Arama sonuçlarınız

1. GATOMIC

Amonyaklı Buzdolabına, Buzluk Ve 12-24vdc Compressor Uygulaması

Ynt: Amonyaklı Buzdolabına, Buzluk Ve 12-24vdc Compressor Uygulaması Resimlerin devamı...

2. GATOMIC

Ynt: Amonyaklı Buzdolabına, Buzluk Ve 12-24vdc Compressor Uygulaması Resimlerin devamı...
  3. GATOMIC

Arkadaşlar Merhaba, Kleo kmb45 amonyaklı buzdolabına buzluk ve 12-24VDC Compressor set uygulaması yaptık. Sonuç bize göre mükemmel 13.61VDC de 3.4amper. Buzluk -21.7 derece enalt raf +1.3 derece Resimleri paylaşıyorum... Saygılarımla...

4. GATOMIC

12-24VDC Buzdolabı ekipmanları ve Servisi

Ynt: 12-24vdc Buzdolabı Ekipmanları Ve Servisi Serdar Bey merhaba, Kusura bakmayın yurtdışında olduğumdan dolayı cevap yazamadım; en kısa zamanda ilgileneceğim. ;) Saygılarımla...
  5. GATOMIC

İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri

Ynt: İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri Ömer Bey Merhaba, Tam sinüs inverter kullanmadığınızdan dolayı, buzdolabın ekovat motoru modifiye sinüsde normalden daha fazla akım çeker ve ekovat motoru gibi daima yük altında kalkış yapan motorlar (birde monofaze motor :'()modifiye...

6. GATOMIC

Ynt: 12-24vdc Buzdolabı Ekipmanları Ve Servisi Mesut bey sizde sağ olun, :) LG 9000 btu Ev klimasını pure sine-wave inverter desteği ile araç montajını daha önce canlı yayın araçları için yapmıştık. Sonuçta bu cihazlarda sabit kullanım amacı ile tasarlandıklarından dolayı sonları, 220VAC...

7. GATOMIC

Ynt: 12-24vdc Buzdolabı Ekipmanları Ve Servisi Seyfettin bey, R600 gazlı 1/10hp 12VDC kompresör ve elektronik sürücü 1 yıl garantili fiyatı 350TL.+K.D.V. olup, montaj ve çevrim bedeli ile birlikte toplam maliyet 450TL.+K.D.V. dir. Gerçekten gidiş geliş kargo ücretleri maliyet...
  8. GATOMIC

Ynt: 12-24vdc Buzdolabı Ekipmanları Ve Servisi Sayın AKA, Danfoss BD35K ürününü Türkiye piyasasında bulabileceğinizi pek zannetmiyorum. Ama yinede Danfoss distribütörü olan Totem ile bir görüşün derim.
  9. GATOMIC

Ynt: 12-24vdc Buzdolabı Ekipmanları Ve Servisi Danfoss veya başka markalarda 12-24VDC ile çalışan R600 gazlı kompresör yoktur. :( Daha önce belirttiğim gibi R600 gazlı dolabınızı R134a sistemine dönüşümünü yaptırmanız, yada akım değerlerini verdiğim kendi imalatımız olan R600 kompresörü...

10. GATOMIC

Ynt: 12-24vdc Buzdolabı Ekipmanları Ve Servisi Ben teşekkür ederim. Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana. Ferhat bey, teknik açıdan iyi anlaştığımızdan dolayı sanıyorum ki meslektaşız. ;) Web sitenize baktım gerçekten güzel imalatlarınız var ve sizinle bu platformda danışmaktan dolayı onur...

11. GATOMIC

Ynt: 12-24vdc Buzdolabı Ekipmanları Ve Servisi BLDC Motorların Çalışma prensibi.
  12. GATOMIC

Ynt: 12-24vdc Buzdolabı Ekipmanları Ve Servisi Hoş bulduk Ferhat Bey, :) Malesef Buzdolaplarında kullanılan 220VAC Hermetic kompresörlerin bildiğim kadarı ile hiç birinde bu tür ses ve darbe önleyici takozlar yoktur. Sabit kullanılacakları düşünülerek tasarlandıkları için üretici...

13. GATOMIC

Ynt: 12-24vdc Buzdolabı Ekipmanları Ve Servisi Sayın Aka, 12-24vdc bldc kompresörlerin hemen hemen hepsi R134a gaz ile çalışır. R600 gazla çalışan buzdolabının çevrimi yapılacak ise dolabın üzerindeki kılcalın ve filitrenin değişmesi, sistemin azot ile temizlendikten sonra R134a uygulaması...
  14. GATOMIC

Ynt: 12-24vdc Buzdolabı Ekipmanları Ve Servisi Sayın Aka Merhaba, Fiyat Ve Performans Açısında Test Edilmiş Ve Şimdiye Kadar 1.000 Adetin Üzerinde Uygulama Yapılmış 134a Gaz İle Çalışan Kompresör Ve Sürücüsü Resmini Bilgilerinize Sunulmuştur. saygılarımla... gökhan Atom.
  15. GATOMIC

Ynt: 12-24vdc Buzdolabı Ekipmanları Ve Servisi ydeniz Bey Merhaba, 220vac İle Çalışan Buzdolabı Motorları, Fiziksel Olarak Sabit Kullanılacakları Düşünülerek Tasarlandıkları İçin İçlerinde Şok Emici Ve Ses önleyici Takozlar Yoktur. Araç Üzerlerinde Kullanıldığı Zaman, Metal Haznenin...

16. GATOMIC

Ynt: 12-24VDC Buzdolabı ekipmanları ve Servisi İlhan bey, sizinle tanışmaktan onur duyarım. Saygılarımla...
  17. GATOMIC

Ynt: 12-24VDC Buzdolabı ekipmanları ve Servisi Tanju Bey ilginiz için ben teşekkür ederim. Saygılarımla...
  18. GATOMIC

Ynt: 12-24VDC Buzdolabı ekipmanları ve Servisi Mehmet abi yanlızca sizin işinizi yapmaktan değil sizin gibi bilgili ve tecrübeli bir abimizle tanıştığımdan dolayı onur duyuyorum. Tecrübelerinizle bilgilerimize bilgi kantığınız içinde ayrıca teşekkür ederim. Saygılarımla...

19. GATOMIC

12-24VDC Buzdolabı ekipmanları ve Servisi ile hizmetinizdeyiz... Web: www.atomelektronik.com Web: www.atomelectronic.com Email: info@atomelektronik.com Email: atomelektronik@hotmail.com Msn: atomelektronik@hotmail.com Tel: (0232)433 70 81-86 Tel: (0232)449 92 93 Sayılarımla... Gökhan ATOM
  20. GATOMIC

12-24 V Buzdolabı Kompresör ve Elektronik Kart

KENDİ İTHAL ETTİĞİMİZ EKOVAT VE İMAL ETTİĞİMİZ ELEKTRONİK KART.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri