Arama sonuçlarınız

1. R

Opel - Frontera 3,2 Yağ Yakma Sorunu Hk.

Ynt: Opel - Frontera 3,2 Yağ Yakma Sorunu Hk. bende yağ eksiltme falan yok. ama lpg de yok..

2. R

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım muhtemelen konsol torpido değişince gösterge de değişmiştir. o yeni gösergenin km sidir.
  3. R

Rezillik :)

Ynt: Rezillik :) hararet problemi yaşandığında, fan müşürüne köprü yapacak şekilde kablo bağlayıp fanı sürekli hale getirip en yakın tamirciye gidebilirsiniz. ben öyle yapmıştım. frontera off roadı seviyor aslında... murat'ın aracı hala dinç ve her an hazır.

4. R

Radyatör Su Kabı Arıyorum 96 Frontera 2.0 Sport

Ynt: Radyatör Su Kabı Arıyorum 96 Frontera 2.0 Sport ah ah stop lambasına 200 TL vermiştim türkiye de... burasını bilseydim.. olsun. kaç günde geliyor? gümrük vs. kaç para tutuyor. tahminen 100 poundluk ürün tahmini kaça gelir?
  5. R

Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik...

Ynt: Faruk Ağabey'i ( THE FARUK) Kaybettik... Allah rahmet eylesin. Ailesine ve tüm camiaya sabırlar dilerim.

6. R

lastik havası

Ynt: lastik havası 35 psi maximum olması lazım. ama lastik üzerine de bakabilirsiniz orada da yazar muhtemelen.

7. R

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? ama ucuza kapattım yaşar abi, 3,89TL/lt opetten ::)
  8. R

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? Benzin aldım kurşunsuz 97 ;D , sonra killi toprak yoldan 4 çekere bile almadan ufak bir turladım. toprak değsin tekerleklerine diye.. sonra yağış hızlanınca biraz da asfaltta gezdik. azıcık hızlı gitmiş de olabilirim ::) sonra otoparka geri döndük...
  9. R

Radyatör Su Kabı Arıyorum 96 Frontera 2.0 Sport

Ynt: Radyatör Su Kabı Arıyorum 96 Frontera 2.0 Sport şu plastik olandan mı lazım?

10. R

fronterea hava fılıtre kutusu

Ynt: fronterea hava fılıtre kutusu parça bulabildiniz mi, yardımcı oluruz isterseniz.

11. R

Mekanik Olarak Süper Bakımlı Opel Frontera

Ynt: Mekanik Olarak Süper Bakımlı Opel Frontera güncel :o
  12. R

1993 model zj hakkında yardım

Ynt: 1993 model zj hakkında yardım bence sana yakınsa gör aracı. görmek bedava...

13. R

LPG Fiyatı Nereye Gidiyor?

Ynt: LPG Fiyatı Nereye Gidiyor? benzin daha hızlı yükseliyor. 3,9 olmuş kurşunsuz 97 oktanın litresi... lpg nin böyle olacağı belli idi. çünkü benzinden aldığı vergiyi lpg den alamıyorlardı. lpg ye rağbet artınca gelr düşmesin diye lpg yide alıştıra alıştıra 3.00 yapacaklardır.
  14. R

ARKADAŞLAR SİTEDE Bİ SORUN MU VAR

Ynt: ARKADAŞLAR SİTEDE Bİ SORUN MU VAR yok :D o msn messenger programının kendş hantallığı :-X
  15. R

ARKADAŞLAR SİTEDE Bİ SORUN MU VAR

Ynt: ARKADAŞLAR SİTEDE Bİ SORUN MU VAR daha önce yasaklı sitelere (youtube vs) için DNS adresi değişikliği, program veya tarayıcı eklentisi (navige vs) yüklemesi veya hosts dosyası düzenlemesi yaptıysanız onları düzeltmeniz gerekli. youtube yasağı kalkınca google a ait ip adresleri serbest...

16. R

Superonline Fiber: ayda 24 gün kesintili ışık hızında internet

Ynt: Superonline Fiber: ayda 24 gün kesintili ışık hızında internet yaşar abi, zaten adam gibi bağlantı verecek bir şirket yok! fiber kablo ile bağlantı dedim son teknoloji ya hani!!! 4 aydır durumum bu şeklide. ayda 24 gün o da kesintili internet... üstelik 2 kere de modem değiştiler :(...
  17. R

Superonline Fiber: ayda 24 gün kesintili ışık hızında internet

Altyapı konusunda turk telekom u mum ile aratmaktadır. Ne zaman apartmanda birine internet bağlanacaksa bilinmelidir ki muhakkak o gün bir talihlinin interneti kesilecektir. Tekrar internete girebilmek için (switch arızası olduğuna emin olduğunuzu belirtseniz bile prosedür gereği bu...
  18. R

Tekrar satılık GC zj 1996 Acil!!!

Ynt: Tekrar satılık GC zj 1996 Acil!!! Maşallah Aracınız çok temiz... Frontera'm bu aralar satılırsa talip olabilirim. Hayırlı satışlar.

19. R

Suzuki mi Frontera mı - Suzuki ise Jlx mi Glx mi Olmalı?

Ynt: Suzuki mi Frontera mı - Suzuki ise Jlx mi Glx mi Olmalı? frontera nın termostatı çok kolay bulunur halbuki.. keşke o zaman site üyesi olsaydınız size bulacağınız adresleri verirdik. fronteracı olarak frontera öneririm. ama frontera ya binmişsiniz. bence bir de suzuki yi deneyin...
  20. R

Satılık - 2000 Model Frontera 2,2 DTI

Ynt: Satılık - 2000 Model Frontera 2,2 DTI pandizot var da opsiyonel olarak satmışlar. opel türkiye satıyor ama fiyatı kim bilir kaç para ama düşünün bir de almanyadan gelecek. :) siz çok güzel yapmışsınız. bir ara bende düşünmüştüm bunu.. hayırlı satışlar dilerim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri