Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ana hatlarıyla mobilya kesimlerini tamamladığım için kesimlerimi kaplamaya vermek için aracı tekrar boşalttım. Kaplama öncesindeki mobilya kesimlerimden fotolar
Mutfak tezgahı için bir şablon oluşturdum. Fotoda evye kenarda ilaretli ancak daha sonrasında evyeyi sola doğru yaklaşok 20 cm kadar kaydırdım ancak foto almamışım malesesf
Yapılan işleri raporlamayalı biraz vakit geçti ancak imalata devam ediyorum inşallah. Birikmiş fasılları aktarayım istedim.
Mutfak atık deposunu bağladım
hocam kıskandırıyorsun beni. bu aralar maşallahın var işleri hızlandırdın. elektrik için bahsettiğin normal evlerde kullanılan otomatik sigortalardan kullanabilirsin. sigortaların amper değeri senin tesisatına uygun olduğu müddetçe türünün önemi yok.
doğrudur tabiki ısınan hava yükselir elbetteki. ancak şofbenin baca çıkışı hermetik baca diye tabir edilen türden. yani şofbenden çıkan atık gazlar bir fan yardımı ile dışarı atılmakta. ve ayrıca şofben içerisindeki gazı yakacak atmosferik hava da yine baca yardımı ile dış ortamdan alınmakta...
abi şu an henüz yalıtım işine başlamadığım için buzdolabının arkasında yalıtım yok. iş planıma göre tüm mobilya işleri ve elektrik, tesisat işlerini araç içerisinde oluşturduğum kompartmanlara göre döşedikten sonra bağlantı ayakları sabit kalacak ve mobilya aksamını kaplama yapılması için son...
akşama doğru tesisat malzemelerinin bağlantı parçalarını aramaya çıkmadan evvel temiz su dolum ağzını hallediverdim. yarın kısmet olursa sıhhi tesisatın ana unsurlarını döşemeye başlarım diye niyetleniyorum. kısmet olursa yarın gece yine görüşmek üzere inşallah. bu gecelik bu kadar.