Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Araç şuan kamyonet geçiyor, tamamlandığında ruhsat işlemlerinden sonra karavan olacak (yani otomobil kılasmanına geçecek). Şuan B ehliyet ile sürülebiliyor. Karavan olduktan sonrada B ehliyet ile sürülebilecek.
Yakıtına gelince 3000 motor bu araç çok uzun yol yapma şansım olmadı fakat yol...
merhaba öncelikle teşekkür ederim. aynı fikirdeyim, bizce de dar oluyor bu plan ve evet klasik bir planlama. ama biz karavan işinin çok kişiye özel ve kişinin ihtiyacı neyse ona yönelik olduğunu düşünüyoruz. mesela bizim küçük bir çocuğumuz var, seyahat anında kemeriyle oturabileceği bize yakın...
Herkese merhaba,
Hayalini kurduğumuz karavan için ilk adımları atarak Iveco Turbo Daily 2010 model 17m³ aracı satın aldık.
Aracın içini kabaca 3 boyutlu olarak çizdim ve kafama takılan bir soruyu sormak istiyorum. Banyo kısmında bacayı yan taraftan çıkarmayı planlıyorum. Çünkü tavanda bacayı...
Bende bizofol abba almak istiyorum. Fakat parça olarak satılmıyormuş. 50metreye 2 metre top halinde(yani 100 metre kare) satılıyormuş. Maslakta erdener ambalajda varmış. Kendi karavanına yalıtım yapmış birinden bu bilgileri aldım. 1000TL ye aldığını söyledi.
Eğer sizin içinde uygunsa 1 top...