı yeniledi 45 bin diyor 610kg
Benim karavanda 80ah Akü 5gün gidiyor 3kişi ile el yüz ve bulaşık yıkama hidrafor ile 3 led içerde 1 led dışarıda ampül ve telefon şarz için kullanıyorum, 12volttan usb çıkış var 220 gereksiz aküyü dönünce evde şarza takıyorum uzun tatilde arabayı çalıştırarak takviye yaparak dolduruyorum
Ama...
Fuarda troy modeli 2kişilik çekme Karavanı inceledim muhteşem olmuş neawidowu bozar güzellikte idi ithal çift cam sineklik, 3 sistem buzdolabı, wc içide çok ferah idi
Roninde kaliteli imal edilmiştir eminim
Arazi aracı en uygunu ama duster nasıl Demişiniz o da arazi aracı fakat pahalı. Daha ucuz ve dayanıklı konforlu kia sorento ve ssanyog var bunun haricinde station vagon altı yüksek araçlarda olur kartal slx mesela gayet uygun fiyatlı tüplüsü yakıt düşük portatif 12v vinç taşıyarak dezavantajı...
Evdekinden hızlı oluyor çünkü kalorisi doğalgazdan yüksek ng501 küçük tüpten daha randımanlı yanıyor aracımı rüzgara siper ediyorum yanlara eşyamı koyuyorum kartuş biterse yakınlarda 2 çakmak gazı alıp elektrikçi den büyük boy çivili kroşe alıp çiviyi çıkarıp videodaki gibi doldurıyorum
Video...
Bende kia sorento 2.5 otamatik var ayrılabilir 4x4 çekiş sistemi var zorlu araziler için ağır devir modu var
Bende çok baktım land cruiser ve land rover maddi olarak ulaşılmaz
Grand cheroke km çok yüksek ve temiz yok gibi
Bu araçların parçaları pahalı bakım masrafı beni aşıyor
Geriye...
Bende 4.7lt hidrafor tek batarya çok zayıf kalıyor şahsi fikrim hidrafor en az 10lt olmalı genleşme tankı yok kısık açtığımda problem var (sık dur kalk yapıyor hidrafor) genleşme tankı şart ben 5lt genleşme tankı kesin takıcam tek batarya için
Biraz haklısınız ama amerikan da olsa mükemmel değil mesela sıcak hava üfleyerek ısıtan termostatlı sistem yapmışlar fakat kapıya üflüyor termostat orayı koymuşlar karavan ısınmadan devre dışı kalıyordu hava kanalları ekledim oturma grubu ve yatağa doğru çakmak soketi ve usb çıkışı gibi Akü ve...