Arama sonuçlarınız

1. ermus35

Iveco Daily 40c11 Otobüsten 4+1 Karavana Dönüşüm.

Yanlardaki su oluğunun birinde ve arka tavanın bitim yerinde biraz vardı. Sadece buralara boya sürdüm. Tamamını yapmadım. Tamamına yapsam daha güzel olurdu aslında ama sonra da yapılabilir. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. ermus35

Hafta içi güneş panelini bağlayacağım profili yerine sabitledim. Panel kablosunu içeri almak için 25lik bir plastik su borusu dirseği kullandım. Paneli de yerine monte ettim. Yanında bir panellik daha yer hazır. Haftasonu yalıtım ve kablo döşeme ile uğraştım fakat telefonumda fazla fotoğraf yok...
  3. ermus35

Teşekkürler. Psikolojik danışmanım. Bir ortaokulda çalışıyorum. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. ermus35

Havalandırmayı Bursa'dan birinden aldım. Dışa doğru 100 derece açılabiliyor. Firma ismi bende yok ama telefon numarasını size atayım. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. ermus35

Güneş panellerini tutturmak için profilden bir şase oluşturmuştum. Bunu araca delik delmeden nasıl bağlayacağımı araştırırken yurtdışında aracın kendi üzerinde bulunan bağlantı parçasına tutturulan bir aparat kullandıklarını gördüm. Bunun benzerini kendimce düşünerek hazırladım. Boyadıktan sonra...

6. ermus35

Bugün hava güzel olunca araç üstündeki işlere başladım. Önce araç tavan kenarlarındaki olukları temizleyip pas lekesi olan yerleri boyadım. Boya kururken tavan havalandırma için kalıp çıkarıp çizdim ve dekupaj ve avuç taşlama yardımıyla sacı kestim. Alttan destek çıtaları sabitleyip...

7. ermus35

Evet, tuvalet portatif kasetli olacak. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. ermus35

İki haftadır yapılanları tek seferde attım. Dün de pis su deposunu yaptırdım. Yerine monte ettik. Galvaniz sacdan iki parça halinde 80lt banyo ve mutfak giderini bu tanklara bağlayacağım. Güneş panelini takacağım profilleri hazırlatıp bugün boya attım. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak...
  9. ermus35

Davlumbazlardaki çürükleri kesip yerleri kapatıldı ve koltuklardan kalan vida delikleri tıpa ve dayson ile kapatıldı. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. ermus35

Haftasonu İzmir'den 6mm ve 15 mm kavak kontraları aldım. 170 watt güneş paneli, 100 A jel akü, 20 A şarj cihazı aldım gerekirse daha sonra ekleme yapabilirim. Ayrıca duş kabini aldım. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. ermus35

Bu arada program kullanmayı çok beceremesemde elimden geldiğince planı çizmeye çalıştım. -Arka tarafta karşılıklı iki oturma alanı, en arka 50cm lik kısmı ve kalan 150cm lik kısmı iki parça halinde kayar şekilde ortada birleşerek yatağı oluşturacak. Bu şekilde yapmamın sebebi arka kapıları açıp...
  12. ermus35

Araç tabanındaki kontrayı söküp kalıntılarını da temizledikten sonra basınçlı su ile araç içini yıkadım, bütün tozları çıkarmaya çalıştım.yan duvar altlarında suyun akabileceği delikler olmadığı için biraz birikintiler kaldı bezle aldım. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. ermus35

Daily Otobüsten Karavana..

Gürcan bey hayırlı olsun aracınız. Alırken ruhsatta hususi olarak çevirmediniz mi? Hususi olunca da takograf isteniyor mu? Benim görüştüğüm mühendis yatak, masa, oturma alanı,saklama dolapları ve sabit ocak olması gerekiyor, diğerleri şart değil dedi. Bir mühendisle görüşüp küçük bir mutfak...
  14. ermus35

Teşekkürler. Biraz baktım bu cihazlara ama ülkemizde satışı yok galiba. Yurtdışından fiyatları da nerdeyse bir akü fiyatı. Yazdıklarınızdan alternatörden şarj seçeneğini sistemden çıkarmamalıyım anlamını çıkarıyorum. Bu şekliyle akünün jel olması sıkıntı olur mu? Mi A1 cihazımdan Tapatalk...
  15. ermus35

Herkese hayırlı günler. elektrik konusunda fikirlerinize ihtiyacım var. Öncelikle karavanda - 12v buzdolabım( 220 ile çalıştırabilmek için ayrıca adaptörü de var) - hidrofor - ayrı bir dalgıç pompa - ilerde takabileceğim bir webasto olabilir - telefon şarjı - led aydınlatmalar olacak...

16. ermus35

1500 işçilik 1600 malzeme tuttu. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  17. ermus35

Teşekkürler Gürcan bey. Dün kontrayı sökmek için uğraştım. Bugün de dünden kalan kalıntıları kazımak için uğraştım. Taban için iki bütün günüm gitti. 20 mm kontra gerçekten sağlam yapıştırılmış böyle olacağını bilsem belki hiç ellemezdim. Ama yaptık artık. Altından da baya toz birikintisi çıktı...
  18. ermus35

Aracı hafta içi sanayiden çıkardım. Yağ kesme işlemi, sıvı değişimleri, triger değişimi, çalışmayan motor devir saati ve hararet göstergesi onarıldı. Bugün taban kontrasını sökmeye çalıştım. Beni neredeyse karavan yapma fikrinden vazgeçirecek kadar zorladı. Galiba dayson gibi bir yapıştırıcıyla...

19. ermus35

Yan duvar alt kısımlarda galvanizli sac parçaları perçinle tutturmuşlar. Perçin kafalarını matkap ucu ile delerek kopardım. Araç şu anda bakım için sanayide, dönünce kaldığımız yerden devam edeceğim. Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. ermus35

Yan duvar ve tavan kaplamasından sonra tabandaki plastik kaplamayı söktüm. Önce yan duvarlara 30 cm kadar çıkan kısımları söktüm. Daha sonra tabandaki parçayı maket bıçağıyla 10-15 cm eninde şeritler halinde kesip tabandan ayırdım. O kadar sağlam yapışmış ki altındaki kontraplağın yüzeyini...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR