Arama sonuçlarınız

1. nevzat

Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Sanırım fotoğraf yüklemede bir sorun var sizin fotoğrafı açamadım
  2. nevzat

☺teşekkür ederim. Gerçekten onunla çok güzel anılar yaşadık. Birlikte 100bin km civarı yolculuk ettik. Hiç bir gün bir problem çıkartmadı. Dış kaplamaları ona çok yakışıyordu gerçekten. İyi hatırlattınız konunun başlarındaki fotoğraflar silinmiş malesef.Eski fotoğraflardan buraya ekleme yapayım...

3. nevzat

Biz 2 kişiyiz üstü yatakdan daha çok ayakta durmak için kullanıyoruz. Bir kere yatıp denedim çok kötü deyildi. Orjinalinde konan yatak süngeri ince ve sert biraz belki o değiştirilirse daha konforlu olur yazın araç gölgeye çeklip püfür püfür yatılır diye düşünüyorum. Bundan önce westfalia bir T3...
  4. nevzat

Teşekkürler. Aslında benimde favorim kısa şase ama ben aracı üstü yapılmış şekilde aldım. Yani başka seçeneğim yoktu. Dediğiniz gibi arada 40 cm uzunluk farkı var. Kısasının şehir içinde daha bir otomobil kıvamında olacağını düşünüyorum açıkcası. SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak...

5. nevzat

Bir Karavan Yapım Hikayesi

yazdıklarım 2 defa gelmiş sayfaya bu yüzden birini sildim kusura bakmayın.

6. nevzat

Bir Karavan Yapım Hikayesi

Satır aralarından ilk almayı düşündüğünüz ve sonradan aynı şehirde olup da diyer bir firmaya bakayım dediğiniz iki firmanında az çok hangileri olduğunu tahmin ediyorum.Keşke ilk firmadaki hazır olanı alsaymışsınız .Arada çok kalite farkı var.Ayrıca 2. elde o ilk firmanın yaptıkları çok tercih...
  7. nevzat

Teşekkür ederim Hüseyin abi.
  8. nevzat

Sağolun. Evet california yurtdışında 50bin €. Tabi bu sıfır km.fiatı 2012 reimonun yaptıklarında da 25 ila 30 bin € arası etiket var. Gönül daha uygun fiyata malolsun isterdi ama malesef .[emoji45] ducatolarada yeni yapılanlara 120 ile 140 arası fiyatlar yazmaya başladılar. Fiyatlar uçtu...

9. nevzat

Teşekkürler. Yok o kadar değil de hepsi içinde 110 gibi. Bu transporterlar araç olarak pahalı. Aslında içine harcanan diyer camperlardan daha az. Diyerlerine göre avantaj kabul edilirse günlük kullanımada uygun yani evin tek aracı olacak.

10. nevzat

Maliyet olarak 60.000 tl 2012 50000 km de vw transporter comfortline LWB araç İç aksam ve dış aksam toplam ortalama 15000 € civarı.
  11. nevzat

Hepinize çok teşekkür ederim. Araçta donanım olarak smew 2 ocaklı lavabo temiz ve pis su depoları webasto Fiamma F45 tente 3 sistem 45 lt buzdolabı, cary bike bisiklet taşıyıcı reimo wesfalia tarzı yataklı üst tavan açılır orjinal reimo iç dolaplar reimo yatak olabilen öne arkaya kızaklı...

12. nevzat

Teşekkürler. Koltuk monte edilemedi hemüz. Öne arkaya rayda hareketini sağlıyacak aparatlar bekleniyor.
  13. nevzat

Henüz teslim almadım. Az bir işi kaldığını söylediler.

14. nevzat

Tabiki hocam her zaman beklerim.
  15. nevzat

İnşallah bir sorun yaşamam dediğim gibi Türkiye de maalesef kişiye göre farklı uygulamalar olabiliyor inşallah gıcık bir polis memuruna denk gelmeyiz. Çok canım sıkılırsa ve şu sigorta mevzusu çözülürse zaten çevirtirim ruhsatıda.
  16. nevzat

Teşekkür ederim hocam sizinde benim gibi bir vw California hayranı olduğunuzu biliyorum.Bu araca hayranım çünkü gereğinde şehir içinde kıvrak küçük gereğinde kampta karavan . İnşallah içi de orijinal kadar olmasa da en azından REİMO dan gelen donanımla yapılacağından bir nebze olsun beni...

17. nevzat

Estağfurullah.Öncelikle bu platformlar bilgi alışveriş platformu.Zamanında karavancılık kampçılık hakkında bir çok şeyi bu site sayesinde öğrendim.Bende elimden geldiğince bildiklerimi paylaşmak isterim. Aracı 23 Martta yani Çarşamba günü TUV muayenesine götürdüm.Mevcut haliyle sorunsuz...
  18. nevzat

Mobilya ve koltuk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar