Arama sonuçlarınız

1. ayhan_41

disco2 arıyorum

Ynt: disco2 arıyorum araç kontak açtığımda ön konsolun ordan bir ses geliyor( sanki küçük servo motorlarda diş sıyırdığında yada zorlandığın da çıkan ses gibi). bugün izmitte sanayiye gönderdim aracı kendim ilgilenemdiğim için elektrikçi bakmış sigara dumanını dışarı atan bir sistem var bunun...

2. ayhan_41

disco2 arıyorum

Ynt: disco2 arıyorum araç kontak açtığımda ön konsolun ordan bir ses geliyor( sanki küçük servo motorlarda diş sıyırdığında yada zorlandığın da çıkan ses gibi). bugün izmitte sanayiye gönderdim aracı kendim ilgilenemdiğim için elektrikçi bakmış sigara dumanını dışarı atan bir sistem var bunun...
  3. ayhan_41

disco2 arıyorum

Ynt: disco2 arıyorum teşekkür ederim.

4. ayhan_41

disco2 arıyorum

Ynt: disco2 arıyorum çok teşekkür ederim...
  5. ayhan_41

disco2 arıyorum

Ynt: disco2 arıyorum teşekkür ederim.İlk fırsatta çekip paylaşcağım...

6. ayhan_41

disco2 arıyorum

Ynt: disco2 arıyorum araç almış bulunuyorum.herkese teşekkürler...

7. ayhan_41

disco2 arıyorum

Ynt: disco2 arıyorum valla bende çok isterdim ama bunun için zorlarsam suyum çıkar ,zorlamak değil yırtsam nafile :)) ama çok beğendiğim ve olmasını hayal ettiğim araç .allah sahibine bağışlasın...
  8. ayhan_41

disco2 arıyorum

Ynt: disco2 arıyorum evet bunu gördüm ama bütçemi aşıyor malesef.(
  9. ayhan_41

disco2 arıyorum

Ynt: disco2 arıyorum evet sordum yoktu :(

10. ayhan_41

disco2 arıyorum

Ynt: disco2 arıyorum bostancı anıl otoda expertiz yaptırdım...

11. ayhan_41

disco2 arıyorum

Ynt: disco2 arıyorum malum siteden bakıyorum ,hatta birini expertiz yaptım ama kararsız kaldım .Daha önceden konsolos aracıymış o zaman önden bir kazası olmuş.15.000 civarında masraf yapılmış.motor da bir şey yok ama radyatör felan değişmiş.. sizce bu aracı alsam nasıl olur?
  12. ayhan_41

disco2 arıyorum

Ynt: disco2 arıyorum .

13. ayhan_41

disco2 arıyorum

hafta sonları ve kısmen de olsa hafta içi kullanmak üzere disco 2 v8 arıyorum.
  14. ayhan_41

Satılık - Off Road Donanımlı Discovery 1

Ynt: Satılık - Off Road Donanımlı Discovery 1 merhaba , malum sitede ilanı göremedim.Araç resimlerini buradan paylaşabilirmisiniz.
  15. ayhan_41

Hangi Helikopteri Önerirsiniz ?

Ynt: Hangi Helikopteri Önerirsiniz ? bir linke te ben vereyim http://www.hilalhobbyland.com.tr/

16. ayhan_41

Gezenbilir Kocaeli Grubu

Ynt: Gezenbilir Kocaeli Grubu Ad - Soyad: Ayhan UZUN Doğum Tarihi ve Yeri: 1976 - İst. Memleket: İst Semt: izmit -yahyakaptan İlgi Alanı: RC modeller Off Road,kısmetse gerçeğide olacak :),spor,gezmek Araç: Rc Baja 5b
  17. ayhan_41

Tekrar satılık GC zj 1996 Acil!!!

Ynt: Tekrar satılık GC zj 1996 Acil!!! gerçekten araç çok temiz duruyor bende arıyordum ama yeni gördüm ilanı.kaçırmışım.Alana da satana da hayırlı olsun.Yeni sahibi kazasız günlerde kullansın diyelim...
  18. ayhan_41

Ranger Rover HSE 4.6 neden Bu Fiyatlarda ?

Ynt: Ranger Rover HSE 4.6 neden Bu Fiyatlarda ? merhaba ben merak ettim naptınız acaba araç aldınız mı ?bende almayı düşünüyorum da 2000-2001 model.Tavsiye ediyormusunuz????

19. ayhan_41

97-98 Range Rover alıcam ama biraz bilgi lazım

Ynt: 97-98 Range Rover alıcam ama biraz bilgi lazım Merhaba ; Bende bu aralar bu range rover lara taktım.Bir kaç haftadır araştırıyorum.1999-2001 model arası bir kaç araca baktım ama internette yazılanlar gibi çıkmıyor,en son sahibinden de 2001 araca baktım fiyatıda uygundu araçta sorun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri