Arama sonuçlarınız

1. nevzat

Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran)

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) İlginç gezi takip

2. nevzat

2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım

Ynt: 2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım Sayın cantuç fotoğraf yükleyemiyormusunuz?
  3. nevzat

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Evet benimde çok hoşuma gitti fakat yedek parça sorunu düşündürüyor açıkcası

4. nevzat

Karavanımın Yapım Aşamaları; VW T5

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Vw T5 Güle güle kullanın .güzel görünüyor. Birkaç gözüme takılan husus, musluk biraz büyük sanki,ocak bölümü de kapaklı olsaydı iyi olurdu.çünkü akşam yatarken üzerine ıvır zıvır konuyor .Yatağın yanındaki dolabın açılmasını yatak-koltuk engelleyecek gibi...
  5. nevzat

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) ---

6. nevzat

Bunun Adı Bir Sevda

Ynt: Bunun Adı Bir Sevda Başınız sağolsun

7. nevzat

Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar

Ynt: Benim Karavanım; Artık Benimde Karavanım Var - Alpaslan Yarar eski bir vosvoscu olarak bu güne kadar düzenlenen tüm bus buluşmalarına gimiştim.Bursa'dan bir hayli yoğun katılım olacaktı.Kaçırdığıma üzüldüm doğrusu.
  8. nevzat

Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Ynt: Benim Karavanım Vw T5 Reimo- Nevzat ---Köln dom katedrali
  9. nevzat

Ynt: Benim Karavanım Vw T5 Reimo- Nevzat ---Bir doğa harikası Carezza gölü ve İtalya'daki Türk günü kutlanılan Moena köyü.

10. nevzat

Ynt: Benim Karavanım Vw T5 Reimo- Nevzat --- Füssenden Almanyadan çıkış ve Alplerin ünlü geçidi TİMMELSJOCHE- İtalya-Avusturya sınırında.

11. nevzat

Ynt: Benim Karavanım Vw T5 Reimo- Nevzat --- ALMANYA - HEİDELBERG VE ROOTTRNBURG.Ayrıca REİMO bundan sonraki projem için uğradım.kısa şase bir vw t5 alıp California tarzı yaptırmayı planlıyorum.
  12. nevzat

Ynt: Benim Karavanım Vw T5 Reimo- Nevzat ---

13. nevzat

Ynt: Benim Karavanım Vw T5 Reimo- Nevzat gezimizden kısa fotoğraflar HOLLANDA AMSTERDAM
  14. nevzat

Ynt: Benim Karavanım Vw T5 Reimo- Nevzat Mustafa hocam bir ara 16 plakalı beyaz bir qashgai gördüğümü hatırlıyorum.sanırım haskova taraflarıydı.Malum o bölgede yol yapım çalışmaları ve şehir içi hız sınırları vs derken çok kötü .Bir an önce kendimi Türkiye^ye atmak için...
  15. nevzat

Ynt: Benim Karavanım Vw T5 Reimo- Nevzat Seyfettin abi aparat kısa mesafeler ve düz asfalt yollar için sorunsuz ama benim gittiğim yol hakikaten çok kötüudü.Bırakın bisiklet aparatını arabamın lastiklerinin rot ve balans ayarı bozuldu.su deposu sızdırmaya başladı neyse sonradan tamir...

16. nevzat

Ynt: Benim Karavanım Vw T5 Reimo- Nevzat Teşekkürler. Bisiklet taşıyıcı malesef riskli olabileceğini düşünerek takmadım ama yanlış yapmışım hollanda tam bir bisiklet cennetiymiş. Halil abi bu gün wasseral( dunrell) deki parkı gezdirdik çocuklara, buralar soğuk ve yağışlı istikamet Köln üzeri...
  17. nevzat

Ynt: Benim Karavanım Vw T5 Reimo- Nevzat Uzun bir yolculuktan sonra Amsterdam'dayız.
  18. nevzat

Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay)

Ynt: Uzun Süren Mücadele Sonucu İşte Camperim (erdenbay) Abi hayırlı olsun sonuçta sende ducatocu oldun güle güle kullan

19. nevzat

Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 M3 Ducato Efsane (goldwingerr) Evet abi malesef ben hala sezonu açamadım .malum kızın ünv.sınavları var.yarın ve son kez pazar girecek ve ben özgürlüğüme kavuşacağım:))selamlar.
  20. nevzat

Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 m3 Ducato Efsane (Goldwingerr)

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; 17 M3 Ducato Efsane (goldwingerr) Burak bey aracınız gerçekten çok şık olmuş .Hayırlı olsun güle güle kullanın.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

SON KONULAR

Geri