Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=182510440&rnd=8347
Bu tarz araç arayanlar için .Fiyat sanki biraz fazla gibi.Aracı tanıyan bilen varmı?
Ynt: 2.7 CRD Grand Cherokee de Titreme Sorunu
Aynı sorunu bizde yaşıyoruz.Burayı okumadan önce direksiyon amortisörünü değiştirdim ama çok birşey farketmedi sorun aynen devam ediyor.Bursa yada İstanbulda bu işi gerçek anlamda çözebilecek bir yer arıyorum.Bu sorun yüzünden sürüş zevki kalmadı.
Ynt: Ingiltere - Iskocya Izlenimleri
Güzel ve detaylı anlatım için teşekkürler Melih.dediğin gibi oraları görebilmemiz imkansıze yakın zor sayende bu uzun ramazan gecesini çok güzel değerlendirmiş oldum
Ynt: Hızlı Norveç Turumuz
Teşekkürler keşke vaktiniz uygun olup biraz daha yavaş gezebilseydiniz.ama 12 gün için müthiş cesaret isteyen bir rotayı başarmışsınız.tebrikler. Anladığım kadarıyla bir sürü köprü ve feribot geçişi yapmışsınız. Sakıncası yoksa otoyol köprü ve feribot ücretleri...
Ynt: Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat
Ağustos ayında 1 ay tatilim var.Bu kez bir çılgınlık edip Danimarka, Norveç ve İsveç i gezmek istiyorum.Bu konuda Akdeniz Hüseyin abinin ve ferhat beylerin gezilerini bir kez daha gözden geçirdim.Ben onlar kadar kuzeye çıkamam heralde.Süre konusunda...
Sayın cynet ; Melih beyin de belirttiği gibi söz konusu bu sistemde aracın arka kapısı sürekli açık olmak zorunda.Ben arka kapıyı içeriden bişey almak için bile açmaktan mümkün olduğunca imtina ediyorum çünkü aracın komple içi görünüyor.Rahatsızlık...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducota Camper 13 M3 (egean.tr)
Kolay gelsin 13 lük benimde favorim ileride bizede nasip olur inşallah.Zira araçda wc duş olmadan ne yaparsanız yapın karavan gibi karavan olmuyor.
Ynt: Araba İle Avrupa Turumuz
Xray çıkışlarımın birinde banada denk gelmişti.Otomatikman bilgisayar belirliyormuş.Denk gelirse gidip yaptırmaktan başka çare yok. Size kazasız belasız içinize sinecek güzel bir gezi dilerim.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Volkswagen-t5 Pop-up "azap"
Kolay gelsin aynı aracı kullanan biri olarak çalışmalarınızı ilgiyle izliyorum.bir ara benimde böyle bir proje aklıma gelmişti.ancak ben üste bir tavan eklemeyi değil tavanın üst kısmını 15 cm kadar kesip açılır kapanır hale...
Abi aparatımız var ama kışın çıkartmıştık takamadık henüz .Boş vaktim yok.genede teşekkür ederim.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
Eski bir 2.0 benzinli hava soğutmalı T2 sahibi olarak bu araçtan uzak durmanızı öneririm. Çok yakar 100 km de ortalama 14-15 litre.Çift karbüratörlü olduğu için bir türlü ayar tutmaz zaten ayarlatacak usta bulamassınız. Lpg...
Ynt: 2004 Grand Cherokee 2.7 CRD - WJ 'de Direksiyon Sorunu
Aynı sorun bendede var.Hem de tıpatıp aynısı.Direksiyon amotisörünün değiştirilmesi gerektiği söylendi ancak sizin anlattığınıza göre bunu değiştirmem sorunu çözmeyecek gibi. Fişekler dediğiniz nedir pahalı bir parçamı?
SM-N9000Q...
Ynt: 2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım
Detaylı anlatımlar için teşekkürler.
Hep aklıma takılmıştır gezginler için şöyle bir cihaz neden yapmazlar;
Öyle bir cihaz düşünün siz şehir içinde araç kullanırken geçtiğiniz caddelerde veya yol üzerinde tarihi binalar ve yerler hakkında size kısa...
Ynt: 2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım
Macaristan da ki uygulama biraz garip.Benzinliklerden birine girip para veriyorsunuz onlarda sizin plakanızı sisteme kaydediyorlar hepsi bu.Diyer ülkelerdeki gibi ön cama birşey yapıştırmak gerekmiyor.
Melih hocam ve Cantunç bey navigasyon olarak ne...
Saol Halil abi,artık bizimde Almanya standartlarında bir campingimiz var ama aramızdaki fark almanlar kendi başlarına sessiz sessiz kahvaltı ederkerken bir hep birlikte muhabbet , şamata kahvaltı ediyoruz .Bizden de selamlar.