Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu tarz ithal ler 750 kg üstü oluyor ancak 2.5 veya 3 mt geçmeyen wc olmayan modeller 640kg civarı geliyor ki eşyalarımı ile birlikte 1 tona yaklaşıyorlar benim çadır remork 640kg eşyalar ile 820 kg geliyor
Başlığa bakarak yorum yazayım, motokaravan veya çekme farketmez çook boş zamanın olucak karavanı koymaya yerin olucak makanik elektrik elektronik marangoz bilgin olucak matkap avuç taşlama kaynak ve bir sürü el aletin olucak ve bütün zamanın uğraşmakta geçiyor ve eşin hergün pantolon ve kazak...
Çekme karavanı 1-2 mt. Mesafeden çekmeyi planlıyorsanız Çeki demirine takılan 12v vinçler var letgo'da ikinci el 600tlye var işe yarar
https://letgo.onelink.me/O2PG/e3d96d53
Yücel bey ben karavanı hareket ettirme gereği hiç hissetmedim plakamın altında kamera var topuzu görüyor her seferinde yanaşıp direk takıyorum böyle pahalı sisteme gerek yok
Kesinlikle katılıyorum 2018 ortası 1999 mod. Porsche 911, 95 bin tl benim sorento 50 bin tl idi şimdi porsche 180 bin benim sorento 55 bin tl. Ne oldu bu araçlara böyle dövize 100% zammı geldi
Sahibinden de çadır remork vardı (baktım ilan kalkmış) sahibine teklif edilebilir wc yi bana satarmısın diye birde Man ve mersedes otobüsün wc kabini olur üstünü kesince alt kısım senin istediğin kalıcak (kabin komple fiber) çıkma hurda ticari araç parçası satana soruştur
Bunlar katlanır karavanlar ve çadır remorkta olurTürkiye de böyle birşey alamazsın belki firmaya yaptırırsın sadece wc 2500tl. Çivarı 5000tl gözden çıkarman lazım değermi sizce
Ben iki sene önce, Çeki demiri bağlanırken bunun standart olduğunu öğrendim her renk kablonun yeri var (örneğin mavi sol sinyal gibi) ve fişlerinde yerleri standart Avrupa standartı var yazın Google da çıkıyor