Arama sonuçlarınız

1. ayhan_41

2008 Xtrail 2.0 Dci

temiz ,sıkıntısız bir araç aldığınız taktirde bakımlarını düzgün yaptığınız zaman sizi üzmez. (ortalama yakıt 9 lt) arazide ve asfalt da rahatlıkla kullanırsınız .Doğru lastiği taktığınızda Özellikle arazide hiç sıkıntı yaşamazsınız.gerçekten güzel bir araçtır. hayırlı olsun şimdiden

2. ayhan_41

Caretta 1500 Kullanıcıları Buraya

Lada Niva ile rahat çekersiniz[emoji106] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. ayhan_41

Caretta 1500 Kullanıcıları Buraya

...öncelikle sıfır alıyorsunuz anlaşılan, hayırlı olsun diyelim ..Çekecek olan aracınız güçlü ise frenliye gerek olmayabilir ama araç küçük ise frenliyi tercih ediniz. ..stabilizatör caretta için yine çok elzem değil açıkcası facebook ta 3 tane grup var caretta ile ilgili oralarda daha çok...

4. ayhan_41

Karavan Kiralama Anketine Yardım Ricası

yorumlarım ; 1.motokaravan almayı/yapmayı düşünmeden önce denemek için kiralamak mantıklı ... 2.Broşürde vaadettikleriniz zaten olmazsa olmazlar .. 3 .kiralamada en önemli faktör fiyat ve hizmet kalitesi 4 . ..... broşürde kendi araç filonuz ve iç görselleri kullanmanızı tavsiye ederim...
  5. ayhan_41

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Muhteşem olmuş elinize sağlık. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. ayhan_41

Karavanımızı Sonunda Tamamladık

Muhteşem bir çalışma emeğinize sağlık. Takipteyiz...:) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. ayhan_41

Çekme Karavan Kiralama

izmir de carettasını kiraya veren bir arkadaş var ilgilenenler mesaj atabilir bilgilerini veriririm
  8. ayhan_41

Nissan X-trail 2010 T31 Kasa Karter Koruma Kapağı

Karter koruma olarak bende bulamadım hatta bir ara kendim alüminyumdan yaptıracaktım ama fırsat bulup şablon çıkartamadım. Lastik olarak ta bf at taktırdım ve çok memnunum (asfaltta haliyle biraz gürültülü) ama genelde arazi ve Doğaya çıktığımız için en ideal lastik. Ebat olarakta 222-65-17...
  9. ayhan_41

Ortiz 5.25 Classic Karavanımızı Aldık.

Outfit Matching Car and Caravan

10. ayhan_41

Xtrail 2.0 Dci & Grand Cherokee 2.7 Crd Mi ?

konfor olarak çok memnunum çok rahat ve geniş ,sunroof özellikle çok geniş olduğu için inanılmaz ferahlık katıyor süspansiyon biraz sert gibi .Ama gerçek bir suv ,performans çok iyi .
  11. ayhan_41

Nissan X-trail T31 Ön Vinç Uygulama

kaça mal oldu size ? bende düşünüyorum da sizin usta işçilik çok iyi gözüküyor

12. ayhan_41

Xtrail 2.0 Dci & Grand Cherokee 2.7 Crd Mi ?

maliyetleri düşündüğünüzde xtrail derim. şahsen 2 senedir kullanıyorum çokta memnunum
  13. ayhan_41

Nissan X-trail T31 Ön Vinç Uygulama

tebrik ederim bence çok güzel bir çalışma olmuş. işçilik harika gözüküyor
  14. ayhan_41

İstanbul Avrupa Yakası Nissan Özel Servis Tavsiyesi

niscar oto servis 0 531 723 42 85

15. ayhan_41

80-90.000 Tl'ye 4x4 Suv Önerisi

nissan xtrail (t31) kasa
  16. ayhan_41

Katrancı Koyu Hk Bilgisi Olanlar?

Geçen sene bayramda gitmiştim gitmeden evvel özellikle yer ayırtmalarını rica ettim 1 karavan ve 3 çadır için .çok güzel vakit geçirdik ve kalabalıktan etkilenmedik . Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  17. ayhan_41

X-trail Için Offroad Modifiye

Abi nerde yaptırdın yükseltmeyi ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

18. ayhan_41

Bu Nasıl Bir Karavandır..

evet çok güzel ve bundan esinlenerek biri yapmıştı hatta satılığa koymuş çok başarılı Suat beyi gerçekten tebrik ediyorum .yEni karavan almamış olsam direk bunu alırdım . OFF ROAD karavan Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 277678884
  19. ayhan_41

Webasto Market - Ankara

Defender işin webasto fiyat verirmisiniz benzinli lpg model 98 Sent from my iPhone using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri