Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
YENİ EHLİYETLER NASIL OLACAK?
9 sınıftan oluşan mevcut sürücü belgelerinin aksine yeni tip sürücü belgesi 17 sınıftan oluşacak. Otomobil ve kamyonet kullanmak için B, kamyon ve çekici kullanmak için C, minibüs kullanmak için D1, minibüs ve otobüs kullanmak için D sınıfı ehliyete ihtiyaç...
Merhaba
yanılmıyorsam öyle ben yakın zamanda kursa yazıldım bu konuyu dile getirdim bana kurstan söylenen eski haklarınız baki kalacaktır denildi ama öyle bir şey yok eski uygulada B sınıfından E sınıfına yükselttim ama şimdi görünen oki kurslar doğru ve yeterli bilgi vermiyor sanırım şimdi...
Merhaba sanırım konuya yorum yapmak için çok geç ama ben yinede bu güzel çalışma için sizi kutluyorum. Çok şık bie bagaj olmuş. Kısmet olursa bende Reno Master için yapmayı düşünüyorum çünki orjinali çok pahalı
Merhaba sadece kendime özgü bir değerlendirme yapmak istiyorum sorunun kaynağı ve çözümü olmayabilir.
Sanırım çeki demirine binen yük olması gerekenden daha fazla zayıfta olsa diğer bir sorun çekici aracın arka lastiklerin havası fazla olabilir.
Her halikarda çeken araça biraz yük atarak bir...
Merhaba
1.sorun için karavan hırsızlığı konusunda şimdiye kadar hiç bir şey duymadım ama buna rağmen karavanda bulunan çeki başlığını içine alacak sekilde tasarlanmış kilit sitemi var ayrıca satılmakta bu kiliti taktığımız zaman çeki demiri olsa dahi çeki başlığı tamamen kapatılmış olduğunda bir...
2 yıllık yeni prosödür yanlış bilmiyorsam ya yabancı pasaporta sahip olmayı yada yurt dışında çalışmayı en azındanoturma izninin olası zorunluluğu var yada işyeri sahibi olmak gibi gereklilikleri var ama yinede bu bilgiler doğruda olmayabilir
ben kendi karavanımda içerden kapatmak üzere 2 adet emniyet mandalı alıp monte ettim ayrıca hem içerden hem dışardan kilitlenmek üzere 2.ci bir emniyet olarak kale kilit alıp monte ettim biraz daha emniyetli olduğunu düşünüyorum
Merhaba her şeyde olduğu gibi karavanda arz talebe göre fiyatlandırılmakta. 20 yıllık bir karavan her ne olursa olsun 11 Tl etmez diye düşünüyorum üstelik 3,25. şimdilerde eğer devam ediyorsa Erba çok güzel bir kampanya yaptı ama buna rağmen sanırım yinede pazarlık edilebilir dilerseniz bu...
2015 Yılında ülkemiz ve milletimiz için sevinç ve gurur duyacağımız olayları
milletçe yaşamış olsak da, daha çok acı,keder,üzüntünün yanı sıra kaygı
dolu günler yaşadık. Sadece 2016 yılı için değil; bundan sonraki yaşayacağımız tüm yıllarda öncelikle tüm ulusumuza
ve bütün insanlığa sağlık dolu...
Merhaba karavanımda 2 ayrı enerji sistemi kurmayı düşündüğümü belirtmiştim 1.sitem tamam 12 volt ile çalışacak cihazlar için küçük ve ekonomik bir sitem olacak diğeri ise 220 cihaz ve aletlet ler için. 12 volt sistem için gerekli olan 80 watt güneş panelinin karavanın üstüne monte ettim solar...
en kötüsü hiç olmayanıdır hepsinin ken içinde hem artıları hem eksileri vardır içinde yaşayacak siz olduğunuz için alışkanlıklarınıza en yakın olan en kullanışlı olandır