Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HOCAM DENEYİMLERİNİZİ PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM BENİM KARAVAN TECRUBEM YOK BU YUZDEN YARDIM ALMAM GEREKTİĞİNE İNANIYORUM .KARAVAN ALMAK İSTİYORUM İLK ÖNCE MOTOKARAVAN DÜŞÜNDÜM HEM KONFORU HEM GÜVENLİĞİ YOLTUTUŞU VS AMA ZORUNLU SİGORTASI ÇOK YÜKSEK OLUNCA VAZGEÇTİM (7800 TL DEDİLER) ...
hocam çekme karavan ın zorunlu sigortası yok vergisi de yok bu avantajları var fakat çekme karavan kullanan bir iki kişi ile konuşmuştum yol tutuşunun iyi olmadığı zor olduğu .geri geri gitmek tam bir çileymiş ,gemiye binmek çok zor muş ,yokuşlarda sıkıntılı imiş bu sebeplerden dolayı...
hocam çekme karavan statusunde olduğu için ruhsat gerekmiyor.güney karavana mesaj attım cevap bekliyorum. 10-15 bin gibi masrafım olacak gibi görünüyor olumsuz gelirse remork yapan yerlerden birinde yaptırmayı planlıyorum istediğimde karavandan ayrılıp araç ı tek başına kullanmak ve böylece...
A
motokaravan veya çekme karavan değil arası böyle bir karavan la hem çekme karavan ın hemde motokaravanın avantajlarını sağlayabiliriz gibi düşünüyorum
ZORUNLU SİGORTAYI SORDURDUM PANELVAN 1000-1400 ARASI ,KARAVAN OLURSA 7800 DİYOR MERAK ETTİĞİM AKLIMDA İKİ ŞEY VAR PANELVAN KALIP KARAVAN GİBİ KULLANMAK
1 PANELVAN İÇİNİ YATAK MASA VS YAPIP ARKASINA REMORK YAPTIRIP 120*190 LIK MUTFAK VE WC Yİ ORAYA YAPTIRMAK BÖYLECE PANELVAN İÇİNE İŞLEM...