Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vahit ustam,
Karavan işine girerken yaşadığım sıkıntılar senin kaliteli çözüm odaklı ustalığınla son buldu. Elektrik, su ve solar sistem uygulamaların için saolasın...
Evliya Çelebi Bey,
Önerileriniz için teşekkür ederim. İç boyayı atlamadım. İç kısmın zımpara, antipas astar ve boyasını kendim yaptım. Akçalı boyanın sprey olanlarını kullandım. İzolasyona bu hafta içi başlayacağım. İnverter alırken arafta kalmıştım. Sanırım izolasyon işide sıkıntılı olacak...
Arkadaşlar merhaba,
Ankarada ikamet eden emekli biriyim. Kısa süre önce sitenizdeki karavan yapım sürecine yönelik paylaşımlarınızı okumaya başladım. Zaten yıllardır hayalimdi birde üstüne ortaya çıkarılan güzel karavanları görünce dayanamadım ve iki gün önce Mersinden akrabalarım aracılığı...
Merhaba arkadaşlar,
Şu an itibariyle 2012 model 15 m3 peugeot boxer aldım. Karavan bilgim sadece bu forumdan ve internetten araştırmalarımla sınırlı. Emekli memur olmam sebebiyle karavana yönelik bazı şeyleri kendim yapacağım (yalıtım, izalasyon v.s) Ancak özellikle elektrik tesisatı gibi...
Arkadaşlar Merhaba,
Foruma yeni üye oldum. PSA grubu bir aracı karavana dönüştürmek istiyorum. Yalıtım işlerini kendim yapabilirim ama elektrik hassas bir konu olduğu için uzman kişilerin yapmasını istiyorum. Ankara da elektrik tesisatı konusunda beni yönlendirebileceğiniz usta varsa çok...