Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1. Fotoğraf U oturma düzeni
2. Fotoğraf tek kişilik yatak halinde (90*200) bir kişi yatarken ara geçiş kapanmıyor.
Diğerleri tam yatak halinde (180*200) ve rgb şerit LED gece aydınlatmaları.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oturma grubunun süngerlerini İzmir'de İşbir süngerden 2 plaka (120*240 ) aldım. Ölçülere göre kestirdim. Oturduğum yerde de döşemecide kılıflarını diktirdim.
Tuvalet için taharet çubuğu almıştım. Uygun şekilde delik açıp monte ettim. Dyson ile yapıştırdım. Su hattını ayarlamıştım. Daha deneme fırsatım olmadı ama iş görür herhalde.
Pencerelerde bulunan açılır camlar ufak fakat bunlar için yaptirmak istediğim sinekliklere bence biraz fazla ücret istenince onları da kendim yaptım.
Pencere kenarlarına pervaz yapacaktım zaten sineklikleri pervaz arkasında kalacak şekilde yapıp içinde sürgülü gibi gidip geliyor. Daha sonra vida...
41°03'50.6"N 39°08'20.5"E
Gümüşçay, Eynesil/Giresun
https://goo.gl/maps/m6RrT8uPdoYVdwTTA
Trabzon ve Rize merkezde kalacak yer bulmak biraz problem. Daha önce bölgeye iki kez çekme karavanla gittim. Ben bulamadım. Eynesil de belediye parkı var. Birinde burada kalmıştım.
Mi A1 cihazımdan...
Uluburun Plajı
28900 Değirmenağzı/Keşap/Giresun
https://maps.app.goo.gl/iLRiGbXW9Qgt6DHE6
Buraya mutlaka uğrayın.
Benim ki de 3400 tuttu. Otobüs olduğu için. Minibüsler biraz daha uygun demişlerdi. Panelvanlar daha mı uygun bilmiyorum.
Ben bitirip ondan sonra proje çizmeyi düşünüyorum. Başka bir arkadaş ise standart istenilen şartları basit eşyalarla sağlayıp proje ve ruhsat işlerini halletti. Şimdi içini baştan yapmaya başladı.
İki şekilde de olur yani. Önce bir mühendis bulup konuşabilirsiniz.
Mi A1 cihazımdan Tapatalk...
Yemek masası için önce demir borudan büktürerek L şeklinde bir ayak elde ettim. Oto boyası ile boyatıp banyo duvarına içine sokabileceğim 50 lik boruyu kelepçe ile tutturdum. Daha sonra üzerine aldığım 18 mm kalınlığındaki 100*60 cm ölçülerindeki parçayı ahşap koruyucu sürdükten sonra bağlantı...
Klima hava çıkışlarına Tofaş araçların difüzörleri uydu. Onlardan alıp taktım.
Tezgaha 3 kat ahşap koruyucu uyguladıktan sonra yerine monte ettim. Ocak yerinden kestiğim parçayı da yan tarafa ek olarak monte ettim.
Proje için 950 TL fiyat almıştım başlamadan önce. Fiyatlar değişebiliyor. Aynı zamanda başkasından 2000 TL fiyat aldım. Benim için önemli olan 4+1 projeyi kabul ettirmek. Yaparız dediler. Bakalım ne olacak.
Karantina günlerinde işimiz gücümüz karavan oldu. Çalışmalara devam ettik ama paylaşamadık. Bu süreçte üst dolapları yaptım.