Arama sonuçlarınız

1. muslum

2010 Iveco Daily 35c15 17m³ Karavan Dönüşümü

Güneş panellerinin takılacağı ayak yapıldı ve panelleri yerine takıldı. Güneş panellerini takmadan önce tavanı temizleyip boyadım.

2. muslum

Araba boyandı sonrasında yan camlar ve arka cam takıldı
  3. muslum

İçten lastik çamurluklarının üst kısmı kesildi. Sunrooflar takıldı.

4. muslum

Yapım aşamasına geçtikten sonrası ile ilgili çektiğim fotoğraflarıda sizlerle paylaşayım. İlk olarak arka kapak sistemini değiştirdik.
  5. muslum

Araç şuan kamyonet geçiyor, tamamlandığında ruhsat işlemlerinden sonra karavan olacak (yani otomobil kılasmanına geçecek). Şuan B ehliyet ile sürülebiliyor. Karavan olduktan sonrada B ehliyet ile sürülebilecek. Yakıtına gelince 3000 motor bu araç çok uzun yol yapma şansım olmadı fakat yol...

6. muslum

Teşekkür ederim

7. muslum

merhaba öncelikle teşekkür ederim. aynı fikirdeyim, bizce de dar oluyor bu plan ve evet klasik bir planlama. ama biz karavan işinin çok kişiye özel ve kişinin ihtiyacı neyse ona yönelik olduğunu düşünüyoruz. mesela bizim küçük bir çocuğumuz var, seyahat anında kemeriyle oturabileceği bize yakın...
  8. muslum

Herkese merhaba, Hayalini kurduğumuz karavan için ilk adımları atarak Iveco Turbo Daily 2010 model 17m³ aracı satın aldık. Aracın içini kabaca 3 boyutlu olarak çizdim ve kafama takılan bir soruyu sormak istiyorum. Banyo kısmında bacayı yan taraftan çıkarmayı planlıyorum. Çünkü tavanda bacayı...
  9. muslum

İzolasyon Malzemesi

Çok teşekkür ederim :D

10. muslum

2010 Iveco Turbo Daily 17m³ karavan dönüşümü...

2010 Iveco Turbo Daily 17m³ karavan dönüşümü...

11. muslum

İzolasyon Malzemesi

Bende bizofol abba almak istiyorum. Fakat parça olarak satılmıyormuş. 50metreye 2 metre top halinde(yani 100 metre kare) satılıyormuş. Maslakta erdener ambalajda varmış. Kendi karavanına yalıtım yapmış birinden bu bilgileri aldım. 1000TL ye aldığını söyledi. Eğer sizin içinde uygunsa 1 top...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri