Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
temiz ,sıkıntısız bir araç aldığınız taktirde bakımlarını düzgün yaptığınız zaman sizi üzmez. (ortalama yakıt 9 lt)
arazide ve asfalt da rahatlıkla kullanırsınız .Doğru lastiği taktığınızda Özellikle arazide hiç sıkıntı yaşamazsınız.gerçekten güzel bir araçtır.
hayırlı olsun şimdiden
...öncelikle sıfır alıyorsunuz anlaşılan, hayırlı olsun diyelim
..Çekecek olan aracınız güçlü ise frenliye gerek olmayabilir ama araç küçük ise frenliyi tercih ediniz.
..stabilizatör caretta için yine çok elzem değil açıkcası
facebook ta 3 tane grup var caretta ile ilgili oralarda daha çok...
yorumlarım ;
1.motokaravan almayı/yapmayı düşünmeden önce denemek için kiralamak mantıklı ...
2.Broşürde vaadettikleriniz zaten olmazsa olmazlar ..
3 .kiralamada en önemli faktör fiyat ve hizmet kalitesi
4 . .....
broşürde kendi araç filonuz ve iç görselleri kullanmanızı tavsiye ederim...
Karter koruma olarak bende bulamadım hatta bir ara kendim alüminyumdan yaptıracaktım ama fırsat bulup şablon çıkartamadım.
Lastik olarak ta bf at taktırdım ve çok memnunum (asfaltta haliyle biraz gürültülü) ama genelde arazi ve Doğaya çıktığımız için en ideal lastik.
Ebat olarakta 222-65-17...
konfor olarak çok memnunum çok rahat ve geniş ,sunroof özellikle çok geniş olduğu için inanılmaz ferahlık katıyor süspansiyon biraz sert gibi .Ama gerçek bir suv ,performans çok iyi .
Geçen sene bayramda gitmiştim gitmeden evvel özellikle yer ayırtmalarını rica ettim 1 karavan ve 3 çadır için .çok güzel vakit geçirdik ve kalabalıktan etkilenmedik .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
evet çok güzel ve bundan esinlenerek biri yapmıştı hatta satılığa koymuş çok başarılı Suat beyi gerçekten tebrik ediyorum .yEni karavan almamış olsam direk bunu alırdım .
OFF ROAD karavan Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 277678884