Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba;
genelde forumun karavan bölümünde yazmaktayım ancak bu aralar bir discovery 2 TD5 almak istiyorum ve şu ilandaki aracı beğendim. Aracla araziye girme niyetimiz yok daha çok şehir içi genel kullanım.Bu kilometre bana biraz korku veriyor ne dersiniz.gerçi aracın genel durumu...
Ynt: Yeni Dacia Duster Broşürü
yeni alanlara hayırlı olsun.Ben de kahverengisini çok beğendim ancak bu saatten sonra 2013 modeli değilde 2014 ü beklemek daha mantıklı geliyor.yılbaşından sonra deri koltuk hariç en dolusunu almak için sıraya yazıldım.
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Uzun yıllar babamın işi nedeniyle mazdanın bu modelini kullandık. Kısaca çok sağlam, yakıtı ekonomik, parçası biraz pahalı ama kolay arıza yapmaz , uzun yolda sürüşü çok zevklidir otomobili aratmaz diyebilirim. Bu camper in...
Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul
Konunun arasına girmiş gibi olacağım ama motorsiklet taşımak için çeki demirine monteli çok kullanışlı tipler var.istenmediği zaman söküp çıkarmak çok basit.
ama konu vw transporterda bisiklet taşıyıcı olsa en beğendiklerimden:
Ynt: Kendi Karavanını Yapan; "ttr Bike" Pop-up (atiladi)
Atilla abi biraz fantezi olacak ama bu kaldırma mekanizmasının manuel değilde otomatik (motorlu) yapılması mümkünmü ? tıpkı vw Californialardaki gibi.
http://www.youtube.com/watch?v=pldxRTKtvlE
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Konuyu biraz değiştirmek istiyorum
Alkovenli araçlarda alkovenin köşeli yapısının aerodinamiğe etkisi , yakıt tüketimine etkisi bunun yanında o bölümdeki yatağın yüksekliği vs konularda kullanıcıların yorumlarını merak ediyorum . Bursa...
CAMPERCONTACT Programı ile Avrupada karavanparklara ulaşmak.!
Mustafa kardeş bu program ne amaçla kullanılıyor? Ne işe yarıyor biraz bilgi verebilirmisin?
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
http://youtu.be/_MW_RqAr-Hg
Yazık oldu , bizde olsa hala kullanılırdı hatta 2.elde 45-50 bin lira ederdi.
;D Ha ha ha bu dişhekimi milletininde burnunu sokmadığı konu yok zaten.
Benim camperdaki su deposunun yerini beğenmiyorum, dolaplardan birinin iç ölçüsüne göre kendim soğuk akril yardımıyla bir depo yapmayı düşünüyorum . Belki dolabın iç köşe dönüşlerinin ölçüsünü aljinantla alırım...
Mustafa hocam, bunun bir ilerisin bu kısa vw camperin çektiği küçük bir çekme karavan. İçinde sadece yatak ve wc var. Yani camperin içinde ye ve istersen arkadaki çekmede yat wc ye gir. İstersen camperinle şehir içinde özgürce dolaş . Bana çok ekonomik ve pratik görünüyor.
Ynt: 17 Metreküp Camper'lere Alternatif Çekme Karavanlar Hakkında Düşüncelerim
Benim tercihim emekli olana kadar şöyle bir araç evin tek aracı şeklinde,her işimi görür. Konaklamayı campinglerde yaparım wc ve duş derdim olmaz .