Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iki yıl önce sizin bu rotanızı Krakow a kadar gittim . Belgrat tan sonra Budapeşte,Estergon dan Slovakya'ya giriş yaptım.Slovakya'da pek otoban yoktu Krakow a kadar dağlarda güzel manzaralı köylerden geçip gittik. Slovakya pek gelişmiş bir ülke değil gibi geldi bana kırsal kesimde evlerden...
Farklı bir deneyim kazanacağız sayenizde. Türkiye ye dönüşlerde aracı bir otoparkamı yada nereye bırakmayı planladınız? Birde yurtdışına araçla çıkıp aracı orada bırakıp dönerken konsolosluktan yazı alınması gerektiğine dair bir bilgi duymuştum siz araştırdını heralde öyle bişey yok. İlgiyle...
umarım en kısa zamanda gönlünüze göre bir araç bulursunuz.13 m3 neden düşünmüyorsunuz? eyer 2 kişi gezilecekse gayet yeterli gibi hemde park açısından boy avantajı var.