Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim. Arac normal günlük arac gibi kullanıcak şekilde. Yani yollarda gördüğünüz vw transporterlardan farkı yok. Bir kazada Allah korusun normal bir araç ne muamele görüyorsa aynen o şekilde. Siz kaskodan bahsediyorsanız sonradan içeriye koyduğunuz ne varsa sigortaya bildirip ek prim...
Tekrar teşekkür ederim hocam .Aracın içi benden önceki sahibi meslektaşım dı kendisine göre yapmış bize hiç uygun değil .O dolap çok büyük ve gereksiz.İlk iş onu söküp reimonun TRİOSTYLE modelini koymak.
Teşekkür ederim sizede kolay gelsin. Bundan önceki aracım yüksek tavan T5 di . Çok memnunduk ama satmak zorunda kalmıştım.Gene yüksek tavan aradım ama artık çok temizi ve az km lisi yok piyasada. Nasibimize bu düştü.
Türkiyedeki mevzuat çok karışık işin içindekiler bile tam anlamıyor...
Teşekkür ederim. Araç ruhsatta panelvan olarak görünüyor 4+ 1 . Önde tek koltuk arka 3 lü. Özel amaçlı motokaravan ruhsatlı araçlara uygulanan sigorta bedelleri malum o yüzden değiştirmeyi düşünmüyorum bu haliyle TUV den geçiyor zaten.
Ortalama montaj dahil T5 ler için 5500-6000 euro . Ege Karavan Mehmet bey. Telefonu.
05365180370
Fiberden yapmaya çalışanlar var ama bu Öyle basit birşey değil. 4-5 kat malzeme var çok sağlam mekanizması falan ciddi birşey. Ben çok araştırdım .Orjinal malzeme ve Profesyonel işçilik olmadan...
Teşekkür ederim. bendeki tek panel fevkalade yeterliydi.iç aydınlatma ve buzdolbı için hiç sıkıntı yaşamadım.sizin aracınızda hayırlı olsun detaylı resimleri var mı nereden görebilirim?
KÜÇÜK ARAÇLAR | Erdal Oto Döşeme
Erdal oto döşeme .Ankarada. Birde İzmir de Ege karavan var onlarda yapıyor.Yaptırıp kullananlar memnun. arayıp görüşün isterseniz.
5 Eylül 2015 den itibaren malesef elimizde olmayan nedenlerden ötürü aracımızdan ayrılmak zorunda kaldık.Bundan sonra karavan kiralayan bir firmaya hizmet edecek. Ayrılmak gerçekten çok zor oldu. Ne de olsa onunla bir çok güzel anılarımız olmuştu. Yeni sahibine hayırlı olsun.
SM-N9000Q...