Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Vw T5
Güle güle kullanın .güzel görünüyor. Birkaç gözüme takılan husus, musluk biraz büyük sanki,ocak bölümü de kapaklı olsaydı iyi olurdu.çünkü akşam yatarken üzerine ıvır zıvır konuyor .Yatağın yanındaki dolabın açılmasını yatak-koltuk engelleyecek gibi...
Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar
eski bir vosvoscu olarak bu güne kadar düzenlenen tüm bus buluşmalarına gimiştim.Bursa'dan bir hayli yoğun katılım olacaktı.Kaçırdığıma üzüldüm doğrusu.
Ynt: Benim Karavanım Vw T5 Reimo- Nevzat
--- ALMANYA - HEİDELBERG VE ROOTTRNBURG.Ayrıca REİMO bundan sonraki projem için uğradım.kısa şase bir vw t5 alıp California tarzı yaptırmayı planlıyorum.
Mustafa hocam bir ara 16 plakalı beyaz bir qashgai gördüğümü hatırlıyorum.sanırım haskova taraflarıydı.Malum o bölgede yol yapım çalışmaları ve şehir içi hız sınırları vs derken çok kötü .Bir an önce kendimi Türkiye^ye atmak için...
Seyfettin abi aparat kısa mesafeler ve düz asfalt yollar için sorunsuz ama benim gittiğim yol hakikaten çok kötüudü.Bırakın bisiklet aparatını arabamın lastiklerinin rot ve balans ayarı bozuldu.su deposu sızdırmaya başladı neyse sonradan tamir...
Teşekkürler. Bisiklet taşıyıcı malesef riskli olabileceğini düşünerek takmadım ama yanlış yapmışım hollanda tam bir bisiklet cennetiymiş. Halil abi bu gün wasseral( dunrell) deki parkı gezdirdik çocuklara, buralar soğuk ve yağışlı istikamet Köln üzeri...
Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 M3 Ducato Efsane (goldwingerr)
Evet abi malesef ben hala sezonu açamadım .malum kızın ünv.sınavları var.yarın ve son kez pazar girecek ve ben özgürlüğüme kavuşacağım:))selamlar.