Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
:) katılıyorum size üstadım :) uçağımız tribülansa girdi gibi birşey oldu kısa süre :D
çocuk 22 yasında ellerinizden öper :) askerliğide aradan cıkardı ankarada işe başladı gecen ay... izmirde evi boşaltınca eşyaların bir bölümü ile ona ev kurduk şuan onun evini ve kendi evimizi toparladık :)...
öncelikle forumu gezdiğimde bu olayla çok karşılaştım misal güneş paneli hakkında yardım için konu açan bir arkadaşın konusuna dalıp alakasız sorular soran ve konuyu saptıran arkadaslara rastladım. konu güneş paneli merak edip bakıyorsun, bir iki sayfa saçma sapan duş kabini hangi aracı alayım...
Ben olaya insan olarak baktigim icin insan tavuk et balik yemeden yasayabilir hatta ozaman balik tavuk koyunda yaşar tabiatta gezegende yaşar ammmmaaaaaaa ve lakin vicdani olmadan merhameti olmadan yasayabilirmi? Tabi kimi İNSAN icin bir canliyi parcalayip ic organlarini cikarip parcalayip...
YUGUN... zaten konu saygısız olmanızdı... saygısızlığınızı son yazdıgınız saygısızım mesajıyla tescillemiş oldunuz. çok fazla birşey demeye gerek yok. biz kelimesini kullanarak size iyi niyetle cevap veren arkadaşlarıda saygısızlıgınızın içine katmanız ayrıca onlara karşıda saygısızlıgınızın...
Arkadaslar iyi hoşta sorununuzu özelden yetkili kişilere mesaj atarak çözme yoluna gitseniz daha mantikli daha doğru bir yol olmaz mi..! Enteresan bir durum lak diye alakasiz bir konuya girip başlik açamiyorum diye yardim istemek. Saygisizca bir durum ama sistem böyle heralde... neyse...
Asil...
ilginiz için çok teşekkürler... açıkcası duş kabini oturma grubu vs vs koymayı düşünmüyoruz standart karavan şeklinde bir dizayn yapmıyacagız. arkaya bir yatak koyup yatagın on tarafına oturulabılecek portatif bir şeyler ayarlayıp yola çıkacaz..
BİR KUZUNUN HAYATI BİR İNSANIN HAYATINDAN DAHA...
Son haftaya girdik derken, yalitimi ahşap isini bitirip yola cikalim derken ahşap olayina tek basima girismeyi gözum kesmedi. Bir ustadan yardim istedim aksamlari birlikte calisir cumaya bitiririz dedi ama bugun persembe hala baslamadik :) ama bu aksam baslayacagimiza ve pazar sabahina kadar...
:D Hangi kâğit üstünde öyle bir kağittan haberimiz yok :) öyle çizim falan bişey yapmadik valla :) şu islemi bitirip yola cikalimda ihtiyaca göre imkanlar doğrultusunda bakacaz artik.
genel olarak toparlarsak :smiley: arabayı son resimlerdeki hale anca getirdik :smiley: motor bakımları ağır bakımları yapılıyor yarın sabah bitmiş olacak. Çocukların yurtdışı çıkış belgeleride tarım müdürlüğünden tamamlandı. her işimiz son dakika olunca bizde alıştık herşeyin ters gitmesine...
Malesef.. :( son durum resimlerdeki gibi bakalim artik en az 3 5 sene gotürür heralde... ozaman düşünürüz artik :) biz yola yalitimi yaparak çikabilirsek şükür diyecez
teşekkürler cevabınız için. 15 gün kadar sonra yola çıkacaz.
doğru anladıysam her ülkede 90 gün kalma hakkımız var. (ülkelerin belirlediği süre) 180 günde 90 gün olayına takılmıyormuyuz ? ab dışına girip çıkmaya gerek yok bu durumda değil mi.?
kusura bakmayın bu konuda net bir bilgi alamadık...
Video: https://www.youtube.com/watch?v=SY3wOWdH2dQ&list=PL_yI8BB895R5amthF-jGMnfxylPXbmYtd
aklımızdaki kaplama sistemi buydu.
karavan dönüşümüne girmeyeceğimizden bu sekilde kaplamak ve bir iki portatif eşya ile daha sağlıklı olur diye düşünmüştük.