Arama sonuçlarınız

1. nevzat

Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Aracımızı iç aksamı mobilya ve koltukların yapımı için İMAJ KARAVAN Aydın beye teslim ettik hadi hayırlısı.
  2. nevzat

O konuda bişey söyleyemem. Ama bu araç zaten karavan değil. Hafta sonu eğlence aracı yani camper .İçinde küçük bir dolap,lavabo ve ocak var o kadar .

3. nevzat

Teşekkür ederim. Arac normal günlük arac gibi kullanıcak şekilde. Yani yollarda gördüğünüz vw transporterlardan farkı yok. Bir kazada Allah korusun normal bir araç ne muamele görüyorsa aynen o şekilde. Siz kaskodan bahsediyorsanız sonradan içeriye koyduğunuz ne varsa sigortaya bildirip ek prim...
  4. nevzat

Tekrar teşekkür ederim hocam .Aracın içi benden önceki sahibi meslektaşım dı kendisine göre yapmış bize hiç uygun değil .O dolap çok büyük ve gereksiz.İlk iş onu söküp reimonun TRİOSTYLE modelini koymak.

5. nevzat

Teşekkür ederim sizede kolay gelsin. Bundan önceki aracım yüksek tavan T5 di . Çok memnunduk ama satmak zorunda kalmıştım.Gene yüksek tavan aradım ama artık çok temizi ve az km lisi yok piyasada. Nasibimize bu düştü. Türkiyedeki mevzuat çok karışık işin içindekiler bile tam anlamıyor...

6. nevzat

Teşekkür ederim. Hüseyin abi sağolun.
  7. nevzat

Hocam mevzuat sürekli değişiyor biraz beklemede kalmak daha iyi gibi.
  8. nevzat

Teşekkür ederim. Araç ruhsatta panelvan olarak görünüyor 4+ 1 . Önde tek koltuk arka 3 lü. Özel amaçlı motokaravan ruhsatlı araçlara uygulanan sigorta bedelleri malum o yüzden değiştirmeyi düşünmüyorum bu haliyle TUV den geçiyor zaten.

9. nevzat

Araç Bursa'da. Plakayı sigortası için değiştirmedim. Yarı fiyatına 650 tl. Biz 2 kişiyiz zaten hanım ve ben ayrıca içerdede yatak olacak

10. nevzat

Ortalama montaj dahil T5 ler için 5500-6000 euro . Ege Karavan Mehmet bey. Telefonu. 05365180370 Fiberden yapmaya çalışanlar var ama bu Öyle basit birşey değil. 4-5 kat malzeme var çok sağlam mekanizması falan ciddi birşey. Ben çok araştırdım .Orjinal malzeme ve Profesyonel işçilik olmadan...
  11. nevzat

Sağolun tavan Almanya reimo dan getirilip Türkiye'de montaj . SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

12. nevzat

Yeni projem.
  13. nevzat

Teşekkür ederim. bendeki tek panel fevkalade yeterliydi.iç aydınlatma ve buzdolbı için hiç sıkıntı yaşamadım.sizin aracınızda hayırlı olsun detaylı resimleri var mı nereden görebilirim?
  14. nevzat

Tavanına kadar Orjinal CALİFORNİA T5 komple içi 8.999 euro

bir tane daha var Volkswagen VW T5 California Interior Roof Seats Camper Rock & Roll #0

15. nevzat

T5 Bu Tavanı Ve Tenteyi Nerede Yaptırabilirim.

2012 TRANSPORTER T5 CAMPER REIMO POPTOP Türkiye'nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com'da - 217904046
  16. nevzat

T5 Bu Tavanı Ve Tenteyi Nerede Yaptırabilirim.

KÜÇÜK ARAÇLAR | Erdal Oto Döşeme Erdal oto döşeme .Ankarada. Birde İzmir de Ege karavan var onlarda yapıyor.Yaptırıp kullananlar memnun. arayıp görüşün isterseniz.
  17. nevzat

Bu T5" Te Benim Karavanım Olacak (ta2mzı) Halil Çetiner.

hayırlı olsun fotoğraflarını göremedim neden acaba

18. nevzat

5 Eylül 2015 den itibaren malesef elimizde olmayan nedenlerden ötürü aracımızdan ayrılmak zorunda kaldık.Bundan sonra karavan kiralayan bir firmaya hizmet edecek. Ayrılmak gerçekten çok zor oldu. Ne de olsa onunla bir çok güzel anılarımız olmuştu. Yeni sahibine hayırlı olsun. SM-N9000Q...
  19. nevzat

---

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar