Arama sonuçlarınız

1. ermus35

Gizli Wc+duş

900tl yazıyordu paylaşımlarında. İletişime geçmedim. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. ermus35

Gizli Wc+duş

Polyester Hasan Ben bunu kullanıp yarım banyo gibi kullanmayı düşünüyorum. İstediğinize en yakın çözüm bu bence. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. ermus35

Iveco Daily 40c11 Otobüsten 4+1 Karavana Dönüşüm.

Koltuklar için belli bir fiyat belirlemedik aslında. Normal satışı 31500 idi. Koltuksuz 27 ye bıraktı. Koltuklar 1-2 bin ancak sayılabilir. Ben sökme işçiliğinden kurtuldum, satmak için uğraşmadım, elimde kalıp uğraşmadım. Benim aldığım fiyata koltuklusu da alınabilir belki, temiz bulmak çok zor...

4. ermus35

Doğrusu tek seferde bu işi halletmek istiyorum. Bugün bir parça değiştirelim bakalım olmazsa başka bir yerini daha değiştirelim gibi yaklaşımları olabiliyor ustaların. Bu hem zaman kaybı hem de daha fazla para harcatıyor. Ayrıca benim motorun bir kaç yerinden kaçak görünüyor, garanti olsun...
  5. ermus35

Bugün boş durmak istemedim ve aracın tavan ve duvar kaplamalarını söktüm. Altları oldukça fazla toz dolmuş. Kaporta kısmında hiç çürük ve pas çıkmadı. Umarım taban da aynı çıkar. Tavan kaplamasının altında orijinal fabrika model etiketi görünce oldukça şaşırdım. Mi A1 cihazımdan Tapatalk...

6. ermus35

İlk iş olarak araca bakım yapılacak; -Motor inip tüm yağ kaçakları giderilecek, -motor inmişken triger vb. Değişecek -normal yağ ve filtre değişimleri yapılacak, -bilgisayarda abs arızası çıkmıştı, onarılacak, -hararet göstergesi yerinden oynamıyor, termostat arızalı olduğu düşünüldüğünden...

7. ermus35

Aracı alırken yetkili servisine baktırdım, motor ve yürüyen aksamının sorunsuz olduğu, motorda yağ kaçağı bulunduğu söylendi. Ufak tefek bir kaç tane daha sorun vardı. 15 yıllık bir araç için normal ölçülerde olduğunu düşünerek aracı aldım. Motokaravan yapmak için aldığımdan aracı aldığım yer...
  8. ermus35

Tüm karavan severlere iyi akşamlar. Kendi yapmış olduğum çekme karavanım çocukların büyümesiyle birlikte küçük gelmeye başlamıştı. Biz de onu satıp motokaravana geçiş yapalım istedik. Bu amaçla 2005 model 350000 km de daily 20+1 koltuklu bir otobüs aldık. Bu aracı almamızdaki sebepler; -arkadan...
  9. ermus35

İveco Dai̇ly 2004 17m3 Karavan Yapimina Başladik

İyi günler. uzun zamandır paylaşım olmadı. Ne durumdasınız. Yakın zamanda ben de aynı aracı karavana çevirmeye başlayacağım. Bizlere fikir vermesi açısından paylaşımlarınızı bekliyoruz. Kolay gelsin. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. ermus35

Servis Araclarinin Karavana Donusturulmesi

İsim, firma öğrenebilir miyiz? Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. ermus35

1997 Model Can Karavan Ve Opel Corsa B 1.4 16v

üreticiler ve karavan satıcılarının insanları bu konuda yanılttıklarını düşünüyorum.karavanı 740 kg O1 belgeli ruhsattan, vergiden muaf diye satıyorlar. sorduğunda "su depoları boş, akü olmadan vs." 740 kg geldiğini belirtiyorlar. polis çevirdiğinde yoldaki yüklü ağırlığı tartacak, hadi...
  12. ermus35

Ankara Gölbaşı Tır Parkı...

yücel bey konumu haritaya girince burası çıktı ama doğru mudur? boş bir arazi gibi duruyor. teşekkürler.

13. ermus35

Ankara Gölbaşı Tır Parkı...

konum bilgisi alabilir miyiz? yazın yol üzeri konaklama için güzel bir tercih olabilir.teşekkürler.
  14. ermus35

Küçük Çekme Karavanımız Satılık.

Güncel fiyat 15000 Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. ermus35

Mercedes Sprinter 413cdi Karavanımı Yapmaya Başlıyorum

Planlamayı yaparken dıştan içe doğru ve yukarıdan aşağıya doğru bir yol izlemelisiniz. İlk olarak açılacak cam ve havalandirmalari açıp. Panelleri yerleştirip tavandan başlayarak yalıtım ve kablo tesisat işlerini yapmalısınız. Diğer yapım konularını da okursaniz bilgi edinirsiniz. Mi A1...

16. ermus35

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Hayırlı olsun. Son halinin fotoğraflarını da görmek isteriz. Herhangi bir sıkıntı çıkmadan aldınız herhalde. Olmaz falan demediler değil mi. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. ermus35

Ford Transi̇t 120 T350 Hakkında Görüşleriniz.

hayırlı olsun. ankaradan aldınız galiba ben de bakıyorum bu araçlara. malum sitedekilerden biri olmalı. ne kadara aldınız acaba. kaç km?
  18. ermus35

Motokaravan Ruhsatta Yolcu Sayisi

Doktor bey sizin ruhsat işi ne oldu? Almadiniz mı yoksa ben mi göremedim. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. ermus35

Karavanda "bebek" Taşima Sorunu!

aksine bu konuyu forumda epey kafa patlatarak konuştuk. sanırım forumu incelemediniz. özellikle cocuklu ailelerin karavan sahibi olmasına engel oluşturan bu konuda toplu halde CİMER başvurularımız oldu. çünkü bazı TSE müdürlükleri arkaya konulan koltuğa izin vermeyeceğini belirtiyor ve...
  20. ermus35

Karadeniz Gezisi Için Destek

merhaba. önünüzde epeyce zaman var. bence forumdaki konuları okuyarak kendi zevkinize göre rota noktalarını çok rahat oluşturursunuz. zira rotanız üzerinde oldukça fazla görülmesi gereken yer var. içlerinden eleme yapmanız gerekebilir. ben ilk gidişimde sizin rotanın tersine gitmiştim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR