Arama sonuçlarınız

1. nevzat

Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013

İnsel hocam kamp şu an zaten açık halihazırda başta İlhan abi olmak üzere konaklıyorlar.sürekli bir görevli var orada.Kamp Bursa'ya çok ama çok yakın.Carrefeur alışveriş merkezi yanından Orhaneli -Keles istikametine dönüyorsun en fazla 4-5 km sonra nilüfer belediyesi misi kamp karavan alanı...

2. nevzat

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "YAK" - Atilla Dinçer(Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 "yak" - Atilla Dinçer(atiladi) Atilla abi hayırlı olsun'' bir kuş daha yuvadan uçtu'' demekki.Alan kişide güle güle kullansın.Melih hocamın dediği top-pop tavanı yapıp şu işi Türkiye'de bitirelim artık çok uzadı.Ardından kısa şase bir t5 e alttaki...
  3. nevzat

Gelibolu´da Karavanpark

Ynt: Gelibolu´da Karavanpark Şimdiye kadar böylesine değerli bir tarihi bağrında barındıran bölgede karavanpark açılmamış olmasını nasıl izah edebiliriz bilmiyorum.Türkiye'de karavancılığın ve campingciliğin bir an önce batı ülkeleri seviyesine ulaşması için bir mumda benden.

4. nevzat

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım İlan No: 138990779
  5. nevzat

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım https://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=138990779&type=fav&rnd=6756. Güzel karavanmış. Yabancı uyruklu bir karavanın Türkiye'de satılıyor olması ilginç.

6. nevzat

Açılır - Kapanır (Pop-up) Tavan

Ynt: Açılır - Kapanır (pop-up) Tavan http://youtu.be/DyQcR27WvZc http://youtu.be/e5yLfq70tU4

7. nevzat

Ynt: Açılır - Kapanır (pop-up) Tavan Arkadaş ne tavanmış sanırsın uzay mekiği .
  8. nevzat

Yerli Üretim - Araç Üstü Çadır İmalat ve Satışı

Ynt: Yerli Üretim - Araç Üstü Çadır İmalat Ve Satışı Bursa lı bir karavancı olarak özellikle tebrik ederim.Benim sormak istediğim bu sistemi volkswagen T5 in üstüne (aracın tavanı kesilerek *Westfalia tarzı= içeriden açılacak şekilde yapabilirmisiniz? demek istediğim şu...
  9. nevzat

Bursa- Karacabey Trekking Video

Ynt: Bursa- Karacabey Trekking Video Videonuzu ilgiyle izledim.güzel bir gezi olmuş. Karacabey'in tanıtımına katkı yaptığınız ve ayrıca çevre duyarlılığına vurgu yaptığınız için çok teşekkür ederim.Karacabey'de sizler gibi çevreye duyarlı yaşadığı yerin güzelliklerinin farkında olup ...

10. nevzat

Benim Karavanım VW T5 Reimo- Nevzat

Ynt: Benim Karavanım Vw T5 Reimo- Nevzat Camperimi daha büyük bir karavanla takas etmeyi düşünüyorum.Kafama uyacak tekliflere açığım.

11. nevzat

Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

Ynt: Benim Kamp Taşıtım; Vw T3 Camper (aslanahmet) Ahmet hocam hayırlı olsun yeni sahibi güle güle kullansın.Avatar resmini değiştirirsin artık:)
  12. nevzat

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 Bende almıştım.Aynı dertten muzdaribim. Kesinlikle vantuzlar başarılı değil. Özellikle ön camdaki perde durmuyor başka çare arıyorum.

13. nevzat

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-acil-ihtiyactan-satilik-karavan-133895955/detay Uzun süredir satılık,ancak neden satılmıyor acaba? Fotoğraflardan güzel görünüyor. Yakından görenlerin yorumlarını merak...
  14. nevzat

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 T3 ü satılık yapmasından anlamalıydım. Yanda bi tentesi eksik onuda taktımı tamamdır. Kaçırılmayacak bir araçtı tanıdık birinin alması sevindirici. Güle güle kullansın.yavaş yavaş bende biraz daha büyüğüne geçmeyi düşünmeye başladım. Bu aracıda ne zamandır takip...
  15. nevzat

Benim Karavanim Hymer 55

Ynt: Benim Karavanim Hymer 55 H. İnsel hocam karavanın ağırlığı azami ağırlıktan fazlaysa frenler yetersiz gelecektir bu noktayıda gözardı etmemeni öneririm Not...

16. nevzat

Karavanımın Yapım Aşamaları; VW T5

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları; Vw T5 Nüvit bey öncelikle bayramınız mübarek olsun. Bahsettiğiniz linkteki taşıyıcıyı inceledim . Çok güzelde bu sistemde arka kapıların açılabilmesi pek mümkün görünmüyor. Kapıların açılamayacağı bir sistem olacaksa çeki demirine bağlamak bu sisteme göre...
  17. nevzat

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım A dan Z ye yapımına tanık olduğumuz güzel, şirin, sevimli bir karavan.tek eleştirim jantlar kapaklı yerine alaşım şeçilebilirdi,ben kullanmak için yaptığınızı düşünüyordum. Sanırım seri üretime geçme gibi bir düşünceniz var...
  18. nevzat

Ynt: Açılır - Kapanır (pop-up) Tavan Ne kadar istiyorlarmış? Ben sadece yaptıklarını biliyordum fiyatlardan haberim yok

19. nevzat

Ynt: Açılır - Kapanır (pop-up) Tavan Erdal oto döşeme/ Ankara bu işi yapıyor. Reimonun bayisi. Sitelerinde yapmış oldukları işlerin fotoları var. http://erdalotodoseme.com/galeri/14
  20. nevzat

Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran)

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Yazer bey , vize , yeşil sigorta vs gibi işlemler, İranda güvenlik, konakladığınız yerler yol geçiş ücretleri hakkında ayrıca bize karşı tutumları hakkında bilgilendirseniz mutlu olurum. Yüzyıllardır komşusu olduğumuz bir ülke ama hakkında...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri