Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: disco2 arıyorum
araç kontak açtığımda ön konsolun ordan bir ses geliyor( sanki küçük servo motorlarda diş sıyırdığında yada zorlandığın da çıkan ses gibi). bugün izmitte sanayiye gönderdim aracı kendim ilgilenemdiğim için elektrikçi bakmış sigara dumanını dışarı atan bir sistem var bunun...
araç kontak açtığımda ön konsolun ordan bir ses geliyor( sanki küçük servo motorlarda diş sıyırdığında yada zorlandığın da çıkan ses gibi). bugün izmitte sanayiye gönderdim aracı kendim ilgilenemdiğim için elektrikçi bakmış sigara dumanını dışarı atan bir sistem var bunun...
valla bende çok isterdim ama bunun için zorlarsam suyum çıkar ,zorlamak değil yırtsam nafile :))
ama çok beğendiğim ve olmasını hayal ettiğim araç .allah sahibine bağışlasın...
malum siteden bakıyorum ,hatta birini expertiz yaptım ama kararsız kaldım .Daha önceden konsolos aracıymış o zaman önden bir kazası olmuş.15.000 civarında masraf yapılmış.motor da bir şey yok ama radyatör felan değişmiş..
sizce bu aracı alsam nasıl olur?
Ynt: Gezenbilir Kocaeli Grubu
Ad - Soyad: Ayhan UZUN
Doğum Tarihi ve Yeri: 1976 - İst.
Memleket: İst
Semt: izmit -yahyakaptan
İlgi Alanı: RC modeller Off Road,kısmetse gerçeğide olacak :),spor,gezmek
Araç: Rc Baja 5b
Ynt: Tekrar satılık GC zj 1996 Acil!!!
gerçekten araç çok temiz duruyor bende arıyordum ama yeni gördüm ilanı.kaçırmışım.Alana da satana da hayırlı olsun.Yeni sahibi kazasız günlerde kullansın diyelim...
Ynt: Ranger Rover HSE 4.6 neden Bu Fiyatlarda ?
merhaba ben merak ettim naptınız acaba araç aldınız mı ?bende almayı düşünüyorum da 2000-2001 model.Tavsiye ediyormusunuz????
Ynt: 97-98 Range Rover alıcam ama biraz bilgi lazım
Merhaba ;
Bende bu aralar bu range rover lara taktım.Bir kaç haftadır araştırıyorum.1999-2001 model arası bir kaç araca baktım ama internette yazılanlar gibi çıkmıyor,en son sahibinden de 2001 araca baktım fiyatıda uygundu araçta sorun...