Arama sonuçlarınız

1. hasandivriği

İlk Kamp Deneyimi

Ynt: İlk Kamp Deneyimi başka bir güzellik

2. hasandivriği

İlk Kamp Deneyimi

Ynt: İlk Kamp Deneyimi merhabalar .ilk yalnız kamp deneyimimi 25 mayıs 2013 de bizim yaylada gerçekleştirdim.çok güzel oldu .resimler her şeyi anlatıyor. yaylanın başlangıcı yaklaşık 1 saat önce yağmur yağdı
  3. hasandivriği

Niva Da Tadilat

Ynt: Niva Da Tadilat vinci ve tamponu monte ettim .tamponu oyup vinci yerleştireceğim .

4. hasandivriği

Niva Da Tadilat

Ynt: Niva Da Tadilat Bu gün biraz zamanım vardı çalışmaya devam ettim vinç tablasının kaynaklarını bitirdim
  5. hasandivriği

Niva Da Tadilat

Ynt: Niva Da Tadilat merhabalar .önerinizi dikkate alacağım bahadır bey.evet işin birde o tarafı var.

6. hasandivriği

Niva Da Tadilat

Ynt: Niva Da Tadilat tamponu tutan tablaları sökmüştüm .gövdeyle tampon arası biraz genişleyeceği için borulara ek yapacağım..

7. hasandivriği

Niva Da Tadilat

Ynt: Niva Da Tadilat tampon kollarına bu şekilde tutturmayı planlıyorum.
  8. hasandivriği

Niva Da Tadilat

Ynt: Niva Da Tadilat vinci üzerine oturtacağım lamaları bu şekilde imal ettim.
  9. hasandivriği

Niva Da Tadilat

Ynt: Niva Da Tadilat öncelikle söküm işlemine başladım. ve bu hale geldi. vinç i tampon kolları arasında ve daha aşağı bir noktaya montajlamayı planlıyorum .

10. hasandivriği

Niva Da Tadilat

Ynt: Niva Da Tadilat ilk hali

11. hasandivriği

Niva Da Tadilat

Merhabalar mayıs 2013 de aldığım Niva ya Ankara da vinç taktırdım. tam radyatörün önünü kapattığı için yazı bol yüksek hararetli geçirdim . şimdi tadilat zamanı.bilgi ve önerilerinize memmuniyetle açığım. ilk hali böyle.
  12. hasandivriği

Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik...

Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... yakından tanıma imkanı bulduğum değerli arkadaşımın kaybı ailesi kadar gezenbilir ailesi ve sivas içinde çok büyük bir kayıptır .mekanı cennet olsun...

13. hasandivriği

Niva 2012 Modelini Alan Arkadaşlar:

Ynt: Niva 2012 Modelini Alan Arkadaşlar: merhabalar. 2012 yılının mayıs ayında ankara da bir bayide 2012 model nivayı inceleme fırsatı bulmuştum.bende 2011 modeli var pek bir fark göremedim.
  14. hasandivriği

nivanın hararet sorunu lütfen bakınız.

Ynt: Nivanın Hararet Sorunu Lütfen Bakınız. merhaba emre bey iyi ölçmüşsünüz . acaba sıfır radyatör ne kadar su alıyor . aradaki fark radyatörlerin temizliği hakkında bilgi verebilir.
  15. hasandivriği

Lada Niva Almadan Önceki Sorularım

Ynt: Lada Niva Almadan Önceki Sorularım merhaba aramıza hoş geldiniz. bu konuda çok daha bilgi ve tecrübeli arkadaşların olduğu muhakkak,ben yaklaşık 8 yıllık bir niva kullanıcısı olarak kendimce cevaplar vermek isterim. ilk önce jimmy hakkında bilgim yok. 1- iyi temiz bir niva şehir...

16. hasandivriği

Uygun Fiyata Lada Niva Arıyorum...

Ynt: Uygun Fiyata Lada Niva Arıyorum... araba sivas -divriği de fiyatını telefonda görüşebiliriz selamlar
  17. hasandivriği

Uygun Fiyata Lada Niva Arıyorum...

Ynt: Uygun Fiyata Lada Niva Arıyorum... merhaba ömer bey ilgilenirseniz bende 95 model 1.7 niva var temiz .8 yıl dan beri bende .hiç sorunu yok. 2011 model aldım onun için satıyorum.0530 566 70 26
  18. hasandivriği

Satılık 95 Model Temiz Niva

1995 model ,lpg li ,ruhsata işli.sunroof var tüm aksamları çalışır ve iyi durumda , 170 000 km de lada niva araç sivas divriği de uygun saatlerde aranabilir 05305667126.

19. hasandivriği

nivanın hararet sorunu lütfen bakınız.

Ynt: Nivanın Hararet Sorunu Lütfen Bakınız. merhaba olgun bey.eğer siteyi takip ettiysen birkaç gün önce benzeri hararet sorununu paylaştım.sizin yaşadıklarınıza yakın şeylere bende tanık oldum. dediğiniz gibi kendi arabamızın özelliklerini iyi öğrenip ,ona göre de doğru teşhisi...
  20. hasandivriği

2011 Nivada Hararet Sorunu

Ynt: 2011 Nivada Hararet Sorunu kaner beye teşekkür ederim . sorunu çözmemde çok yardımcı oldu.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri