Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maalesef, şimdilik önümüzü göremediğimizden ekonomik darboğaz bitene kadar beklemeye ve binek aracımız ile idare etmeye karar verdik. İleride inşallah yeniden bakacağız. Ama araştırmalara devam :)
Herkese iyi akşamlar, biz de yeni kampçılar olarak ailecek eşim ve kızım ile birlikte ilk defa bir gezenbilir kampına katılmayı çok istiyoruz ve bunun heyecanını yaşıyoruz. İnşallah bir mani çıkmazsa orada olacağız. Kampçılıkla alakalı çok şey öğreneceğimizi ve yeni dostluklar kuracağımızı...
Araştırmalarım sonucunda Rexton W için lift kit buldum, dileyenler firma ile irtibata geçebilir. Ben kendileri e-mail’leştim hızlı dönüş yapıyorlar ve ikgileniyorlar. Aşağıya Türkiyedeki Rexton W için önerilen ürünlerini ve verdikleri fiyatları yazıyorum. Bazı ülkelerde arkada yay...
Sevgili Kartalveat, bence 2-3 psi yanlış olmuş çok problem değil, yolda kalmayalım, yola devam edebilelim yeterli. Yola devam ettikten sonra nasıl olsa ilk lastikçiye gidilecek, lastiğe gerekli bakım yapışacak, orada en doğru basınç da ayarlanır.
Herkese merhaba,
Başlık açılalı bir mühdet olmuş, ben de bu aralar bir ürün almak istiyorum ama hangisini alsam diye acayip ikilem de kaldım. Bulduklarımı aşağıya linklerini vererek yazıyorum, bilgisi olanlar yardımcı olabilirse çok sevinirim. Uzun seneler kullanabileceğim, dağda bayırda...
Bu is icinden cikilmaz bir hal aldi hakikaten. 1-2 kisi ruhsatta degisiklik yapilabildigini soyluyor, cogunluk ise olamayacagini belirtiyor. Ama ortada yazili resmi bir yazi da yok gibi. Siz arkadaki camli kabini yaptirdiktan sonra ruhsata isletirken arac sinifinin degistirilebilip...
Bilenler ve yardimci olabilecekler olursa cok sevinirim. Ben 2012 veya 2013 model Rexton W almayi dusunuyorum ve mumkunse bu aracin arazi kabiliyetini arttirmayi hedefliyorum.
Rexton W icin yukseltme kiti, diff lock ve alt koruma bilgisi olan var mi?
Hatta mumkunse celik tamponlari da...
alt koruma
alt muhafaza
arka kilit
celik tampon
demir tampon
diferansiyel
diff lock
kilit
rexton
rexton w
spaccer
ssangyong
ssangyong rexton
ssangyong rexton w
süspansiyon
tampon
yükseltme
yükseltme kiti
Sn. Mukavemet bey, bu konu hakkında başka bir başlık altında Toyota Hilux'u satın alınırken orijinal olarak kapalı olarak almış olan bir üyemizin söylediğine göre kapamanın limitlere hiçbir faydası yokmuş ve birkaç kez de ceza yemiş.
Sevgili Fsmy arkadaşım, hız limitleri dahilinde aracı kullanmaya çalışmak ve bunu araştırmak otoyolda yarış hedeflemek mi oluyor? Lütfen konuyu dağıtmadan ilerleyelim
Ben bu konuda resmi bir yazi ariyorum fakat bulamiyorum. Dogru soyluyor olabilirsiniz belki ama boyle bir uygulama varsa resmi bir yazi da olmasi gerekir diye dusunuyorum.
Diger araclarda da %10 artisin olacaginin hangi bolumunu ilginc buldugunuzu da ben anlayamadim zira bu %10 kurali tum...