Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İlk Kamp Deneyimi
merhabalar .ilk yalnız kamp deneyimimi 25 mayıs 2013 de bizim yaylada gerçekleştirdim.çok güzel oldu .resimler her şeyi anlatıyor. yaylanın başlangıcı yaklaşık 1 saat önce yağmur yağdı
Ynt: Niva Da Tadilat
öncelikle söküm işlemine başladım. ve bu hale geldi. vinç i tampon kolları arasında ve daha aşağı bir noktaya montajlamayı planlıyorum .
Merhabalar mayıs 2013 de aldığım Niva ya Ankara da vinç taktırdım. tam radyatörün önünü kapattığı için yazı bol yüksek hararetli geçirdim . şimdi tadilat zamanı.bilgi ve önerilerinize memmuniyetle açığım. ilk hali böyle.
Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik...
yakından tanıma imkanı bulduğum değerli arkadaşımın kaybı ailesi kadar gezenbilir ailesi ve sivas içinde çok büyük bir kayıptır .mekanı cennet olsun...
Ynt: Niva 2012 Modelini Alan Arkadaşlar:
merhabalar. 2012 yılının mayıs ayında ankara da bir bayide 2012 model nivayı inceleme fırsatı bulmuştum.bende 2011 modeli var pek bir fark göremedim.
Ynt: Nivanın Hararet Sorunu Lütfen Bakınız.
merhaba emre bey iyi ölçmüşsünüz . acaba sıfır radyatör ne kadar su alıyor . aradaki fark radyatörlerin temizliği hakkında bilgi verebilir.
Ynt: Lada Niva Almadan Önceki Sorularım
merhaba aramıza hoş geldiniz. bu konuda çok daha bilgi ve tecrübeli arkadaşların olduğu muhakkak,ben yaklaşık 8 yıllık bir niva kullanıcısı olarak kendimce cevaplar vermek isterim. ilk önce jimmy hakkında bilgim yok. 1- iyi temiz bir niva şehir...
Ynt: Uygun Fiyata Lada Niva Arıyorum...
merhaba ömer bey ilgilenirseniz bende 95 model 1.7 niva var temiz .8 yıl dan beri bende .hiç sorunu yok. 2011 model aldım onun için satıyorum.0530 566 70 26
1995 model ,lpg li ,ruhsata işli.sunroof var tüm aksamları çalışır ve iyi durumda , 170 000 km de lada niva araç sivas divriği de uygun saatlerde aranabilir 05305667126.
Ynt: Nivanın Hararet Sorunu Lütfen Bakınız.
merhaba olgun bey.eğer siteyi takip ettiysen birkaç gün önce benzeri hararet sorununu paylaştım.sizin yaşadıklarınıza yakın şeylere bende tanık oldum. dediğiniz gibi kendi arabamızın özelliklerini iyi öğrenip ,ona göre de doğru teşhisi...