Arama sonuçlarınız

1. Sinan1978

Erzurum Uluslararası Şelale Buz Tırmanışı Festivali 2017

Ülkemizde dünya çapında örnekleri ile benzer etkinlikler düzenlenmesi harika. Emeği geçen herkesi tebrik ederim.

2. Sinan1978

Kabatepe Orman Kampı Açılsın

Rahmetli Orman müdürü Talat GÖKTEPE'nin şehit olduğunda yangın kamp alanına kadar gelmişti. Babam ve kardeşim kampta tatildeydi. Yanan sadece orman değil bir çok canlıya ev sahipliği yapan bir yaşam alanıydı. Her yönü ile çok derin bir acıydı. Allah tekrarını yaşatmasın. Geçmişten ders çıkarmak...
  3. Sinan1978

Norveç 2017 Gezi Hazırlığımız.

Renkli hayaller kurdum sayenizde. Allah gönlünüze göre versin. Gezinizi bol fotoğraflı bir gezi raporu halinde paylaşmanız dileğiyle.

4. Sinan1978

Çok haklısınısız. İnsanlarımız bu konuda çok düşüncesiz ve duyarsız. Ben de defalarca çamdan fırlatılan izmaritlere şahit oldum bölgede. Hatta bir keresinde inip bankette izmarit aramışlığımız var. Bunun yanında bölge tarihi öneme sahip ve her yıl yüzbinlerce insan tarafından ziyaret ediliyor...
  5. Sinan1978

Kabin Çantasıyla Yolculuğun Dayanılmaz Hafifliği ...

Harika paylaşım. Özellikle şurası çok güzel tespit "Tecrübeli gezginler eşleri hariç son iki hafta içinde kullanmadıkları hiçbirşeyi yanlarına almıyorlar."

6. Sinan1978

Yangın kamp alanında çıkmamış. Alandan daha ileri bir noktada çıkmış ve kısa sürede kontrol altına alınmış. Kamp alanında da herhangi bir zayiat yok. Fakat kamp alanını açmamak için elleri güçlenmiş oldu.

7. Sinan1978

YDS GTX Modelleri Hakkında

YDS Gore-tex li motosiklet botunu 2 yıldır kullanıyorum. Her türlü hava şartlarında kullandım. Sıcaklığın 30 derece ve üstü derecelerde kullanımı ciddi terletiyor. Ancak 3 ayı çıkartırsak kalan 9 ayda bence iyi iş görüyor.
  8. Sinan1978

Kabatepe orman kampı çocukluğumdan bu yana vazgeçilmez kampinglerimizden biriydi. Gidenler bilir, doğası, denizi, kumsalı cennet köşesiydi. 2 yıl önce kapatıldı. Gerekçesi ise statü değişikliğiymiş. (o da ne demekse..) Çadır ve karavan kampı olarak hizmet veren bu güzide yerin tekrar açılması...
  9. Sinan1978

Keen Durand Mid Vs Asolo Reston Gv Gtx

Keen Revel III önermiyorum. Kayma konusunu çözememişler. Malzeme kalitesi de fiyatına göre düşük. Kayma konusunda vibram taban olan bir bot tercih edebilirsin.

10. Sinan1978

Uyku Tulumu Seçimi - Tüm Detaylarıyla

Bu faydalı yazıyı paylaştığınız için teşekkür ederim. Kafamdaki birçok soru işareti yok oldu.

11. Sinan1978

2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila

Ben de konunun sıkı takipçilerindenim. Bu arada yaptığınız iş harika, sizi tebrik ediyorum.
  12. Sinan1978

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese merhaba. Ben Sinan 39 yaşında evli ve iki kız babasıyım. Doğa, kamp, karavan ile alakalı konular çok ilgimi çekiyor. Böyle bir oluşumun içinde olmak çok güzel. Paylaşmak, tanışmak, kaynaşmak, buluşmak dileğiyle.. Herkese sevgiler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri