Arama sonuçlarınız

1. R

indirimli akaryakıt

Ynt: indirimli akaryakıt evet gayet mantıklı bir talebimiz var. bence bunu anasayfada bir kampanya sayfası halinde oluşturalım akaryakıt şirketleri organize ve ciddi olduğumuzu görsün.

2. R

Satılık 235/85/16 Dunlop AT LASTİK

Ynt: Satılık 235/85/16 Dunlop AT LASTİK resim ve daha fazla açıklama verirsiniz sevinirim.
  3. R

LPG de inanılmaz kampanya. 750 tl ye İtalyan TOMASETTO

Ynt: LPG de inanılmaz kampanya. 750 tl ye İtalyan TOMASETTO merhaba bilgi için soruyorum, küçük bir tank ile opel frontera 2.2i için montaj dahil ne olur? düzgün ama uygun fiyatlı bir marka olsun istiyorum. aslında diğer aracım 2001 pejo 406 da atiker taktırdım memnunum. ama konuştuğum bazı...

4. R

frontera için restore motor onarıçı

Ynt: frontera için restore motor onarıçı radyatör onarıcılar var düzgün kullanınca işe yarıyormuş. aynı sistem olabilir. örnek: http://www.magaza24.com/restore-motor-onarici-p-107910.html
  5. R

frontera için restore motor onarıçı

Ynt: frontera için restore motor onarıçı genelde bu tip katkılar işe yaramaz. tanıtım linki vb bir şeyi varsa inceleyelim.

6. R

Araç muayenesinde yeni düzenleme

Ynt: Araç muayenesinde yeni düzenleme yeni kusur tablosu http://www.kugm.gov.tr/BLSM_WIYS/KUGM/tr/Belgelik/guncel_haber/20101231_175343_2769_1_44520.xls lastikte orjinal ebat istenmiyor, eskiden olduğu gibi, anlamı muğlak olan lastik jant uyumu şeklinde kalmış.

7. R

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi hidrojen + lpg + trafik kazası = ne olur? yeni lpg kitlerinde gaz kesme üniteleri var ama hidrojen de yok anlaşılan. lpg yanıcı hidrojen patlayıcı gazdır. benzin ile hidrojen kullanılsa bile, lpg sistemlerinde akışı ayarlayan bir yazılım var, ustalık ve...
  8. R

Frontera LPG

Ynt: Frontera LPG araca yaptığım motor ve alakalı diğer aksamlar, klima kompresörü, ön takım, baskı balata, egzoz boruları ve susturucuları, yeni versiyon beyin yazılımı gibi revizyonları topladığımda 4500 TL ediyor, bakımları vs. hariç. o yüzden satarken zarara bakmam yeter ki en azından...
  9. R

fronterea hava fılıtre kutusu

Ynt: fronterea hava fılıtre kutusu eyvah eyvah sizin yürür baya bitmiş. valla kamyonu bilmem ben pejo 106 gti kullanır gibi kullanıorum bazen. yürürü yaptırın sizde aynı şekilde kullanabilirsiniz. eh tabi yüksek araba kullanıyoruz biraz uslu döneceğiz virajları.

10. R

Frontera LPG

Ynt: Frontera LPG satmaktan vazgeçtim. bende lastik alacağım ama şehir içinde beni şehir içinde fazla yormasın diye cooper stt, bf goodrich at veya kumho venture 825 at arasında gidip geliyorum. tabi fiyat da önemli. lpg takmadım takmakda istemiyorum ama benzin fiyatları da artık adamı enayi...

11. R

Opel Frontera Ön Bull Bar

Ynt: Opel Frontera Ön Bull Bar ben bu ilanı unutmuştum :) ;D yok artık satılık değil. o zamanlar frontera B nin ön barını bulmuştum o yüzden satılığa çıkarmıştım. satarsam alırım diye.
  12. R

Mekanik Olarak Süper Bakımlı Opel Frontera

Ynt: Mekanik Olarak Süper Bakımlı Opel Frontera satmaktan vazgeçtim. ilgilenen herkese teşekkürler...

13. R

Frontera LPG

Ynt: Frontera LPG her ne kadar sıralı sistem de olsa arada bir kısa mesafelerde benzinle gezin. enjektörlerin içinden benzin geçsin. ben hala gaz takmadım araca :)
  14. R

Frontera LPG

Ynt: Frontera LPG LPG fiyatını 2,30 TL/litre olarak hesaplarsak, 100 km de 14 litre gibi yakmış olur dersek, normal gibi geldi. belki 1-2 litre arası fazlası vardır. sakin sürüş şekli ile azaltılablir. . ama 2.0 motorlu arkadaşlar daha net bilgi verir.
  15. R

Ynt: Mekanik Olarak Süper Bakımlı Opel Frontera güncel. dosta gider :D

16. R

Ynt: Mekanik Olarak Süper Bakımlı Opel Frontera araca yeni 2 yıl garantili alarm takıldı. antrizi yenilendi. taşıt pulu ödendi. güncel.
  17. R

Opel Frontera 2.2 GLS

Ynt: Opel Frontera 2.2 GLS http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-opel-frontera-mekanik-olarak-super-bakimli-opel-frontera-34361922/detay benim aracımı önereyim. bir iki güneş yanığı var. onun dışında aracımla ne kadar ilgili olduğumu forumda bilen bilir :)
  18. R

Ynt: Mekanik Olarak Süper Bakımlı Opel Frontera güncel ve fiyat teliflerine açığım.

19. R

Ynt: Mekanik Olarak Süper Bakımlı Opel Frontera güncel ve fiyat tekliflerine açığım.
  20. R

1998 Disco Harika Fiziği ile Yeni Sahibini Bekliyor

Ynt: 1998 Disco Harika Fiziği ile Yeni Sahibini Bekliyor gerçekten harika fiziği var aracın.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri