Arama sonuçlarınız

1. nevzat

2002 Discovery Td5 Yardım

Ynt: 2002 Discovery Td5 Yardım düşünebiliriz.tabiki temiz vede yeşil olması kaydıyla

2. nevzat

Gerek kalmadı ben düşünürken araç satılmış bile teşekkürler
  3. nevzat

Arkadaşlar merhaba; genelde forumun karavan bölümünde yazmaktayım ancak bu aralar bir discovery 2 TD5 almak istiyorum ve şu ilandaki aracı beğendim. Aracla araziye girme niyetimiz yok daha çok şehir içi genel kullanım.Bu kilometre bana biraz korku veriyor ne dersiniz.gerçi aracın genel durumu...

4. nevzat

Yeni Dacia Duster Broşürü

Ynt: Yeni Dacia Duster Broşürü yeni alanlara hayırlı olsun.Ben de kahverengisini çok beğendim ancak bu saatten sonra 2013 modeli değilde 2014 ü beklemek daha mantıklı geliyor.yılbaşından sonra deri koltuk hariç en dolusunu almak için sıraya yazıldım.
  5. nevzat

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Uzun yıllar babamın işi nedeniyle mazdanın bu modelini kullandık. Kısaca çok sağlam, yakıtı ekonomik, parçası biraz pahalı ama kolay arıza yapmaz , uzun yolda sürüşü çok zevklidir otomobili aratmaz diyebilirim. Bu camper in...

6. nevzat

Yeni Karavanım 17m3 İstanbul

Ynt: Yeni Karavanım 17m3 İstanbul Konunun arasına girmiş gibi olacağım ama motorsiklet taşımak için çeki demirine monteli çok kullanışlı tipler var.istenmediği zaman söküp çıkarmak çok basit. ama konu vw transporterda bisiklet taşıyıcı olsa en beğendiklerimden:

7. nevzat

Kendi Karavanını Yapan; "ttr Bike" Pop-up (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapan; "ttr Bike" Pop-up (atiladi) Atilla abi biraz fantezi olacak ama bu kaldırma mekanizmasının manuel değilde otomatik (motorlu) yapılması mümkünmü ? tıpkı vw Californialardaki gibi. http://www.youtube.com/watch?v=pldxRTKtvlE
  8. nevzat

Kendi Karavanını Yapan; "ttr Bike" Pop-up (atiladi)

Atilla bey kolay gelsin. iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  9. nevzat

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Konuyu biraz değiştirmek istiyorum Alkovenli araçlarda alkovenin köşeli yapısının aerodinamiğe etkisi , yakıt tüketimine etkisi bunun yanında o bölümdeki yatağın yüksekliği vs konularda kullanıcıların yorumlarını merak ediyorum . Bursa...

10. nevzat

Campercontact Programı İle Avrupada Karavanparklara Ulaşmak.!

CAMPERCONTACT Programı ile Avrupada karavanparklara ulaşmak.! Mustafa kardeş bu program ne amaçla kullanılıyor? Ne işe yarıyor biraz bilgi verebilirmisin?

11. nevzat

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Bu adamlar karavan düşmanı http://youtu.be/TmCqWGveCVo
  12. nevzat

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) http://youtu.be/_MW_RqAr-Hg Yazık oldu , bizde olsa hala kullanılırdı hatta 2.elde 45-50 bin lira ederdi.

13. nevzat

17 Metreküp Camper'lere Alternatif Çekme Karavanlar Hakkında Düşüncelerim

;D Ha ha ha bu dişhekimi milletininde burnunu sokmadığı konu yok zaten. Benim camperdaki su deposunun yerini beğenmiyorum, dolaplardan birinin iç ölçüsüne göre kendim soğuk akril yardımıyla bir depo yapmayı düşünüyorum . Belki dolabın iç köşe dönüşlerinin ölçüsünü aljinantla alırım...
  14. nevzat

http://youtu.be/VW-jfuruvOk Söylemek istediğim buydu.
  15. nevzat

Mustafa hocam, bunun bir ilerisin bu kısa vw camperin çektiği küçük bir çekme karavan. İçinde sadece yatak ve wc var. Yani camperin içinde ye ve istersen arkadaki çekmede yat wc ye gir. İstersen camperinle şehir içinde özgürce dolaş . Bana çok ekonomik ve pratik görünüyor.

16. nevzat

Karavan Sektörünün Sorunlarının TBMM Gündemine Alınması

Çabalarınız için teşekkürler sonuçları merak ediyorum umarım olumlu gelişmeler olur. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  17. nevzat

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hoşgeldiniz, hayallerinizi yazarsanız yardım almanız kolaylaşır iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  18. nevzat

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Kaza yapmış halinin fotoğrafları olsaydı iyiydi, hasarın boyutunu öğrenmek açısından. Eskilerin deyimiyle aracın şakülü kaymadıysa ufak tefek kaporta düzeltmeleri önemsiz ama bazen trafikte görüyorum aracın ön tekerlekleri bi...

19. nevzat

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Gene direkten döndük iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
  20. nevzat

Ynt: 17 Metreküp Camper'lere Alternatif Çekme Karavanlar Hakkında Düşüncelerim Benim tercihim emekli olana kadar şöyle bir araç evin tek aracı şeklinde,her işimi görür. Konaklamayı campinglerde yaparım wc ve duş derdim olmaz .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

SON KONULAR

Geri